Vores hund fik dårlig mave i påsken, så vi tog fat i iVet og fik en tid indenfor 1 time. det var virkelig som at være hos egen dyrlæge, uden den skræk vores hund har for stedet Virkelig en super... Vis mer
+ 5 stjerner herfra
Plus 5 stjerner herfra. Har altid fået god hjælp ifht mine dyr når der var det mindste. Man kan hurtigt få en online tid og så de super søde dem vi har snakket med. Hjælpsomme og vil dyrene det bedste som os ejere og giver sig tid og virker ikke stresset. Jeg anbefaler varmt.
Rigtig god vejledning
Hurtig tidsbestilling. Meget grundig gennemgang. Søde at snakke med. Meget dygtig og gode svar på ens spørgsmål, og rigtig god vejledning. Kan klart anbefales.
Vores hund fik dårlig mave i påsken
Virkelig en super seriøs dyrlæge der tog sig tid til at snakke os med. Efterfølgende opfølning på mails med det vi havde snakket om og godt en uge efter en ny mail for at sikre alt er ok. Det var virkelig en god oplevelse
Jeg er dybt imponeret over denne service, det er snart bedre end almindelig dyrlæge
God service
God service, behandling og opfølgning.
Jeg følte mig i trygge hænder.
God og hurtig hjælp
Vi har iVet gennem vores forsikring, super god og hurtig hjælp. Hurtig afklaring på problemet, og perfekt til de små problemer så man er fri for at tage til fysisk dyrlæge.
Kæmpe anbefaling
Jeg er vild med dette! Altid en hurtig tid, venlige og dygtige dyrelæger, virkelig god service. Samt det har sparet os for mange penge, hvor jeg ellers var taget til dyrelægen.
Fuldstændig fremragende oplevelse!
Fuldstændig fremragende oplevelse! Smilende, Super søde og hjælpsomme.
Virkelig nemt at bruge appen 🙏
Kompetent, sød og grundigt
Super sød, dygtigt og imødekommende dyrelæge Rikke. Teknikken drillede lidt, men det gjorde ikke noget, da Rikke var sød til at ringe op og vi fik en grundig snak. Vi fik lavet en god og grundig plan for vores kats halten, og jeg var meget glad over, at der kunne udskrives smertestillende medicin til min kat. Vores plan, med forskellige andre tiltag, har indtil videre holdt og vores kat halter ikke mere. Derved slap vi også for, for nu, at betale en dyr selvrisiko for evt. røntgenbilleder osv.
Meget fin service i øvrigt, at vi en måneds tid efter, fik en opfølgende mail - jeg ved dog ikke om dette er standart, men virkelig fint.
God oplevelse!
Meget sød dyrlæge og rigtig god hjælp når det var uden for normal åbningstid for vores fysiske dyrlæge for at sikre om det var noget der var alvorligt eller kunne vente til mandag. De efterspurgte også en opdatering på hvordan det gik med mit kæledyr efter vi havde haft den til fysisk dyrlæge, fordi de gerne ville følge med i hvordan den havde det og at den fik det hjælp den skulle have.
Quick and easy.
efficient and competent guidance. Our dog quickly got back on its feet. Very accommodating veterinarian
Tryghed og ro i paniksituation
Vores hund havde det virkelig skidt og vi var helt i panik over det. Dyrlægen åbnede først en time senere, så vi valgte at ringe til iVet. Det bliver ikke sidste gang, vi fik så god hjælp og det hjalp så vores hund fik det bedre hurtigt.
Super god løsning med online…
Super god løsning med online konsultation. Dyrlægen Amalie hjalp os så vi undgik et besøg hos egen dyrlæge. Til fordel for os og vores hund.
Vi har brugt online dyrlæge ivet
Vi har brugt online dyrlæge ivet, da vores kat kom hjem med en stor flænge på sin hale. De var med på videochat og kunne ud denne hjælpe os gennem behandlingen af katten. Der blev udskrevet smertestillende, som jeg kunne hente på apoteket med det samme. Dette skete fredag eftermiddag, havde vi ikke haft denne hjælp gennem vores forsikring, skulle vi have haft katten til dyrlægevagten, hvilket havde været en bekostelig adfærd. Vi følte os i trygge hænder hele vejen gennem behandlingen, og katten har det meget bedre og alt går i den rigtige retning med hans hale. Så kæmpe tak for hjælpen herfra. Vi gik online og bestille en tid, en halv time senere var vi igennem på videochat med dyrlægen. Derefter blev der sendt en mail med journalen til os. Det var virkelig nemt. Kæmpe anbefaling herfra.
Hurtig og kompetent rådgivning
Hurtig og kompetent rådgivning, når hundehvalpen har spist giftige planter eller andet, den absolut ikke må spise.
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med videokonsultation hos iVet - Din Online Dyrlæge gennem Tryg hundeforsikring.
Dyrlæge Amalie var utrolig nærværende, professionel og grundig under hele konsultationen. Vi fik en klar og overskuelig plan, og jeg følte mig tryg og taget seriøst hele vejen igennem forløbet.
Dagen efter kunne vi tydeligt mærke en forbedring, og Liv fik det heldigvis meget bedre.
Jeg kan varmt anbefale online dyrlægehjælp – det er en tryg og effektiv løsning, når man har brug for hurtig rådgivning.
Nemt, hurtigt og gratis
Jeg har tryg dyrelæge forsikring på min hund, og vi ved alle, at uheld altid sker i weekenden. Med ivet igennem tryg, bestil en tid, få en dyrelæges råd, vejledning og berolig til mandag. Spare 1000 vis af kroner. Jeg har brugt ivet mange gange. Og er super tilfreds.
Quick and easy
Quick and easy.
No hidden expenses. The vet gave us good advice for our dog, and was realistic about the situation.
Overall very happy with their service.
Very good service.
You can call and get help almost anytime of the day, and it really helps keep you calm, and make sure that you know what to do, and when to do it. It also really helps, that they can see the animal in its home enviroment, and the animal wont be stressed from traveling and being in an unfamiliar place.
Sød og venlig dyrlæge
Sød og venlig dyrlæge, rart at kunne få lavet en behandlingsplan gennem video opkald
Vi fik hurtig og god behandling som…
Vi fik hurtig og god behandling som virkede rigtig godt.