Jeg er utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Meiju hos Sembo. Hun var hyggelig, profesjonell og svært hjelpsom fra start til slutt. Hun svarte raskt på spørsmålene mine og gjorde sitt aller beste... Vis mer
Fikk beskjeden "Noe gikk galt under betalingen" og måtte starte checkout på nytt. Deretter får jeg bekreftelse på to billetter, begge er til meg på samme fly. Jeg har ikke krysset av for at jeg kj... Vis mer
Jeg ønsker å uttrykke stor takknemlighet til Martha og gjengen på helpdesk.. Det oppstod tøys og tull hos Ryanair, noe jeg ikke fikk hjelp til, hverken på mail, tlf eller app... frustrasjonen øker når... Vis mer
Qatar har kansellert opprinnelig avgang, som gjør at vi får en ekstra mellomlanding i Manila (noe vi betalte ekstra for å ungå da vi valgte denne ruten). Tilbake går vi i tillegg glipp av ett selskap... Vis mer
Vi har flybilletter, leiebil, fergebilletter og mer enn 100.000 hotell, hus og leiligheter i hele verden.
Akershusstranda 53, 0150, Oslo, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Veldig god hjelp og få av kundeservice når jeg skulle booke om billettene mine, veldig behjelpelige og forståelsesfulle mennesker. Var litt vanskelig og vite om ekstra kostnader som måtte til for ombooking.

Svar fra Sembo Norge
Det er alt for mye en må si en ikke vil ha istedenfor at en heller hykker av de tillegstingene en ønsker , prisene har en tendens til å forandre seg under bestilling

Kjøpte endringsbar billett, 14/11-25 til 28/1-26
Det oppstår en situasjon hjemme som er kritisk og jeg trenger å flytte hjemreise. Sender epost onsdag 3/12 får autosvar om mottatt mail. Ingen respons utover det. Purrer først én gang så igjen og igjen, uten respons. Ringer og venter på svar i 10 minutt, får ikke svar. Må til slutt 8/12 kjøpe returbillett selv. Informerer dem om det og krever refusjon for returbilletten. Da først får jeg svar om at de refunderer ikke fordi jeg ikke har kjøpt refunderbar billett. Alt i alt. Dette selskapet bør alle unngå å bruke.

Svar fra Sembo Norge
Arturo var veldig hjelpsom og hyggelig! Anbefaler Sembo på det sterkeste :)

Svar fra Sembo Norge
Førstegangsbooking med Sembo, kan verkeleg anbefalast! Hadde hotellproblem med støy/bråk til langt på natt. Med suveren service, hjelpsomhet, forståing og vennleghet frå Alva ordna alt seg på best muleg måte! Ekstremt takksam for så god hjelp, anbefaler derfor veldig- og reiser veldig gjerne med Sambo att ved ei seinare anledning! 10/10

Svar fra Sembo Norge
Jeg fik svar på mit spørsmål med det samme (innenfor en time) og Aleksandra hjalp meg med å få endret bestillingen som ønsket uten problemer.

Svar fra Sembo Norge
Jeg booket flybilletter til Paris i sommer, med avreise på nyåret 2026.
Det kom aldri noen reisebekreftelse. Stussa litt, men glemte saken litt. Men har i høst venta og vært litt urolig.
Tok kontakt med Sembo nå i november iom. reisa begynner å nærme seg, og har mailkorrespondert med Aleksandra der som har vært detektiv.
Hun fant ut at jeg hadde skrevet mailadr. feil og derav reisebekreftelse som aldri kom. Men utifra tlf.nr. mitt fant hun ut av dette.
Fantastisk god hjelp av Aleksandra, tusen takk for nydelig service!

Svar fra Sembo Norge
Super hjelp av Ronja på kundeservice.
Alt gikk etter planen hennes og til den prisen hun sa.
Enkelt å ordne i link hun sendte. Rask tilbakmelding .

Svar fra Sembo Norge
Vi reiste som en familie på fire til Thailand og bestilte hele reisen gjennom Sembo. Etter over 20 timer på reisefot kom vi frem til hotellet, utslitte og klare for å legge oss – men fikk utdelt et rom med kun tre senger, til tross for at vi hadde bestilt for fire personer.
For å få den fjerde sengen som vi faktisk trengte, ble vi bedt om å betale 800 baht ekstra per natt. Det føltes som ren utpressing, spesielt når vi var så slitne at vi ikke hadde overskudd til å ta kampen der og da.
Da vi kontaktet Sembos kundeservice, fikk vi bare beskjed om at dette var “helt normalt” og at de ikke kunne hjelpe oss. Ingen forståelse, ingen løsningsforslag, ingen kompensasjon.
Vi valgte Sembo nettopp for tryggheten og for å slippe slike overraskelser, men endte opp med det motsatte. Kommer ikke til å bruke Sembo igjen, og anbefaler andre å være svært forsiktige.

Svar fra Sembo Norge
Booket billetter for hele familien, 5 stk.
Fly og hotell. Fikk bestilt via nettsiden og betalt. Tok meg litt tid å booke der som hjemmesiden er treg og måtte skrive navn på alle passasjerer 2 ganger.
Betalte men fikk mld 4 timer senere at turen ble kansellert.
Nå holder de av pengene mine i sikkert 2-3 dager til de blir overført tilbake.
Jeg har ikke tenkt å låne mine 60 tus kroner til noen i 2-3 dager.
Skikkelig dårlig kundeservice, det blir siste gang jeg bestiller derfra.

Svar fra Sembo Norge
Vi bestillte /har flex billett til min sønn til Filippinene og måtte endre en reise til 15 juni 2026.
Sembo ville ha et mellomlegg på 16.000 kr for å endre da de påsto det ikke var annet ledig. Vi fant dog en pris på nett til 2k kr billigere enn vores opprinnelige billett og sendte bilder til sembo å ba dem bytte til den turen de reklamerte med. Det kunne de ikke men de Vi kunne få billett med en merkostnad på 1500kr men denne var det ikke sikkert vi kunne få plass på da det ikke var mulig å reservere plass og baggasje. I tillegg måtte vi da igjen betale for sitteplass og bagasje. Jeg kan på det sterkeste IKKE anbefale SEMBO. HOLD DERE LANGT UNNA.

Svar fra Sembo Norge
Bestilte via finn.no pga best pris, var enkelt og greit. Det jeg synest er dårlig er at det koster betraktelig mer for kolli her enn med det orginale flyselskapet. På nettsiden reklamerer de med at du sparer 40% ved å kjøpe på nett med de, mens på norwegian er det halve prisen billigere. Å når jeg søkte opp hva det koster på flyplassen er det også 100 kr billigere enn va sembo kan tilby. Prøvde å sende de mail om dette, men fikk til svar at jeg må bruke 300 kr for å få svar? (Oppgradert service) Reiser om 2 uker, så tror vi bare må kjøpe på flyplassen selv om det blir ett stress moment.

Svar fra Sembo Norge
Null problem med dette! Andrea som hjalp oss under turen, var hyggelig og hjelpsom! Hele turen gikk som vi forventa og vi har ingenting å klage på når det gjelder sembo! Takk til Andrea for god hjelp!

Svar fra Sembo Norge
Vi bestilte pakkereise gjennom Sembo. Da vi kom til flyplassen stod ikke bussen der (Shuttle) som skulle frakte oss til hotellet. Vi ringte tlf nr som var oppgitt til Sembo. Ingen svar å få. Resultatet var at vi måtte bestille taxi og betale kr 1650 av egen lomme. Sembo avslår klagen vi har sendt, og begrunner at vi har brukt feil tlf nr. En elendig sevice fra Sembo. Vi har betalt for en vare vi ikke har fått.

Svar fra Sembo Norge
Styr unna Sembo! Bestill heller hotell og flyreise selv, direkte via hotell og flyselskap. Vi bestilte reise fra Sembo, hotell og fly, beløpet ble trukket fra konto før det var gått en time, selv om det var helg. Etter 48 timer fikk vi en svada-melding om at reisen var "kansellert på grunn av noen kapasitetsproblemer". Beløpet ville bli tilbakebetalt INNEN 7 DAGER! Muligens fratrukket flere ulike gebyrer. Det betyr at jeg kanskje ikke rekker å bestille ny tur, fordi jeg er avhengig av å få tilbake pengene for turen som ikke ble noe av.
Når jeg går inn på betingelser for refusjon, ser jeg at bagasjereservasjon, avbestillingsforsikring etc regnes som "ekstratjeneste" og beløpet for dette refunderes ikke. Jeg ser at andre kunder har skrevet at selv om det var Sembo som kansellerte bestillingen, har selskapet likevel krevd 595 kr fra kunden som administrativt gebyr. I tillegg til ett gebyr på 295 kr for alle henvendelser angående refusjoner.
Hvis jeg er uheldig, har jeg mistet over 2000 kr for en helt verdiløs bestilling. Det eneste som kom ut av dette er at vi har mistet flere verdifulle dager før en ganske snarlig reise, hvor vi heller kunne bestilt flybillettene og hotellet selv via seriøse selskaper.
PS: Etter å ha skrollet gjennom alle anmeldelser av selskapet her (kun for 2025) ser jeg at flere har samme erfaringer. Svært mange har fått reiser ødelagt og brukt mye penger på gebyrer eller ikke fått tilbake pengene for turer som ikke ble noe av. Anmeldelsene av folk som har negative erfaringer virker ekte og reelle. Personlig synes jeg flere av de positive anmeldelsene virker oppkonstruerte.
Jeg ringte kundeservice, og fikk forklaring om at det var "tekniske problemer" med både flybestilling og hotellbestilling som var årsaken til avbestillingen. På det tidspunktet hadde jeg sjekket via aktuelt flyselskap og hotell, og både flybilletter og hotellrom på samme hotell til samme tid var fortsatt tilgjengelig for bestilling. Det vil si at første beskjed om "kapasitetsproblemer" ikke så ut til å stemme.
Noen nøyaktig forklaring på hva det tekniske problemet gikk ut på fikk jeg ikke. Heller ingen unnskyldning for ulempen og merarbeidet.
Det var dårlig lyd i samtalen og mange som pratet høyt i bakgrunnen. Den engelsktalende kundebehandleren gjorde nok så godt h*n kunne under travle og støyende arbeidsforhold.
Jeg ble lovt at jeg ville få pengene mine ved første bankoverføring, trolig natt til i dag. Senere i dag fikk jeg epost om at betalingen ved en feil likevel ikke var igangsatt, og at kundebehandleren skulle mase på "økonomiavdelingen".
Jeg regner med at det kommer til å komme nye meldinger om feil og tekniske problemer helt til den oppgitte makstiden på 7 døgn før tilbakebetaling har gått. Det er jo en måte å oppnå kunstig god likviditet på: Å beholde pengene til så mange kunder som mulig, så lenge som mulig på firmaets konto ved å konsekvent somle.
For å unngå at flybillettene til de ønskede avgangene ble utsolgt i mellomtiden valgte jeg å legge ut beløpet nok en gang, og har nå bestilt både flybilletter og ett litt bedre hotell selv.
Ved å bestille selv, altså IKKE via Sembo, fikk jeg:
-Bekreftelser, billetter og all nødvendig informasjon oversendt straks.
-Ingen skjulte gebyrer
-Lettleste og logiske betingelser for bruk av bestillingstjenesten.
-Bekreftelse på at vi hadde betalt for MER bagasje enn i den opprinnelige bestillingen
-Samme reisemål, tidspunkt og varighet, samme flyavganger, og litt BEDRE hotell.
-Totalt sett: Bedre tilbud, til LAVERE pris enn totalprisen når jeg bestilte via Sembo.

Svar fra Sembo Norge
Veldig enkelt å bestille fly billett .

Svar fra Sembo Norge
Fikk kansellert deler av en reise av flyselskapet, og det kan jo SEMBO ingenting for selvfølgelig.
Det de derimot KAN noe for er at de, etter en HEL UKE med daglige anrop fra meg i et forsøk på å få avklaring, ikke hadde avklart med flyselskapet hvilke alternative utreiser de kunne booke oss inn på selvom jeg fra start ga informasjon om hva som kunne fungere for oss.
Avreise nærmet seg, og alternative billetter ble dyrere dag for dag!
Til slutt så vi oss tvunget til å kansellere reisen og bestille en ny. Med mye høyere pris for reisen enn den opprinnelige selvfølgelig!
På toppen av det hele tok de seg, for sin manglende innsats for å få til avklaring, BETALT KR 595,- PR BESTILLING for å refundere pengene.
Dette kostet oss tett på kr 10.000,- totalt, så stor takk rettes til kundeservice!
Ja, da vet man hva som er å forvente av SEMBO :((

Svar fra Sembo Norge
Enkel bestillingsrutine, normale tilbud om tilleggstjenester. Alt bra så langt, men avventer 5 stjerner til jeg har mottatt booking-ID og seteplassering.

Svar fra Sembo Norge
Bestilt en fly billett som gave til dattera mi som bo i Sør-Amerika, betalt gjennom trustly , trekt penger , men billett ble avbestilt av dem , snakket med trustly og penger ble overført til sembo samma dag , etter ei uke med telefon samtale med sembo vi har ikke fått en svar om penger , veldig dårlig service , gi ikke konkret svar og bare kaste ballen rundt mellom dem , skal aldri igjen kjøpe en billett gjennom sembo og skal anmelde dem for bedrageri og svindel hos politi .