Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Witam. Odebrali produkt. Teraz twierdzą że jest uszkodzony chociaż nikt go nie dotykał i oddał w takim stanie jaki przyszedł. Chamstwo i buta ze strony tego sklepu jest ogromna jeszcze nie spotkałem... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo dziękuję Panu Piotrowi za przyśpieszenie dostawy brodzika, co było dla mnie kluczowe. Kurier dostarczył brodzik nawet dzień wcześniej, niż się spodziewałam, bez dodatkowych opłat. Za życzliwe p... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zakupiłam baterię wannową, bateria niby w porządku ale za ciężka i odesłałam kurierem, firma twierdzi, że przyszła uszkodzona i chce mnie obarczyć załatwianiem spraw z kurierem, natomiast kurier odpow... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zrobiłam zakupy kierując się ceną i dostępnością. Zależało mi, aby wszystko kupić w jednym sklepie w rozsądnych cenach. Nie zawiodłam się. Polecam do dużych i małych remontów. Bardzo duży wybór.

Informasjon om virksomheten

1. Baderomsforhandlere
  2. Baderomsoppussing
  3. Kjøkkenutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

W ofercie armatura łazienkowa i kuchenna, wyposażenie toalet oraz zawory ogrodowe.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,7

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Złodziejska firma, trzymać się z daleka.

Również zostałam zrobiona w bambuko... Rodzice prosili żebym zamówiła baterie do łazienki, ale jednak nie pasowała, otrzymałam informację, że zwrot nie zostanie przyjęty, bo jedna z części jest porysowana. Ta część jednak nie była nawet wyjęta, więc musiała przyjść porysowana (ale już nie dam rady tego udowodnić)...
Lekcja dla mnie na przyszłość żeby robić wszystkiemu zdjęcia, a jeszcze wcześniej dogłębnie prześwietlić daną firmę w internecie. Zwykle to robię, teraz jakieś zaćmienie.
Jeszcze muszę sobie zapłacić za ponowny zwrot tej baterii do siebie z powrotem...
Napiszę, to co inni - nie kupujcie nic ze sklep baterie, to zwykli oszuści i złodzieje.
Może to gdzieś zgłosić? Zastanawiam się nad tym dogłębnie.

14. mai 2025

PRZESTRZEGAM I ODRADZAM przed zakupami w sklepie SklepBaterie.pl

PRZESTRZEGAM I ODRADZAM przed zakupami w sklepie SklepBaterie.pl - drodzy konsumenci, czytajcie opinie, bo warto. Ja tego nie zrobiłem przed zakupem i teraz żałuję. Zakupiłem deskę wolnoopadającą do bidetu, produkt przyszedł niekompletny, brakowało jednego z amortyzatorów (zawiasów), był to produkt ewidentnie po zwrocie lub powystawowy. Sklep nie raczy ustosunkować się do całej sytuacji, odrzuca reklamację, cały ich proces obsługi klienta to smutny żart, nigdzie wcześniej nie spotkałem się z takim podejściem. Jak widać skoro bezkarność uchodzi im na sucho, nadal oszukują klientów, są po prostu zwykłymi złodziejami. Zgłosiłem już zawiadomienie do UOKiK (czytając teraz opinie widzę, że nie tylko ja). Radzę wszystkim pokrzywdzonym zrobić to samo, to może dobiorą im się do dupy, żeby nie mogli prowadzić tej swojej pseudo-działalności. O odzyskaniu jakichkolwiek pieniędzy można oczywiście zapomnieć, ale nie o to już teraz chodzi. Jeszcze raz OSTRZEGAM - nie kupujcie niczego u tych oszustów ze SklepBaterie.pl

23. april 2025

Omijać z daleka

Omijać z daleka! Otrzymany produkt był uszkodzony w niezabezpieczonym opakowaniu które w dodatku było otwarte ( i tylko zabezpieczone taśmą klejącą ). Miesiąc walki o zwrot pieniędzy, a w międzyczasie brak odpowiedzi na majle i rzucanie słuchawki w trakcie próby wyjaśnienia sytuacji przez telefon. Okropne lekceważenie konsumenta w sytuacji kiedy mogli zarobić 5 gwiazdek za szybkie rozwiązanie zaistniałej sytuacji. Ze znalezionych opinii w internecie wynika jednak że wiele innych osób napotkało ten sam problem z Despolem.

12. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nigdy, nikomu nie polecę zakupów w tym sklepie. Zamówiłam baterie prysznicowo-wannową firmy kludi czarny mat. Co ciekawe produkt był przeceniony o około 40%. Jak się okazało nie bez przyczyny akurat na ten produkt była tak korzystna oferta. Sklep wysłał do mnie uszkodzony produkt. Po zgłoszeniu tego faktu nie uznał reklamacji. Zgłębiając temat przekonałam się, że nie jestem jedyną osobą w ten sposób oszukaną przez ten sklep. Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie.

8. november 2024

Porażka

Porażka. Po pierwsze towar na pewno nie I kategorii. Wanna z uszkodzonym akrylem i zabrudzona żywicą. Po drugie kompletny brak szacunku dla klienta i nieznajomość przepisów o sprzedaży konsumentom. Jak się okazało, że po ściągnięciu folii ochronnej jest uszkodzona wanna to odmówili reklamacji, twierdząc, że powinienem był to sprawdzić przy kurierze i na mnie przeszła odpowiedzialność za uszkodzenia. Żeby było zabawniej to folię ochronną ściągałem w obecności ich pracownika, który przyjechał sprawdzić zabrudzenia żywicą.. Dodatkowo nie ma możliwości kontaktu telefonicznego z działem reklamacji. Kontakt wyłącznie mailowy. Sprawę oddaję do Sądu. Nie polecam.

21. juni 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv