Sembo Norge Anmeldelser

2,8

Jeg er utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Meiju hos Sembo. Hun var hyggelig, profesjonell og svært hjelpsom fra start til slutt. Hun svarte raskt på spørsmålene mine og gjorde sitt aller beste... Vis mer

Fikk beskjeden "Noe gikk galt under betalingen" og måtte starte checkout på nytt. Deretter får jeg bekreftelse på to billetter, begge er til meg på samme fly. Jeg har ikke krysset av for at jeg kj... Vis mer

Jeg ønsker å uttrykke stor takknemlighet til Martha og gjengen på helpdesk.. Det oppstod tøys og tull hos Ryanair, noe jeg ikke fikk hjelp til, hverken på mail, tlf eller app... frustrasjonen øker når... Vis mer

Qatar har kansellert opprinnelig avgang, som gjør at vi får en ekstra mellomlanding i Manila (noe vi betalte ekstra for å ungå da vi valgte denne ruten). Tilbake går vi i tillegg glipp av ett selskap... Vis mer

1. Ferie og reise

Vi har flybilletter, leiebil, fergebilletter og mer enn 100.000 hotell, hus og leiligheter i hele verden.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

155 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kjapt og greit, men med en hake

Kjapt og greit, men trenden med at flyselskaper øker prisen mens man venter på neste trinn i prosessen er en stor uting og veldig irriterende.

Edit; tenk om en hadde opplevd det samme på Rema 1000 🤪

1. juni 2025

Hei Preben

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du opplevde bestillingsprosessen som raskt og greit. Når det gjelder prisendringer underveis i bestillingen, er dette noe som dessverre kan forekomme da flyselskapene styrer prisene og tilgjengeligheten. Vi forstår at dette kan oppleves som frustrerende, og vi setter stor pris på at du deler din opplevelse med oss.

Takk for at du valgte oss, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen Andrea

Customer Happiness Team

Måtte booke om flybillett til USA og…

Måtte booke om flybillett til USA og fikk veldig god hjelp til dette. God kommunikasjon og gjorde alt som avtalt. Anbefales:-)

30. mai 2025

Hei Mari

Tusen takk for din fine kommentar! Så hyggelig å høre at du ble fornøyd med våres service. Håper du får en herlig reise!

Ønsker deg en fin helg!

Vennlig hilsen Andrea

Bra jobba

Bra jobba! Vi er fornøyd

29. mai 2025

Hej Suhanthini,

Tack så mycket för ert fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att ni är nöjda.

Enkelt og fungerende

Enkelt og fungerende. Klikk - skriv -bekreft -betal.

27. mai 2025

Hej David,

Vilken härlig beskrivning – klick, skriv, bekräfta, betala! Precis så vill vi att det ska kännas. Tack för att du bokade hos oss och varmt välkommen igen!

Hoppas du får en trevlig helg!

Alltid Billigst og best

Alltid Billigst og best. Mitt første valg når jeg bestiller reise. Ingen skjulte kostnader 😊

26. mai 2025

Hej Laila,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det betyder mycket att vi är ditt förstahandsval och att du uppskattar vår boknings process. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med många fler resor!

ANSVARSFRASKRIVELSE

Booket pakkereise (fly og hotell) fra Oslo til en øy i Hellas gjennom Sembo. Med pakkereise regner jeg med at flyet lander på samme øy som hotellet finner sted, eller at det i det minste er mulighet for å komme seg til riktig øy med feks. ferge. Flyet vår lander på totalt feil øy, så sent at det ikke er muligheter for å komme seg til riktig øy med ferge. Vi står da uten sted å sove, på feil øy, midt på natten. Vi har altså fått hotell til èn gresk øy, men fly tur/retur til en helt annen. Da Sembo ble gjort oppmerksom på feilen de hadde gjort tok de ingen ansvar og krevde "serviceavgift" for å i det hele tatt se på bookingen vår. Er det ikke dette kundeservice er for? SERVICE TIL KUNDEN? Vi har allerede betalt en masse penger for selve reisen, som ble feil, om vi så ikke skal betale for kundeservice også?? Vi fikk til slutt kranglet oss til at de skulle se på bestillingen, og fikk "tilbud" om å BETALE for å endre flyreisen til riktig øy, eller BETALE for hotellopphold på den andre øyen, natten vi kommer, og natten vi reiste. Vi måtte ta saken i egne hender, for hos Sembo er det ingen hjelp å få. Anbefaler ingen å bruke dette reisebyrået!! Det er det verste jeg har opplevd, den dårligste kundeservicen og det minst behjelpelige reiseselskapet noen gang. Skulle gjerne kansellert hele reisen, men er jo dyrere å kanselleringsavgift enn å booke en ny tur. Kommer ALDRI til å booke med Sembo igjen. Hold dere unna!!! Skikkelig dårlig opplevelse.

15. januar 2025

Hei Maren,

Jeg forstår frustrasjonen din – det er virkelig leit når en bestilling blir feil. Dessverre er det ofte vanskelig å endre flyreiser, da det avhenger av flyselskapets regler og gebyrer.

Vårt system er bygget opp slik at du kan sette sammen reisen akkurat slik du ønsker.
Mange kunder lager rundreiser mellom ulike øyer i Hellas, og derfor får man ikke et kontrollspørsmål som for eksempel: «Er du sikker på at du vil bestille X?»
Det er altså ikke en feil – det er kunden som bestemmer hvordan og hvor de vil reise, og nettopp derfor er det utrolig viktig å dobbeltsjekke hva som faktisk blir bestilt.

Når det gjelder servicepakken, er det mange kunder som er erfarne reisende og som ikke pleier å endre på sine reiser.
Derfor gir vi kunden valget: enten kjøpe en servicepakke hvis man ønsker assistanse underveis, eller velge billett til absolutt laveste pris.
Denne servicepakken er gratis dersom man har bestilt direkte på Sembos hjemmeside, uten å ha blitt videresendt fra en annen nettside.

Vennlig hilsen,
Customer Happiness Team

Min bank Norwegian og Nordea er ikke på…

Min bank Norwegian og Nordea er ikke på betalings liste. Derfor måtte jeg betale kr. 240 mer.

25. mai 2025

Hei Naresh

Takk for at du har tatt deg tid til å gi tilbakemelding. Vi tar det med oss videre for å se om dette er noe vi kan tilby i fremtiden. Din feedback er viktig for oss!

Ha en god helg!

Vennlig hilsen Andrea

Customer Happiness Team

God service og raske svar.

26. april 2025

Hej Mona,

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att du känt dig väl omhändertagen och snabbt fått svar. Din upplevelse är viktig för oss.

Hoppas du får en trevlig helg!

Customer Happiness Team

best pris og best service

22. mai 2025

Hej Milad,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både priset och servicen. Vi hoppas få hjälpa dig med nästa resa också!

Customer Happiness Team

Jeg måte booke om til et en flybillett…

Jeg måte booke om til et en flybillett grunnet en begravelse. jeg prøvet på mail, tlf, i 5 dager før jeg fikk et svar på engelsk (etterspurt norsk) Prisen på booke om var høyere en ny billett fra Norwegian. NB Jeg kjøpte service pakke med en gang . Noe som er et krav for at de vil svare på noe som helst. Aldri mer Sembo.
Nesten merkelig at Finn har disse som samarbeids partnere!

5. mai 2025

Hei Halvor,

Først og fremmest, jeg beklager meget denne situation.
Når man akut har brug for at ændre sin booking forstår jeg absolut fustration om det ikke kan lade sig gøre!

Vi har primært skandinavisk talende agenter, men der er også et par stykker som taler Spansk da vi har kunder fra mange lande, jeg beklager om du havde bedt om en Norsktalende da vi altid forsøger at anpasse os til kunders forespørgsel.
Det er korrekt at man skal have en service pakke for at vi kan se på din booking.
De kunder som vælger ikke at tilbooke den er typisk fordi man booker meget og vil holde pris på lavest niveau og det vil vi gerne tilbyde kunder at de kan.
Og om man har brug for assistance, booker man service pakke.
Det er også korrekt at vi som formidlere får gebyrer fra flyselskabet for at kunne gøre om på en booking, da flybilletter ikke altid kan ombookes. Så desvære bliver en ny billet nogle gange billigere end at skulle booke med diverse gebyrer.

Igen, jeg beklager situation.
Forsat god dag,
Customer Happiness Team
Service pakken er når man har brug for en service ud over

Null interesse til å hjelpe til når man har gjort feil

Bestilte hotell mellom sembo, var uheldig og bestilte feil datoer. Får til beskjed at dette ikke kan ombookes. Da må jeg betale avbestillingsgebyr på 7800,- før jeg må bestille og betale hotell en gang til.

1. mai 2025

Hei Aleksander,

Tak for din besked.
Vi hjælper kunder alt hvad hotel og/eller flyselskaber tillader os.
Du har booket hvad der kaldes en ´´ikke rufunderbar´´ booking, de er billigere end andre rum, og der tillades ikke at ´´røre´´ dem, grundet den lavere pris.

Når vi ikke kan, er det fordi vi ikke må, bestemt ikke fordi vi ikke vil.

Det er altid vigtigt at man kontrolere pris, dato, navn på booking ect. før man færdigøre og betaler.
Jeg beklager virkelig!

Hilsen,

Rask og effektivt medarbeidere

Både Madeleine og Freja er flinke til å hjelpe. Raskt og effektivt medarbeidere.

23. april 2025

Hej Viva,

Stort tack för din fina kommentar! Vad roligt att höra att både Madeleine och Freja kunnat hjälpa dig på ett snabbt och effektivt sätt, vi delar självklart vidare berömmet till dem. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss!

Rask og positiv respons!

Spurte om jeg kunne utsette betalingen noen dager og det ordna seg med en gang! Rask og positiv respons!

30. april 2025

Hej Ida,

Tack för din fina kommentar! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med bemötandet. Det gläder oss att du fick snabb och positiv hjälp!

Customer Happiness Team

Feil informasjon og bilder av hoteller…

Feil informasjon og bilder av hoteller ( stedene er mye mer slitne enn på nettsiden) booket i hurgada empire hotell fra 29mars -26 april, måtte flytte 16 april da hotellet gjorde meg syk og andre gjester også. D var brunt vann , dusj fungerte sånn halvveis , heisen falt nesten fra hverandre og den ene gikk i stykker når vi var der . Det ble bare verre og verre , sendte mail til sembo og de tok kontakt med manager av hotellet som ga meg ett nytt rom, det var ikke så mye bedre bare større , mye bråk og nedslitt hotell. Fulle gjester overalt . Når jeg booket hotellet sto det 3 stjerner hos sembo men d forandret seg etter 1 uke på nett(tok desverre ikke bilder av dette) det ble da ett 1 stjerners hotell. Så anbefaler dere å ta høyrere stjerner , tripadviser hadde gode anmeldelser men det stemte overhode ikke med stedet, passer for tørste russere . Ikke fôr skandinaviere. Her finnes d ikke folkeskikk! Ansatte som tar seg til rette på deg og maser hele tiden om date / massasje og ja endel andre ting jeg ikke vil skrive her . Ikke reis alene som dame dit . Hele 2 1/5 uke ble et mareritt for meg , så fant et annet sted de siste 10 dagene !!! Er i dialog m sembo men de bruker god tid på å svare på mail, så håper på kompensasjon for dette marerittet av en ferie !!! God kundebehandling da når de svarer :-)

29. mars 2025

Hej Hege,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi är verkligen ledsna att din resa inte levde upp till dina förväntningar. Det är förstås inte den upplevelse vi vill att någon av våra kunder ska ha.

Vi förstår att det har varit en tuff situation, och vi är glada att du varit i kontakt med min kollega och fått stöd i ärendet.

Jag hoppas att lösningen som min kollega har erbjudit känns bra för dig och om du skulle ha några ytterligare funderingar i ärendet så är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Customer Happiness Team

Til slutt fikk jeg hjelp

Til slutt fikk jeg hjelp , endelig ! 😊 fikk snille kundeservice heter Johanna😊

16. april 2025

Hei Shiela,

Takk for din fine besked, den sikre jeg at Johanna får.
Hun er uden tvivl en af vores stjerner.

Kan du have en god dag,
Customer Happiness Team

NB! Disse tar pengene dine uten å gi billett

Betalingen ble kansellert, bestilling ble utført, betalingen ble trukket, bestillingen ble kansellert. Sembo mente at vi måtte vente 7 dager for å få pengene våre tilbake og trakk ulovlige gebyrer for en betalingen som aldri skulle blitt gjort. Dette skjedde to ganger, og vi kommer ingen vei med Sembo som nekter å ta ansvar for deres egen feil.

Erfaringen er at man ikke burde bruke Sembo da de nekter å ta ansvar for sine egne feil og trekker deg beløper du ikke skal bli trukket. Dårlig selskap med dårlig oppførsel.

9. april 2025

Hei Felicia,

Beklager om du har haft problemer og booking inte gik igennem.
Desvære kan jeg ikke identificere din sag, og dermed ikke checke den.
Om en booking ikke går igennem går betaling ikke ind og ´´afslåes´´ til bank og dermed føres en evt. betaling tilbage før den når os, da vi ikke kan hæfte en betaling til en booking.

Som sagt kan jeg kun svare generalt, da jeg ikke kan se din sag.
Beklager virkelig,
Customer Happiness Team.

Bestilte tur til Thailand i 2024…

Bestilte tur til Thailand i 2024 gjennom Sembo. Sjekket bestillingen min hele veien frem til avreise og møtte opp på flyplassen 2 timer før avgang. Der får jeg beskjed om at flyet mitt er reist og at det var endret til 2,5 time tidligere enn bestillingen. Sembo sier de har sendt en mail(som jeg aldri har mottatt) men ikke oppdatert dette på bestillingen min eller sendt sms om dette. Hele reisen min røk pga dette og jeg fikk ikke igjen en krone for flyreisen siden Sembo ikke har forsikring på dette slik de er pålagt å ha i Norge. Fra forbrukerrådet fikk jeg beskjed om at jeg burde anmelde saken men jeg orket ikke alt styret dessverre.

6. september 2024

Hej Espen,

Beklager at din tur ikke gik som forventet.
Desvære er din booking mere end et år gammel, så dele er arkiveret men jeg ser at det lykkes os at tilbage betale dit hotel trods at det var ´´non-refundable´´.

Flyselskaberne desvære ud/hjemrejse tider, og det sendes automatisk ud, og det har vi som formidler ikke kontrol over.
Beklager jeg ikke har adgang til alt information på booking efter så lang tid.

God Påske,
Customer Happiness Team

Tar betalt for tjeneste de ikke kan levere.

Sembo tar betalt for flyttbar bilett men det forlanger at det skal gjøres på nett en plass, og på telefon en annen plass, de driver og haler ut tiden og forlanger at jeg skal kjøpe tilleggs tjenester når det allerede e gjort. Begyntemed og få flytte en blilett 11. mars fikk endelige svar om at det måtte gjøres 48 timer før 1.april. Hold dere unna dette makkværket av et dålig selskap, kommer aldri til og bruke det igjen, og håper de går konkurs.

11. mars 2025

Svar fra Sembo Norge

Hej Jocky och tack för din återkoppling. Vi beklagar att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi återkom till dig samma dag som du kontaktade oss, men tyvärr mottog vi bekräftelsen för ombokning efter den tidsfrist som gäller enligt våra resevillkor. Ombokningsbara biljetter ger möjlighet till en ändring, men den behöver bekräftas som senast 48 timmar inom våra öppettider.
Vi förstår att situationen var frustrerande, men hoppas på förståelse för att vi måste följa de regler som gäller för biljettypen.

Med vänliga hälsningar,
Johanna
Customer Happiness Team

Vi brukte 15k på hotell og flybilletter…

Vi brukte 15k på hotell og flybilletter og fikk vår bestilling avlyst/refusjon 3 minutter etter bestilling FOR NULL GRUNN og får ikke pengene tilbake før noen dager?!? Jævlig drøyt

28. mars 2025

Svar fra Sembo Norge

Hej Ydel och tack för din kommentar.

Jag kan tyvärr inte se att vi blivit kontaktade av er. Ni får gärna kontakta oss på vår mejl no-sembo@sembo.com så ska vi hjälpa er så gott vi kan.

Ha en fin dag!

Med vänliga hälsningar,