ShytoBuy.nl Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Probeer me uit schrijven voor mailing maar dat lukt maar niet en reageren gewoon niet en blijven maar mails steuren

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Met een bang hartje besteld op de site voor de 1ste keer, gechat en gemaild en telkens geholpen De bestelling blijft id wel lang weg ,dus de schrik zat erin, maar vandaag alles mogen ontvangen wat... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden met de artikelen die ik heb besteld! Netjes en snel geleverd! Wel was er een artikel die wat later geleverd zou worden en dit is (kosteloos) nageleverd. Via de mail hierover contact geh... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het duurde even voordat het product weer voorradig was. Shytobuy heeft mij op de hoogte gehouden hoe lang het nog zou duren. Enkele dagen voor er geleverd werd kreeg ik een bevestiging van Shytobuy... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Hudpleieklinikk

Skrevet av virksomheten

Onze website is in 2004 opgericht om je een discrete en gemakkelijke manier aan te bieden om producten te kopen die helpen bij een breed scala aan vervelende of gênante problemen. Inmiddels is ons productassortiment uitgebreid, van gezondheids- en schoonheidsproducten tot aan welzijn producten voor in de slaapkamer.

ShytoBuy.nl

Skrevet av virksomheten

Wereldwijde 24 uurs Levering
We werken samen met een betrouwbaar netwerk van logistieke partners die 24-uurs en 3-5 daagse express levering bieden. Amsterdam, Parijs of Londen, wij regelen een 24 uurs levering tot aan jouw voordeur.
Gratis Levering
Gratis leveringen bij besteding van meer dan €50.
Voorradig
In tegenstelling tot veel andere aanbieders, beschikken we over een groot warenhuis waarin we alle producten daadwerkelijk voorradig houden. Mocht het product toch uitverkocht zijn, doen we onze uiterste best om het binnen enkele dagen toch te kunnen versturen.
Natuurlijke ingrediënten
Bijna al onze producten worden geproduceerd op GMP gecertificeerde locaties. Elk product wordt veilig getest en we werken enkel met merken samen als deze aan de hoogste standaarden voldoen.
Fantastisch support
Onze internationale klantenservice staat graag voor u klaar. Bel en ervaar het zelf! In 8 verschillende talen zijn we telefonisch, per live chat en per e-mail bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16.

Laagste prijs garantie

De beste deals zijn hier!

De beste deals zijn hier!
Vind je hetzelfde product ergens anders voor een lagere prijs, stuur ons dan een bericht en dan passen wij de prijs voor je aan.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

moest te lang wachten

moest te lang wachten, de rest was goed

20. april 2023

Beste Eddy,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

We vinden het spijtig te horen dat de levertijd van je bestelling langer duurde dan verwacht. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Als er iets is waarmee we je nog kunnen helpen of als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en we waarderen je geduld en begrip.

Onze klantenservice is op werkdagen van 09-14 uur bereikbaar via het volgende telefoonnummer: (+31) 858 884 418 of via de Live Chat op www.shytobuy.nl. En je kunt natuurlijk mailen via info@shytobuy.nl.

Dear Amad,

Thank you so much for leaving us a positive review! We truly appreciate your support and feedback.

It's always wonderful to hear that our customers are satisfied with their experience. We strive to provide excellent products and services, and your feedback is a great encouragement for our team. We're thrilled to know that we met your expectations and that you had a five-star experience with us.

If there's anything else we can do for you or if you have any further feedback, please don't hesitate to reach out. We're here to assist you and ensure your continued satisfaction.

Our customer service can be reached on working days from 9 a.m. to 2 p.m. via the following telephone number: (+31) 858 884 418 or via the Live Chat on www.shytobuy.nl. And of course you can email us at info@shytobuy.nl.

Best Regards,

Goed verlopen

6. april 2023

Beste Paul,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Jouw feedback is belangrijk voor ons en we waarderen de tijd die je hebt genomen om jouw positieve ervaring met ons te delen. Het is ons doel om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden, en we zijn blij te horen dat we daarin zijn geslaagd.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld. We kijken er naar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Alles prima gegaan

Alles prima gegaan, vlotte levering, produkt lijkt ook wel wat te doen.

29. mars 2023

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor jouw 5-sterren review! Het doet ons veel plezier te horen dat je tevreden bent met jouw aankoop en onze service.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van de kwaliteit van onze producten tot de levering en de klantenservice. Het is dan ook fijn om te horen dat we hierin geslaagd zijn.

We hopen in de toekomst terug aan je verwachtingen te kunnen voldoen.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we kijken uit naar jouw volgende bezoek bij Shytobuy.nl

Prix

Prix, rapidité d expédition, choix

3. april 2023

Cher Marc,

Nous sommes ravis de recevoir votre aimable feedback et vos 5 étoiles !

C'est un grand plaisir pour nous de savoir que vous avez été satisfait de votre expérience avec nous et que nos produits ou services ont répondu à vos attentes.

Nous sommes toujours à la recherche de moyens pour améliorer notre offre et votre feedback est précieux pour nous.

Nous espérons avoir l'opportunité de vous servir à nouveau à l'avenir et de continuer à répondre à vos besoins.

Notre service client est joignable les jours ouvrables de 9h00 à 14h00 via le numéro de téléphone suivant : (+31) 858 884 418 ou via le chat en direct sur www.shytobuy.nl. Et bien sûr, vous pouvez nous envoyer un e-mail à info@shytobuy.nl.

Cordialement,

L'équipe Shytobuy

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zal misschien wel te vroeg zijn om te…

Zal misschien wel te vroeg zijn om te oordelen. Ik maca nu een aantal weken in huis maar tot de dag als vandaag merk ik er totaal niks maar dan ook niks van. Ben bang dat dit weer een groot miskoop was.

27. mars 2023

Beste Normain,

Bedankt voor het delen van je feedback.

Al onze producten zijn natuurlijke producten en resultaten kunnen variëren per persoon. Het is belangrijk om te benadrukken dat het nemen van natuurlijke supplementen tijd en consistentie vraagt voor de beste resultaten.

Het product bij je bestelling is een zes-maanden kuur.

Desondanks zijn we er om je te ondersteunen en te helpen. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam, zodat we je verder kunnen helpen.

Très bien merci

19. mars 2023

Cher Marc,

Nous sommes ravis de recevoir votre feedback positif et de savoir que vous avez été pleinement satisfait de nos services. Nous sommes ravis d'avoir pu répondre à vos attentes et de vous offrir une expérience client de qualité.

Nous tenons à vous remercier d'avoir choisi Shytobuy.nl et d'avoir pris le temps de partager votre expérience avec nous. Nous apprécions votre confiance et votre soutien continu.

Nous espérons avoir l'occasion de vous servir à nouveau dans un proche avenir et de continuer à vous fournir un service exceptionnel.

Cordialement,
L'équipe Shytobuy

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en goed product

Fijn product en een snelle levering ik heb weer besteld, product en bedrijf doen wat ze beloven.

15. mars 2023

Beste Marlies,

We hopen in de toekomst terug aan je verwachtingen te kunnen voldoen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ervaring van nathaly van ee is dat zij…

Ervaring van nathaly van ee is dat zij het product total curve borstvergroting iedereen zowel meisjes als vrouwen aan raad tebestellen en te gebruiken zij is blij met het resultaat nathaly zit in trasitie en wil grote borsten kan het ieder die in trasitie zit van man naar vrouw aan raden groetjes nathaly van ee

15. mars 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het product is naar wens en snelle levering!

20. mars 2023

Beste Johnny,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en producten en dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Product voldoet nog niet naar…

Product voldoet nog niet naar verwachting

13. mars 2023

Beste Bas,

Bedankt voor het delen van je feedback.

Super aanrader

20. mars 2023

Beste Bülent,

Bedankt voor je fantastische 5-sterren review!

We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent en dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Beste Hermanus,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Beste Mr. Kerkhoff,

Beste Mr. Van Haren,

26. februar 2023

Beste Henk,

Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen.

Uitstekend

Niks op aan te merken dus 5 sterren

26. februar 2023

Beste Jeffrey,

Shytobuy Team

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv