Stærk håndtering af reklamation for det første! Gode produkter, der vækker stor glæde - både i første omgang og ved 2. ordre også.

Super tilfreds med købet af benskinner til vores dreng. Vi er overrasket over hvor skarpe billederne er, trods de er printet over på et andet materiale. Så personlige skinner hjalp på humøret... Vis mer

Det er nogle yderst nydelige benskinner. Lidt skuffet over skriften er en lille smule utydelig. Da pakken ankommer er jeg lidt skuffet over designet. Føler godt det kunne være en smule federe hv... Vis mer

1. Butikk med sportsklær

Shads Football sælger unikke formbare benskinner, som kunden selv skal designe på vores hjemmeside. Hertil sælger vi andet fodboldudstyr. Tjek vores hjemmeside og få inspiration til dit næste sæt benskinner.

4,7

Enestående

Benskinner fra shads

Jeg har lige købt et par benskinner hos Shads og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Bestillingen var nem at gennemføre, og kort efter fik jeg besked om, at pakken var på vej. Leveringen kom hurtigt, og de var pakket forsvarligt ind.

Selve benskinnerne er i virkelig god kvalitet – lette, komfortable og giver en solid beskyttelse. De sidder perfekt, og man mærker næsten ikke, at man har dem på, de bliver formet efter ens ben - helt genialt koncept. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. november 2025

God service, gode produkter!

12. november 2025

Svar fra Shads Football

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at reklamationen blev håndteret tilfredsstillende, og at vores produkter skaber glæde hos jer – også ved anden ordre.

Tak fordi I handler hos os.

Hilsen Victor

Super tilfreds med købet af benskinner…

Super tilfreds med købet af benskinner til vores dreng.

Så personlige skinner hjalp på humøret på vores nu 10 årige dreng efter et nej til de helt små benskinner man ser rundt omkring.

20. september 2025

Svar fra Shads Football

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at jeres dreng er glad for sine personlige benskinner – og at kvaliteten lever op til forventningerne.

Tak fordi I valgte Shads Football!

Hilsen Victor

Super skinner og hurtig levering

Hurtigt og nemt at forme skinnerne efter dine skinneben samt hurtig levering. Bestilte en fredag og modtog dem allerede onsdagen ugen efter trods det er custom made

13. august 2025

Hej Tobias,

Tak for din fine anmeldelse - det er værdsat! Vi er glad for, at du var tilfreds med vores benskinner, samt leveringstiden!

Bh.

Perfekt til fodboldspillere

100% anbefalet, købte mini benskinner, de passer godt og er lette.

10. april 2025

Hej Dope,

Tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på! Vi er rigtig glade for at du kan lide vores mini benskinner!

Bh.

Fantastisk benskinne

Fantastisk benskinne, nem at tilpasse og sidder perfekt efterfølgende.

6. februar 2025

Hej Benny,
Tak for sin anmeldelse! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med vores produkt, og at vores benskinner laver op til forventningerne om at have perfekt pasform.

Mvh.
Victor

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastiske benskinner og super…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastiske benskinner og super service!

Jeg købte et par benskinner til min søn hos Shads Football, og de har været helt perfekte! Kvaliteten er i top, og min dreng blev super glad for dem. De sidder godt, beskytter som de skal, og han synes, de er de bedste, han har haft. Leveringen var hurtig, og hele købsoplevelsen var nem og problemfri. Kan kun anbefale Shads Football til andre!

31. januar 2025

Hej Ivana

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at din søn elsker benskinnerne, og at både kvalitet og service levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling! ⚽😊

De bedste hilsner,
Shads Football

Perfekte benskinner

Perfekte benskinner som sidder vanvittigt godt. God service fra a til b plus en hurtig levering

2. september 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Den betyder rigtig meget!
Det er lige præcis feedback som din, der gør, at vi elsker vores arbejde. Vi ser frem til at betjene dig igen, Frederik!

God dag!

Victor Kubel

Stod og skulle bruge et par benskinner…

Stod og skulle bruge et par benskinner en lørdag og jeg tog chancen og skrev derfor til Shads om de kunne hjælpe, da jeg befandt mig i samme by. Victor tøvede ikke ét sekund og skrev om han måtte svinge forbi med et par samme aften som jeg skrev. Endnu engang tak for hjælpen og den fantastiske service!

24. august 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at kunne hjælpe!

Benskinner med Billede

Bestilte benskinner med billede på til min dreng. De er perfekte. Nemt at til passe og rigtig god kvalitet.

17. august 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget!

Victor Kubel

Jeg synes at det var meget svært at få…

Jeg synes at det var meget svært at få dem til at blive bløde som det er i videoerne. Det er skrald men når du først har bukket dem efter mange kraften er det okay.

11. august 2024

Hej Alma.

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at formningsprocessen var besværlig.

Når benskinnerne skal formes, er det vigtigt, at vandet er varmt nok (+80 grader), da materialet dermed blødgøres nemmere. Vi håber, det kan hjælpe.

Vi er trods alt glade for, at resultatet blev okay til slut.

Victor, Shads Football

God kvalitet, men mangelfuld guide ved bestilling.

God kvalitet på benskinnerne. Købte str. mini til min søn, men synes det er svært at finde ud af str på skinnerne 🤷🏻‍♀️ og hvad forskellen på “standard str S” og “mini” (andet end prisen 199kr mod 349kr) er?
Når man ikke aner noget om benskinner, så savner jeg en bedre guide og oversigt på hjemmesiden. Ellers et troværdigt produkt.

29. juni 2024

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for du kan lide vores produkt. Tak for heads up i forbindelse med vores hjemmeside. Det er helt sikkert noget vi vil optimere på:)

Mvh.