Jeg er utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Meiju hos Sembo. Hun var hyggelig, profesjonell og svært hjelpsom fra start til slutt. Hun svarte raskt på spørsmålene mine og gjorde sitt aller beste... Vis mer
Fikk beskjeden "Noe gikk galt under betalingen" og måtte starte checkout på nytt. Deretter får jeg bekreftelse på to billetter, begge er til meg på samme fly. Jeg har ikke krysset av for at jeg kj... Vis mer
Jeg ønsker å uttrykke stor takknemlighet til Martha og gjengen på helpdesk.. Det oppstod tøys og tull hos Ryanair, noe jeg ikke fikk hjelp til, hverken på mail, tlf eller app... frustrasjonen øker når... Vis mer
Qatar har kansellert opprinnelig avgang, som gjør at vi får en ekstra mellomlanding i Manila (noe vi betalte ekstra for å ungå da vi valgte denne ruten). Tilbake går vi i tillegg glipp av ett selskap... Vis mer
Vi har flybilletter, leiebil, fergebilletter og mer enn 100.000 hotell, hus og leiligheter i hele verden.
Akershusstranda 53, 0150, Oslo, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Elendig kundebehandling. For det første umulig å komme gjennom på telefon. Måtte deretter betale 299 kr for å få svar på mail. Jeg ba om å få rettet opp en navnefeil på mine flybilletter, men fikk da beskjed om at dette ville koste meg totalt rundt 5400 kr ekstra. En hinsides pris og mye mer enn hva helt nye flybilletter koster. Jeg har derfor bestilt meg nye flybilletter direkte gjennom flyselskapet Norwegian. Det ble både billigere og med mer bagasje inkludert i prisen. Så ja, jeg føler meg faktisk svindlet av Sembo her. Aldri mer Sembo på oss iallfall!

mafia virksomhet
Tar administrasjonensgebyr selvom de har kansellert reisen selv.de stjeler flere tusen av våre penger og sier det er administrasjonsgebyr.mafia
Styr unna

Svar fra Sembo Norge
Hotellbestilling. I prisene som oppgis er ikke avgifter inkludert, de får man beskjed om etterpå når bestilling er gått igjennom og betalt. Dette er skatter og avgifter som er inkludert på andre sider/hos konkurrenter. Jeg tenker ikke på turistskatt/byskatt etc som alle overnattingssteder må legge til. Men når vi velger sembo fordi de fremstår som billigst, og sammenligner med andre sider hvor skatt og avgift er inkludert, så blir det feil. Så vær obs. I dette tilfellet kom det 80 euro i tillegg på bestillingen vår.
De reklamerer med prisgaranti som er lett å "bite på", men funker ikke når det er epler og pærer som sammenlignes. Bruk heller noen av de andre hotellportalene.

Svar fra Sembo Norge
Enkelt, oversiktlig og billig! Var ikke noe komplisert å ordne billetter og fungerende nettside og betalingsløsninger.

Svar fra Sembo Norge
Fikk god hjelp med endring av reise. Litt rart at det ikke ble bil med automatisk med bestilling av overnatt bilferje.

Svar fra Sembo Norge
Sender først inn denne klagen:
Har bestilt en reise med dere i slutten av juli. Trenger å forandre navn på den ene billetten. Fikk beskjed om at dette skal gå fint, at jeg må ta bilde av pass og sende via mail. Men jeg får ikke svar før ca 1 uke før reisen. Tingen er det at vi skal reise sammen med min søster og hennes to barn. Det ene barnet hennes skal overta billetten jeg skal forandre navn på så skal min søster betale for to nye billetter. Jeg må jo ha ne garanti at min niese da får billetten, kan ikke vente til en uke før reise ? Det er for dårlig. I noen tilfeller MÅ dere kunne gjøre unntak!
Svar fra dere:
Hei Tonje,
Vi forstår virkelig frustrasjonen din, og teamet jobber på spreng!
Vi er nødt til å hjelpe de kundene som står akkurat nå med kansellerte fly.
Alle kunder er unntak akkurat nå. Jeg er ikke sikker på hvor du har fått det fra at du først får hjelp én uke før avreise, da det vi informerer om er å ta kontakt nærmere avreise – og slutten av juli er nesten seks uker frem i tid.
Selvfølgelig vil du få hjelp tidligere, bare ikke akkurat nå.
Du har dessverre ikke lagt ved bookingnummer, så jeg kan ikke identifisere bookingen din.
Venlig hilsen,
Christel
Customer Happiness Team
Fra dagens dato:
Det at dere ikke har fått bookinginformasjonen min. Jeg kan jo ikke ligge den ut bookinginformasjonen min på nettet, men kontakt meg snarest. vi har prøvd å ringe dere flere ganger og sitter gjerne 30 min i kø for å ikke få noe hjelp i det hele tatt.

Svar fra Sembo Norge
Hei, har kjøpt billett fra dere med Qatar air for 27 juni fra Oslo til Tehran Iran. Har sendt en mail om status på reisen. Fikk ikke noe svar fra dere🙁

Svar fra Sembo Norge
Har prøvd å få kontakt med dere i flere dager uten å lykkes. Min flygning har blitt kansellert grunnet situasjonen mellom Iran og Israel. Har til og med sendt dere mail, men de svarer ikke.

Svar fra Sembo Norge
Sinnsykt god hjelp tiltross for mye jobb dem har så har jeg fått utrolig god hjelp.

Svar fra Sembo Norge
Dårlig service, jeg prøver for 100 ganger å få kontakt med med dere men dere svarer ikke. Har noen et gyldig tlf nummer for å komme i kontakt med Sembo?

Svar fra Sembo Norge
Så langt veldig bra. Foreløpig ikke hatt noen problemer, det er først når problemene oppstår en finner ut påliteligheten i selskapet.

Svar fra Sembo Norge
Utrolig dårlig at nettsiden fremdeles ligger nede etter 4 dager. Det er ikke mulig å gjennomføre bestillinger som inkluderer ferje+hotell. Da jeg ringte for 3 dager siden sa de at de er klar over feilen og "jobber med saken", men ingenting skjer. Useriøst….

Svar fra Sembo Norge
Jeg måtte legge til noen seter på flyet, og fikk rask og god hjelp av Madeleine. Hyggelig og lett å snakke med.

Svar fra Sembo Norge
Veldig god oversikt samt lett å bestille billetter på nett hos Sembo👍
Har brukt Sembo tidliger med god erfaring.

Svar fra Sembo Norge
Raskt svar til de spørsmålene fra oss. Bra service, kjempe hyggelige folk som jeg har snakket med en som heter Arturo og de andre også.

Svar fra Sembo Norge
var valget mellom sembo og ticket, samma priser. ticket var de jeg brukte tidligere så gikk for dem først. ellet 15 min med å fylle ut info på 5 pers så sa de at prisen hadde steget med 400+ per pers som ble over 2k. gikk helt ut og oppdaterte prisene...de hadde ikke gått opp! så det var bare scam. så gikk jeg inn på sembo og brukte dem istedet, mye bedre brukeropplevelse, rask nettiside og politlige priser som ikke endrer seg som en jojo ila 5 min. !! veldig bra 10/10

Svar fra Sembo Norge
Ombooking av flybilletter. Kommer ikke gjennom på telefon. Betalt reise kr 7873,- (bekreftet av Sembo at alt er betalt. Ny faktura som erstatter tidligere faktura kr 7874,-. 3 purringer på kr 0,92. Usikker på om det var phising og forsøkte å ta kontakt uten hell. Usikker på om jeg er offer for phising. Sembo neste gang? 🤣

Svar fra Sembo Norge
Jeg har fått svar hver gang jeg ringte og spørt om feillet som har oppstått under reservasjonen!

Svar fra Sembo Norge
Har får en super fin hjelp fra en dyktig medarbeider Johanna.:) 🫶👌