Jeg er utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Meiju hos Sembo. Hun var hyggelig, profesjonell og svært hjelpsom fra start til slutt. Hun svarte raskt på spørsmålene mine og gjorde sitt aller beste... Vis mer
Fikk beskjeden "Noe gikk galt under betalingen" og måtte starte checkout på nytt. Deretter får jeg bekreftelse på to billetter, begge er til meg på samme fly. Jeg har ikke krysset av for at jeg kj... Vis mer
Jeg ønsker å uttrykke stor takknemlighet til Martha og gjengen på helpdesk.. Det oppstod tøys og tull hos Ryanair, noe jeg ikke fikk hjelp til, hverken på mail, tlf eller app... frustrasjonen øker når... Vis mer
Qatar har kansellert opprinnelig avgang, som gjør at vi får en ekstra mellomlanding i Manila (noe vi betalte ekstra for å ungå da vi valgte denne ruten). Tilbake går vi i tillegg glipp av ett selskap... Vis mer
Vi har flybilletter, leiebil, fergebilletter og mer enn 100.000 hotell, hus og leiligheter i hele verden.
Akershusstranda 53, 0150, Oslo, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Grei bestilling, men ikke å få påplusset prisen med 400 kroner ved betaling. Da må dere oppgi riktig pris og trekke fra 400 kr i rabatt for dem det gjelder.
O. Brenna

Bra service og oppfølging. 👌

Svar fra Sembo Norge
Kjøpte bare flybilletter for tre voksne. Ønsker helst å kjøpe direkte fra flyselskapet, men prisen hos Sembo var svært fordelaktig. Alt gikk fint, og da jeg sendte en henvendelse til Sembo fikk jeg svar i løpet av kort tid.

Svar fra Sembo Norge
Dårligste reiseselskapet og kundeservice som finnes

Svar fra Sembo Norge
Kjempe god kundeservice etter problemer med baggasje. Raske og hyggelige svar.

Svar fra Sembo Norge
Jeg har fått rask og profesjonell assistanse.Takk for hjelpen med å løse saken.

Svar fra Sembo Norge
Ga god service på telefon og veiledning med vennlig tone

Svar fra Sembo Norge
Vi bestilte flyreise, opphold og transfer til og fra hotellet på Alcudia, Mallorca. All informasjon var samlet på en bookingside. Når transfer til flyplassen ble kansellert dagen før hjemreise, tok kundesenteret kontakt og informerte om det, samtidig som de ba oss bestille taxi som de ville etterbetale. Vi har bare gode erfaringer med Sembo.

Elendig kundeservice!
Har betalt ekstra for service pakke slik at det skulle være muligheter for å kunne gjøre endringer. Det går dagevis mellom sendt mail og svar. Har spurt om å endre en booking og fått bekreftet at det er mulig mot noen gebyrer…jeg har bekreftet at det er ok og bedt om at den endres. Men får nå verken svar eller kontakt selv om jeg har purret… Trodde dette ville være en enkel sak etter at ny reise var bekreftet mulig, men nå sitter jeg her med booket safari i Kenya som kostet flesk uten å vite om jeg faktisk har billett som tar meg dit….
Booking no 3486835

Svar fra Sembo Norge
Jeg hadde en del spørsmål ang min booking. Jeg har fått svar veldig raskt. Det var Marta som fikk jeg svar fra. Hun var så hjelpsom.

Svar fra Sembo Norge
En tjeneste som ikke fungerer og flere kamuflerte kostnader ved bruk av Sembo. Måtte betale flere tusen kroner allerede før jeg har dratt på reise. Takk for en jævlig fin start på ferien Sembo. Dette er organisert svindel.

Svar fra Sembo Norge
Opplevde at det var lett å komme i kontakt med behandler, og fikk god hjelp da jeg hadde tastet inn feil mailadresse og ikke fant billettene.

Styr unna
Verste kundeservice
Kun engelskspråklige
Må kjøpe ekstra pakker for å få hjelp

Svar fra Sembo Norge
Det er første gang vi brukte Sembo.no da de var desidert best på pris. Oversiktlig side, enkelt å navigere seg igjennom. Kundeservicen tok litt tid, men ikke så rart midt i høysesong :) men fikk svar god tid før flyavgang. Jeg kan trygt anbefale Sembo.

Svar fra Sembo Norge
Svært dårlig kundeservice. Sembo brukte 9 dager (7 virkedager) på å svare på en mail angående ombooking av en billett. Vi rakk ikke flyet vårt fra Oslo til Bangkok grunnet elektriske problemer med toget på vei til Oslo. Flyselskapet gav oss beskjed at ettersom vi ikke rakk flyet ville heller ikke retur billettene være gyldige, men vi kunne gjennom Sembo betale en «noshow fee» for å få dem likevel. Vi kjøpte dermed nye billetter ned, og regnet med å få bruke de originale returbillettene. Sembo kom tilbake med svar til oss 9 dager senere, mens vi var i Thailand, om at billettene våre ikke ville være gyldige, og vi måtte kjøpe nye billetter. De kunne tydeligvis ikke hjelpe oss, selv om flyselskapet gav klar beskjed om det ikke ville være et problem. Sembo brukte alt for mye tid på å svare, og svarte med 3 linjer at det ikke var noe de kunne gjøre. Fryktelig dårlig opplevelse. Ikke bruk et så amatørmessig selskap, med en gjeng daunakker. God sommer.

Svar fra Sembo Norge
Styr unna! Om uhellet er ute, har du ingen til å hjelpe deg. De svarer ikke på telefon, oppgitt telefontid stemmer ikke, kontaktskjemaet virker ikke og oppgitt telefonnummer i e-post er ikke operativt! Dette fremstår for meg som gjennomført og systematisk. Vi fikk problemer med store forsinkelser i går og det er ingen hjelp å få! Flyselskapet viser til reiseselskapet, og de er altså ikke tilgjengelige. Så kjøp heller direkte fra flyselskapet.
Ser at dere svarer andre anmeldere med at dere skulle hatt bookingnummer her i anmeldelsen, og legger det ved. Men rart at dere ikke kan søke på navn?
Bestillingsnummer 3433080
Bookingnummer RW8LJC

Svar fra Sembo Norge
Vanskelig å få tak i, når man først kommer i kontakt sier de at systemet er «nede» og at de skulle sende epost kort tid etterpå. Sendt henvendelser pr epost tidligere også uten å få svar på etterfølgende spørsmål. Bestilte meg innsjekket bagasje, viser seg at når man får bekreftelsen at det kun er håndbagasje.

Svar fra Sembo Norge
Prøvd å kontakte mange ganger, får ikke svar. Bestil to flyturer fra selskapet på same eier og prøvd å rebooke den ene, men selskapet hindrer i å finne løysninger. Vi har rett på hjelp og prøvd å kontakte i fleire dager uten å få hjelp. I tillegg prøvde vi å kontakte innen 24 timer uten hell på hjelp.