Probeer me uit schrijven voor mailing maar dat lukt maar niet en reageren gewoon niet en blijven maar mails steuren
Met een bang hartje besteld op de site voor de 1ste keer, gechat en gemaild en telkens geholpen De bestelling blijft id wel lang weg ,dus de schrik zat erin, maar vandaag alles mogen ontvangen wat... Vis mer
Zeer tevreden met de artikelen die ik heb besteld! Netjes en snel geleverd! Wel was er een artikel die wat later geleverd zou worden en dit is (kosteloos) nageleverd. Via de mail hierover contact geh... Vis mer
Het duurde even voordat het product weer voorradig was. Shytobuy heeft mij op de hoogte gehouden hoe lang het nog zou duren. Enkele dagen voor er geleverd werd kreeg ik een bevestiging van Shytobuy... Vis mer
Onze website is in 2004 opgericht om je een discrete en gemakkelijke manier aan te bieden om producten te kopen die helpen bij een breed scala aan vervelende of gênante problemen. Inmiddels is ons productassortiment uitgebreid, van gezondheids- en schoonheidsproducten tot aan welzijn producten voor in de slaapkamer.
ShytoBuy.nl

- Wereldwijde 24 uurs Levering
- We werken samen met een betrouwbaar netwerk van logistieke partners die 24-uurs en 3-5 daagse express levering bieden. Amsterdam, Parijs of Londen, wij regelen een 24 uurs levering tot aan jouw voordeur.
- Gratis Levering
- Gratis leveringen bij besteding van meer dan €50.
- Voorradig
- In tegenstelling tot veel andere aanbieders, beschikken we over een groot warenhuis waarin we alle producten daadwerkelijk voorradig houden. Mocht het product toch uitverkocht zijn, doen we onze uiterste best om het binnen enkele dagen toch te kunnen versturen.
- Natuurlijke ingrediënten
- Bijna al onze producten worden geproduceerd op GMP gecertificeerde locaties. Elk product wordt veilig getest en we werken enkel met merken samen als deze aan de hoogste standaarden voldoen.
- Fantastisch support
- Onze internationale klantenservice staat graag voor u klaar. Bel en ervaar het zelf! In 8 verschillende talen zijn we telefonisch, per live chat en per e-mail bereikbaar op werkdagen tussen 10 en 16.
Laagste prijs garantie
De beste deals zijn hier!

Keizersgracht 482 , 1017EG , Amsterdam, Nederland
- info@shytobuy.nl
- shytobuy.nl
Probeer me uit schrijven voor mailing…
Enorm assortiment
Enorm assortiment, goede prijzen, makkelijk navigeren...wellicht kunt u de snelheid van versturen/ontvangen nog iets verbeteren!
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
pepermuntolie en erectie-gel ???
Ik bestelde pepermuntolie-capsules en kreeg een ongevraagd en tube erectie-stimulerende gel bij !!! Ongepast!!!

goede en snelle service
goede en snelle service. goede en werkende supplementen. voor een goede prijs!
Niks ontvangen
Niks ontvangen . . . Klacht bij dpd gelegd . . Geen respons tot aan vandaag de dag.

Svar fra ShytoBuy.nl
Alleen iets over het afleveren positief.
Alleen de levering van het product was goed en snel, voor de rest niets gemerkt dat het zou werken. Op dat vlak zal ik het artikel niet aanraden.
Scam
Reviews on their web site are totally fake. I bought viaman spray and is usefull. I know that is not made by them, but of course they try to sell it by 100% fake and stupid review. Don’t trust them

Goed verlopen !
De bestelling blijft id wel lang weg ,dus de schrik zat erin, maar vandaag alles mogen ontvangen wat ik besteld heb en goed verpakt
Dus wel degelijk te vertrouwen website
Nu nog hopen dat wat ik gekocht heb werkt 😊😉
Ik ben heel tevreden
Fake reviews on their website about…
Fake reviews on their website about their products. I bought Viaman Delay Spray 40ml. I read the reviews about the Spray first on their website. Reviews were 4.5 stars. But this product is absolutely waste of money. I use different brands of delay spray for years. All worked but this one is just the worst.
Edit after reply: if your company is keen to keep transparency, why don't you let the buyers review about the products they've bought from your website? I left a review on your website about this product i bought but your company DID NOT publish that review. Which indicates how "genuine" the reviews are on your website. Fix that fake review problem on your website first so people don't need to come on trustpilot to make complaints.

Snelle levering en netjes ingepakt
Snelle levering en netjes ingepakt
En het goede product geleverd
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding
Producten netjes aangekomen
Iets betere communicatie omtrent levering was fijner geweest. Maar verder alles goed