Nie polecam,za duże ryzyko.przesyłka dotarła z kilkudniowym opóźnieniem po dwóch telefonach do firmy higher.Firma godna polecenia ale nie na tej platformie...
Se hva andre synes
zapłaciłam za klucz do Office i mija 5 dni i ani klucza ani śladu po zakupie. loguje sie i jakby nie było nic zapłaconego?! Na wysyłane zapytania nie odpowiadaja, zadnego telefonu do kontaktu tylko f... Vis mer
Firma nie oszukuje, jednak kontakt jest trochę utrudniony, po przeczytaniu komentarzy z internetu, od razu zadzwoniłam do firmy upewnić czy materac zostanie wysłane ponieważ list przewozowy był utworz... Vis mer
Niestety portal akceptuje całkowicie niewiarygodnych sprzedawców, żeby nie powiedzieć oszustów. Mimo, że wiedzą o procederze to sprzedawca dalej cieszy się dobrymi ocenami i nie jest blokowany. Reklam... Vis mer
Uwaga!!! Uwaga!!!
Uwaga!!!! Arena.pl TO ZŁODZIEJE W BIAŁY DZIEŃ
Zakupilam
Zakupilam
subskrypcję na rok,która wygasła po 4 miesiacach,serwi twierdzi,że nie było takiego zamówienia mimo dostarczenia potwierdzenia przelewu i danych. Sprzedają scam.
cena zakupu 499zl z przesylka do…
cena zakupu 499zl z przesylka do wysylki nie doszlo bo towar w firmie kosztuje 10 razy wiecej, brak reakcji, brak zwrotu pieniedzy. Sprawe przekazuje do prokuratury i biura prawnego
Oszuści
Uwaga na ten portal tam sprzedają oszuści towar nie wysłany a pieniądze nie oddane i tak wiele osób ma! arena nic z tym nie robi wolna amerykanka
Oszustwo
Jest to serwis założony przez oszustów i przeznaczony dla oszustów.
Firma tylko naciąga klientów Jak już…
Firma tylko naciąga klientów Jak już zapłacisz Towaru nie otrzymasz A zwrot gotówki Tylko można pomarzyć Doświadczyłam
Przestrzegam przed zakupami na arena.pl
Zostałem oszukany na arena.pl
Zapłaciłem za towar, ale sprzedawca okazał się oszustem. Arena ma gdzieś kupującego. Nie posiadają żadnej ochrony kupujących przez co jest tam wielu oszustów. Nie biorą żadnej odpowiedzialności za sprzedawców. W przypadku oszustwa każą tylko zgłosić na policję. Do dzisiaj ani towaru, ani zwrotu kasy. Nawet na olx i allegro lokalnie jest bezpiecznie a tu nie ma żadnej ochrony kupującego. Reklama na ich stronie o bezpiecznych zakupach to kłamstwo.
Przestrzegam przed zakupami na platformie arena.pl
Arena.pl nie ma ochrony kupujących
Arena.pl nie ma ochrony kupujących. Mają totalnie gdzieś, że osoby sprzedające na ich platformie są nie uczciwi. Nie polecam.
Brak mozliwosci odzyskania kasy
Brak mozliwosci odzyskania kasy, Kupilem i sprzedawca ma mnie gdzieś :) a arena moze sie odezwie jak juz musicie to czytajcie opinie o sprzedawcy
Zakupiłem konto Netflix które miało być…
Zakupiłem konto Netflix które miało być na miesiąc a działało 1 dzień.
Nie odpisują na maile,kontakt zerowy bo nie ma numeru telefonu.
Banda złodzieji.
scam oszustwo
Odradzam kategorycznie
Kupiłam produkt za niemal 900zl. Nie działał. Trzykrotnie odsyłałam kurierem i trzykrotnie wracał-firma nie istnieje. Nie mozna dokonac zwrotu ani reklamacji. Zero reakcji że strony arena.pl.
Problem z aktywacją
Pomimo informacji na stronie, że aktywacja jest bezterminowa to sklep nie chce wykonać jej drugi raz twierdząc, że jest ona jednorazowa
Zamówienie
Zamówiłem zgrzewkę Redbull-a zamówienie było złożone 3 czerwca dopiero 10 czerwca status przesyłki został zmieniony na "wysłane" i finalnie otrzymałem zamówiony towar 12 czerwca to już drugi raz taka sytuacja na pewno już nie zamówię z tej strony.
OSZUŚCI KOPIUJĄ NIELEGALNIE ZDJĘCIA…
OSZUŚCI KOPIUJĄ NIELEGALNIE ZDJĘCIA OPISY PRODUKTY, NIE MAJĄC ICH W POSIADANIU! OSTRZEGAM.
OSZUSTWO
Uwaga na zakupy na tej platformie! Pomimo zapłaty nie otrzymałam zamówionego produktu. Oferta wciąż jest dostępna, mimo braku realizacji zamówień. Zachowajcie ostrożność. Uwaga na /sklep/CentraBiz/produkty
Zlodzieje,brak slow
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.