Raskt, og en hyggelig person i telefonen underbestillingsprosessen. Fikk også raskt skriftlig svar ved spørsmål om leveringen. Selv om alt foregikk digitalt, opplevde det som trygt å handle med Scouse... Vis mer
Levering og detaljer rundt bestillingen. Alt feilet. Kom med henger etter å ha fått melding om henting. Viste seg å være sendt til feil kunde. Kjipt når man har leid henger. Så fulgte 2 uker med tlf.... Vis mer
Fantastisk vaskemaskin,er ett kjempekjekt for meg.veldig enkel og betjene maskinen,så veldig enkel og forstå,da det følger med lett forståelig bruksanvisning med gode forklaringer,så veldig enkel og m... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Slipp å betale for mye og få personlig rådgivning i tillegg. Besøk våre butikker eller skousen.no, når du trenger nye hvitevarer.
PB 1964 Vika, 0125, Oslo, Norge
- 21 95 92 07
- kontakt@skousen.no
- skousen.no
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
God service
God service.
Behjelpelig med guiding til å finne rett produkt, både i butikken og via telefon.
Meget fornøyd kunde i mange år. 👍🙂
God pris, rask levering
God pris, rask levering. Bra produkt
Vil ikke ta tilbake produkt med feil
Vil ikke ta tilbake produkt med feil. blir sendt i loop mellom Leverandør og Skousen.
Fornøyd kunde
Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte: airfryer, støvsuger, elektrisk grill og tannbørste. Det jeg ønsker, er å kunne registrere meg som medlem på nettsiden deres, men akkurat nå får jeg ikke gjort det. Dere har mange kampanjer der man bruker kode, men jeg mottar ingenting på e-posten min. Jeg anbefale Skousen butiker.
Rask og god service alltid og gode…
Rask og god service alltid og gode priser også.
Alt som forventet og avtalt
Veldig bra kvalitet
Veldig bra kvalitet, rask levering og bra kundeservice 🙏❤️ kommer til å kjøpe mer fra nettbutikken deres 🌸☘️🫶
Sparte flere tusen kroner på å handle…
Sparte flere tusen kroner på å handle gjennom Skousen.
Varen ble levert etter 9 dager, noe jeg finner meget akseptabelt.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med anbefaling, pris og levering. Hadde kontakt med dyktig rådgiver som laget en god pakke med produkter til en pris jeg ble fornøyd med. Veldig oversiktlig og ryddig. Varene ble levert på trappa hjemme akkurat som avtalt og de kom tidligere enn forventet.
Fantastisk god kaffemaskin
Fantastisk god kaffemaskin til markedets beste pris. Rask levering😃
Veldig fornøyd med produktene jeg…
Veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte, kjøpte de på nett, var en tur i butikken men der virket det som de var på ferie, anbefaler på det sterkeste å kjøpe på nett, er det noe du lure på så får du kontakt med 100% dyktige service innstilte personer , de er der for deg
Styr unna denne butikken!
Styr unna denne butikken hvis du forventer levering som oppgitt.
Bestilte ovn 10.02.2026 med forventet levering 17.02, men fikk den først 07.04 etter å ha purret flere ganger. Ingen informasjon om forsinkelse.
Ved levering måtte vi selv hjelpe til å bære, til tross for at vi hadde betalt for dette. Retur av gammel ovn var heller ikke registrert, så vi måtte kontakte Skousen på nytt.
Ingen beklagelse eller kompensasjon.
Anbefales ikke.

Svar fra Skousen Hvitevarer
Vi har lenge sett etter et kjøleskap og…
Vi har lenge sett etter et kjøleskap og fryseskap, og etter mye research fant vi ut at de vi hadde sett ut som best var satt ned i pris på Skousen <3 Hurra!
Alt fra bestilling til hjemlevering gikk utrolig smooth, og vi kommer garantert til å bruke dere igjen ved neste hvitevare-kjøp! Vi er superfornøyd med hvor romslige, plass-effektive og stilfulle disse LG-skapene er, og det er en helt ny verden å kunne ha så mye plass til mat og frysevarer. Anbefales på det varmeste til kalde ting! Full score!

Elendig kundeservice
Har nå ventet over 1 måned på en støvsuger. Gjentatte henvendelser til kundeservice, som sender nye ordrebekreftelser hver gang (er vel på tredje nå). Bare rot og fortsatt ingen støvsuger.
Kommer ikke til å handle hos Skousen igjen.

⚠️ Advarsel til alle kunder
⚠️ Advarsel til alle kunder
Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at vi fraråder sterkt å benytte tjenestene til SKAUSENog transportselskapet MGPlanner.
Basert på erfaringer har disse aktørene:
• Forårsaket betydelige skader i gulvene under arbeid og levering
• Ikke vist ansvar eller vilje til å erstatte skader
• Gjentatte ganger ikke overholdt avtaler og tidsfrister
• Levert med forsinkelser på over to måneder
• Gitt unnskyldninger for å unngå ansvar
• Vist uprofesjonell og lite pålitelig kundebehandling
Vi anbefaler derfor alle kunder å være svært forsiktige og vurdere alternative leverandører.

Svar fra Skousen Hvitevarer
Halvt år uten kjøleskap – svært dårlig kundeoppfølging
I september 2025 kjøpte kjæresten min og jeg et Samsung side-by-side kjøleskap/fryser på nett hos Skousen Hvitevarer. I starten fungerte alt som det skulle, men allerede i oktober begynte kjøleskapet å lekke kjølemiddel. Dette førte til at vi måtte bruke uteområdet foran leiligheten for å forsøke å kjøle ned matvarene våre. Denne løsningen fungerte dårlig, og vi endte opp med å måtte kaste store mengder mat. Dette kunne vært unngått dersom Skousen hadde tilbudt en midlertidig løsning.
Da vi tok kontakt med Skousen, fikk vi beskjed om at de ikke kunne bytte kjøleskapet uten en bekreftelse fra en servicetekniker. Den eneste måten å få en slik bekreftelse på, var ved å kontakte Samsung direkte, slik at de kunne sende en servicetekniker i Stavanger-området. Det tok flere uker før en tekniker kom, og vedkommende forsøkte da å tette lekkasjen og fylle på kjølemiddel.
I desember oppsto det nok en lekkasje i kjøleskapet, denne gangen rett før jul. Vi måtte igjen melde saken inn til Samsung, som skulle sende ut en servicetekniker. Det var først etter nyttår at teknikeren kom. Allerede da gjorde han oss oppmerksomme på at han var usikker på om kjøleskapet lot seg reparere på en måte som ville forhindre nye feil på kort sikt.
Den tredje feilen oppstod i april. Igjen måtte vi vente i flere uker på tilbakemelding fra servicetekniker. Da vi endelig fikk svar, ble vi informert om at de var klar over at kjøleskapet ikke lot seg reparere, og at vi derfor måtte kontakte Skousen for å få kjøleskapet hentet og kjøpesummen refundert.
Etter mye frem og tilbake med Skousen kom vi til slutt til en avtale om at de skulle hente kjøleskapet og tilbakebetale beløpet vi hadde betalt. Kjøleskapet ble hentet mandag forrige uke, men til tross for flere purringer har vi fortsatt ikke mottatt pengene. Dette førte til at jeg måtte ta av sparekontoen for å kunne kjøpe et nytt kjøleskap og fryser.
Det er viktig å understreke at vi i størstedelen av perioden fra september til mars ikke hadde tilgang til verken kjøleskap eller fryser. Dette betydde at vi i praksis måtte leve på hermetikk og ikke kunne spise ferskvarer på nesten et halvt år. Alt dette skjedde mens Skousen var fullt informert om situasjonen, uten at de valgte å handle proaktivt. Til slutt ønsket de heller ikke å tilby noen form for erstatning.
Til andre vil jeg derfor anbefale å handle hos en lokal butikk, og å unngå å handle hos Skousen på nett. Det er etter min mening en grunn til at levering hos dem er billigere enn for eksempel hos Elkjøp: de benytter billigere transportløsninger uten heis, noe som innebærer at tunge hvitevarer må bæres manuelt. Dette øker risikoen for skader. Når skader først oppstår, opplever vi at Skousen ikke handler proaktivt for å hjelpe kundene sine.

Store skader på parkett
Store riper i parketten etter de,slepte vaskemaskin over parketten, selv om de hadde tralle. De har ikke noe ansvar og sender saken til Moteringsgruppen. Fikk bare frekke meldinger tilbake, uten avsender på navn og ingen beklagelse, helt elendig service og kommer aldri til å handler der igjen. Skader for flere tusen kroner og en arrogant oppførsel , fra de som leverte!!!!!

Svar fra Skousen Hvitevarer
Skousen leverer alltid presist og har…
Skousen leverer alltid presist og har gode priser. Jeg anbefaler dem.