Sembo Norge Anmeldelser

2,8

Jeg er utrolig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra Meiju hos Sembo. Hun var hyggelig, profesjonell og svært hjelpsom fra start til slutt. Hun svarte raskt på spørsmålene mine og gjorde sitt aller beste... Vis mer

Fikk beskjeden "Noe gikk galt under betalingen" og måtte starte checkout på nytt. Deretter får jeg bekreftelse på to billetter, begge er til meg på samme fly. Jeg har ikke krysset av for at jeg kj... Vis mer

Jeg ønsker å uttrykke stor takknemlighet til Martha og gjengen på helpdesk.. Det oppstod tøys og tull hos Ryanair, noe jeg ikke fikk hjelp til, hverken på mail, tlf eller app... frustrasjonen øker når... Vis mer

Qatar har kansellert opprinnelig avgang, som gjør at vi får en ekstra mellomlanding i Manila (noe vi betalte ekstra for å ungå da vi valgte denne ruten). Tilbake går vi i tillegg glipp av ett selskap... Vis mer

1. Ferie og reise

Vi har flybilletter, leiebil, fergebilletter og mer enn 100.000 hotell, hus og leiligheter i hele verden.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

155 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig god hjelp og få av kundeservice…

Veldig god hjelp og få av kundeservice når jeg skulle booke om billettene mine, veldig behjelpelige og forståelsesfulle mennesker. Var litt vanskelig og vite om ekstra kostnader som måtte til for ombooking.

15. desember 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du fikk god og forståelsesfull hjelp fra kundeservice. Vi tar også med oss innspillet ditt om at informasjonen rundt ekstra kostnader ved ombooking kan bli tydeligere.

Customer Happiness Team

For mye de prøver å lure deg til øå betale for

Det er alt for mye en må si en ikke vil ha istedenfor at en heller hykker av de tillegstingene en ønsker , prisene har en tendens til å forandre seg under bestilling

10. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. I bestillingsprosessen vises både pris og valgfrie tillegg tydelig steg for steg, og alle tillegg kan velges bort før betaling. Prisene kan i enkelte tilfeller endre seg dersom tilgjengelighet eller leverandørpriser oppdateres underveis i bestillingen.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din i videre forbedringsarbeid.

Customer Happiness Team

Kjøpte endringsbar billett uten å få endret dato.

Kjøpte endringsbar billett, 14/11-25 til 28/1-26
Det oppstår en situasjon hjemme som er kritisk og jeg trenger å flytte hjemreise. Sender epost onsdag 3/12 får autosvar om mottatt mail. Ingen respons utover det. Purrer først én gang så igjen og igjen, uten respons. Ringer og venter på svar i 10 minutt, får ikke svar. Må til slutt 8/12 kjøpe returbillett selv. Informerer dem om det og krever refusjon for returbilletten. Da først får jeg svar om at de refunderer ikke fordi jeg ikke har kjøpt refunderbar billett. Alt i alt. Dette selskapet bør alle unngå å bruke.

3. desember 2025

Hej,

Vi är ledsna att höra att ni behövde resa hem tidigare än planerat och förstår att situationen varit stessande. Flygbiljetter är i regel inte återbetalningsbara efter betalning, vilket framgår av våra resevillkor som godkänns vid bokning. I perioder med hög belastning kan svarstiderna tyvärr bli längre, och vi beklagar om detta påverkade er upplevelse. Vi har även sett över våra samtalsloggar men kan tyvärr inte hitta något inkommande samtal från det telefonnummer som finns registrerat i bokningen. Vid utresan togs biljetterna över av flygbolaget. Det innebär att alla ändringar därefter behöver hanteras direkt med dem, oavsett när vi tog emot mejlet. Därför har vi tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med ombokning i detta fall. Vi kommer skicka ett email till dig med en mer detaljerad förklaring.

Vänlig hälsning,
Customer Happiness Team

Arturo var veldig hjelpsom og hyggelig

Arturo var veldig hjelpsom og hyggelig! Anbefaler Sembo på det sterkeste :)

3. desember 2025

Hei,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er godt å høre at Arturo ga deg god oppfølging og en positiv opplevelse. Vi setter stor pris på at du deler dette med oss, og vi skal videreformidle det til ham.

Tusen takk for anbefalingen, vi håper å se deg igjen snart!

Førstegangsbooking med Sembo

Førstegangsbooking med Sembo, kan verkeleg anbefalast! Hadde hotellproblem med støy/bråk til langt på natt. Med suveren service, hjelpsomhet, forståing og vennleghet frå Alva ordna alt seg på best muleg måte! Ekstremt takksam for så god hjelp, anbefaler derfor veldig- og reiser veldig gjerne med Sambo att ved ei seinare anledning! 10/10

2. desember 2025

Hei,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gleder oss stort å høre at din første booking med Sembo ble en god opplevelse, til tross for utfordringene med hotellet. Vi er veldig glade for at Alva kunne hjelpe deg og finne en god løsning, vi skal sørge for å gi henne ros videre.

Tusen takk for anbefalingen og tilliten. Du er hjertelig velkommen til å reise med oss igjen ved en senere anledning.

Customer Happiness Team

Jeg fik svar på mit spørsmål med det…

Jeg fik svar på mit spørsmål med det samme (innenfor en time) og Aleksandra hjalp meg med å få endret bestillingen som ønsket uten problemer.

27. november 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du fikk raskt svar, og at Aleksandra kunne hjelpe deg med å endre bestillingen slik du ønsket. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Veldig god service

Jeg booket flybilletter til Paris i sommer, med avreise på nyåret 2026.
Det kom aldri noen reisebekreftelse. Stussa litt, men glemte saken litt. Men har i høst venta og vært litt urolig.
Tok kontakt med Sembo nå i november iom. reisa begynner å nærme seg, og har mailkorrespondert med Aleksandra der som har vært detektiv.
Hun fant ut at jeg hadde skrevet mailadr. feil og derav reisebekreftelse som aldri kom. Men utifra tlf.nr. mitt fant hun ut av dette.
Fantastisk god hjelp av Aleksandra, tusen takk for nydelig service!

25. november 2025

Svar fra Sembo Norge

Stort tack för din fina recension, Camilla!
Så roligt att höra att Aleksandra tog hand om ärendet och löste det snabbt och smidigt.

Vi är glada att du kontaktade oss och att allt nu är klart inför resan och hoppas den blir fantastisk!

Vänliga hälsningar,
Customer Happiness Team

Super hjelp av Ronja på kundeservice

Super hjelp av Ronja på kundeservice.
Alt gikk etter planen hennes og til den prisen hun sa.
Enkelt å ordne i link hun sendte. Rask tilbakmelding .

25. november 2025

Svar fra Sembo Norge

Stort tack för din fina recension, Torstein!
Så roligt att höra att du fick bra hjälp av Ronja och att vi kunde hjälpa dig!

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Vänliga hälsningar
Customer Happiness Team

Styr unna – ekstra gebyrer og null hjelp fra kundeservice

Vi reiste som en familie på fire til Thailand og bestilte hele reisen gjennom Sembo. Etter over 20 timer på reisefot kom vi frem til hotellet, utslitte og klare for å legge oss – men fikk utdelt et rom med kun tre senger, til tross for at vi hadde bestilt for fire personer.

For å få den fjerde sengen som vi faktisk trengte, ble vi bedt om å betale 800 baht ekstra per natt. Det føltes som ren utpressing, spesielt når vi var så slitne at vi ikke hadde overskudd til å ta kampen der og da.

Da vi kontaktet Sembos kundeservice, fikk vi bare beskjed om at dette var “helt normalt” og at de ikke kunne hjelpe oss. Ingen forståelse, ingen løsningsforslag, ingen kompensasjon.

Vi valgte Sembo nettopp for tryggheten og for å slippe slike overraskelser, men endte opp med det motsatte. Kommer ikke til å bruke Sembo igjen, og anbefaler andre å være svært forsiktige.

22. november 2025

Hej Magnar,
Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är verkligen ledsna att boendet inte motsvarade era förväntningar och att situationen kring sängplatserna blev frustrerande för er.

Vi har haft löpande kontakt med er sedan ni var på plats på hotellet och har svarat utförligt på era frågor och synpunkter via mejl under handläggningen av ärendet.

Anledningen till att vissa rum kan bokas för fyra personer, även om de inte har fyra separata bäddar som standard, är att många av våra kunder efterfrågar ett mer prisvänligt alternativ och inte har något emot att dela sängar. För att kunna erbjuda flera olika prisnivåer är dessa rum därför valbara även för familjer.

För de kunder som inte önskar dela säng informerar vi i hotellbeskrivningen om möjligheten till extrasängar eller extra bäddar, vilket i vissa fall innebär en tilläggskostnad från hotellets sida. Vi förstår samtidigt att detta inte upplevdes som tillräckligt tydligt för er vid bokningstillfället, och det är något vi tar med oss för att förbättra tydligheten framöver.

Tack igen för att ni tog er tid att dela er upplevelse. Vi tar er feedback på största allvar och arbetar kontinuerligt med att utveckla informationen och kundupplevelsen.

Customer Happiness Team

Booket billetter for hele familien

Booket billetter for hele familien, 5 stk.
Fly og hotell. Fikk bestilt via nettsiden og betalt. Tok meg litt tid å booke der som hjemmesiden er treg og måtte skrive navn på alle passasjerer 2 ganger.
Betalte men fikk mld 4 timer senere at turen ble kansellert.
Nå holder de av pengene mine i sikkert 2-3 dager til de blir overført tilbake.

Jeg har ikke tenkt å låne mine 60 tus kroner til noen i 2-3 dager.
Skikkelig dårlig kundeservice, det blir siste gang jeg bestiller derfra.

20. november 2025

Svar fra Sembo Norge

Hej Ólivía och tack för din kommentar.

Jag beklagar din frustration. När vissa produkter inte är tillgängliga kan vi tyvärr behöva avbryta en bokning inom våra regler och återbetalningen skickas då direkt till samma betalningsmetod. Beroende på bank kan det ta några dagar innan beloppet syns.

Customer Happiness Team

Svindel med flex billett til Filippinene

Vi bestillte /har flex billett til min sønn til Filippinene og måtte endre en reise til 15 juni 2026.
Sembo ville ha et mellomlegg på 16.000 kr for å endre da de påsto det ikke var annet ledig. Vi fant dog en pris på nett til 2k kr billigere enn vores opprinnelige billett og sendte bilder til sembo å ba dem bytte til den turen de reklamerte med. Det kunne de ikke men de Vi kunne få billett med en merkostnad på 1500kr men denne var det ikke sikkert vi kunne få plass på da det ikke var mulig å reservere plass og baggasje. I tillegg måtte vi da igjen betale for sitteplass og bagasje. Jeg kan på det sterkeste IKKE anbefale SEMBO. HOLD DERE LANGT UNNA.

17. november 2025

Hej Letecia,
Tack för din kommentar.
Eftersom du skriver om någon annans bokning kan vi tyvärr bara svara generellt här. Priser och tillgänglighet styrs av flygbolagens egna regler, och vi följer de villkoren för våra ombokningsbara biljetter.

En flexibel biljett innebär inte att man kan välja ett nytt datum utan kostnad, vilket såklart står i bokningsprocessen, utan beror på eventuell mellanskillnad.

Dyrt med kolli

Bestilte via finn.no pga best pris, var enkelt og greit. Det jeg synest er dårlig er at det koster betraktelig mer for kolli her enn med det orginale flyselskapet. På nettsiden reklamerer de med at du sparer 40% ved å kjøpe på nett med de, mens på norwegian er det halve prisen billigere. Å når jeg søkte opp hva det koster på flyplassen er det også 100 kr billigere enn va sembo kan tilby. Prøvde å sende de mail om dette, men fikk til svar at jeg må bruke 300 kr for å få svar? (Oppgradert service) Reiser om 2 uker, så tror vi bare må kjøpe på flyplassen selv om det blir ett stress moment.

13. november 2025

Hej Silje,

Tack för att du delar din feedback. Vi förstår att prisskillnader för bagage kan kännas frustrerande. Våra priser följer flygbolagens satser i bokningssystemet, men de kan ibland skilja sig från det som erbjuds direkt hos flygbolaget.

Det kostar självklart inget att få hjälp med allmänna frågor utan du är alltid välkommen att ringa eller mejla oss även om man vid bokningstillfället valt att få "begränsad service".

Vissa tjänster, som ombokningar, namnändringar och specialbagage, kräver dock en högre servicenivå än den begränsade och kan innebära avgifter från både flygbolaget och oss beroende på vad som behöver göras.

Eftersom du inte lagt in ditt bokningsnummer kan jag tyvärr inte ta kontakt med dig men du får gärna skicka ett e-mail med mitt namn i rubriken om du skulle behöva hjälp med din bokning.

Vänliga hälsningar

Null problem med dette

Null problem med dette! Andrea som hjalp oss under turen, var hyggelig og hjelpsom! Hele turen gikk som vi forventa og vi har ingenting å klage på når det gjelder sembo! Takk til Andrea for god hjelp!

3. november 2025

Hei Viktorija,

Så hyggelig å høre!
Tusen takk for fine ord, vi skal sørge for at team får beskjeden 😊

Velkommen tilbake til oss hos Sembo!

Shuttle fungerer ikke gjennom Sembo. Vi bestilte pakkereise gjennom Sembo

Vi bestilte pakkereise gjennom Sembo. Da vi kom til flyplassen stod ikke bussen der (Shuttle) som skulle frakte oss til hotellet. Vi ringte tlf nr som var oppgitt til Sembo. Ingen svar å få. Resultatet var at vi måtte bestille taxi og betale kr 1650 av egen lomme. Sembo avslår klagen vi har sendt, og begrunner at vi har brukt feil tlf nr. En elendig sevice fra Sembo. Vi har betalt for en vare vi ikke har fått.

2. juli 2025

Hei Grete,
Først og fremst beklager vi virkelig at transporten ikke har fungert som den skulle.

Jeg har snakket med det ansvarlige teamet og funnet saken din.
Dessverre ringte dere ikke det oppgitte nødnummeret som dere får før ankomst. Dette nummeret blir sendt både på SMS og fremgår også på voucheren.
Hvis man ringer andre nummer utenom åpningstid, er det riktig at verken vi eller transportselskapet svarer, derfor oppgir vi tydelig at AKUTT-nummeret er X.

Jeg har sett kontoutskriften, og det er en veldig høy pris for en taxi, et beløp som ligger utenfor det vi normalt ser på Mallorca, selv på de lengste strekningene.
(Det er kontoutskriften jeg viser til, siden taxiregningen ikke er sendt inn).
Jeg forstår at det kan være vanskelig å vite dette dersom man ikke har lokal kunnskap.
Vi har gått gjennom deres kontakt og sak to ganger, og dessverre er avslaget, som tidligere forklart fordi riktig nummer ikke ble brukt.

Fortsatt god dag.

Styr unna Sembo

Styr unna Sembo! Bestill heller hotell og flyreise selv, direkte via hotell og flyselskap. Vi bestilte reise fra Sembo, hotell og fly, beløpet ble trukket fra konto før det var gått en time, selv om det var helg. Etter 48 timer fikk vi en svada-melding om at reisen var "kansellert på grunn av noen kapasitetsproblemer". Beløpet ville bli tilbakebetalt INNEN 7 DAGER! Muligens fratrukket flere ulike gebyrer. Det betyr at jeg kanskje ikke rekker å bestille ny tur, fordi jeg er avhengig av å få tilbake pengene for turen som ikke ble noe av.

Når jeg går inn på betingelser for refusjon, ser jeg at bagasjereservasjon, avbestillingsforsikring etc regnes som "ekstratjeneste" og beløpet for dette refunderes ikke. Jeg ser at andre kunder har skrevet at selv om det var Sembo som kansellerte bestillingen, har selskapet likevel krevd 595 kr fra kunden som administrativt gebyr. I tillegg til ett gebyr på 295 kr for alle henvendelser angående refusjoner.

Hvis jeg er uheldig, har jeg mistet over 2000 kr for en helt verdiløs bestilling. Det eneste som kom ut av dette er at vi har mistet flere verdifulle dager før en ganske snarlig reise, hvor vi heller kunne bestilt flybillettene og hotellet selv via seriøse selskaper.

PS: Etter å ha skrollet gjennom alle anmeldelser av selskapet her (kun for 2025) ser jeg at flere har samme erfaringer. Svært mange har fått reiser ødelagt og brukt mye penger på gebyrer eller ikke fått tilbake pengene for turer som ikke ble noe av. Anmeldelsene av folk som har negative erfaringer virker ekte og reelle. Personlig synes jeg flere av de positive anmeldelsene virker oppkonstruerte.

Jeg ringte kundeservice, og fikk forklaring om at det var "tekniske problemer" med både flybestilling og hotellbestilling som var årsaken til avbestillingen. På det tidspunktet hadde jeg sjekket via aktuelt flyselskap og hotell, og både flybilletter og hotellrom på samme hotell til samme tid var fortsatt tilgjengelig for bestilling. Det vil si at første beskjed om "kapasitetsproblemer" ikke så ut til å stemme.
Noen nøyaktig forklaring på hva det tekniske problemet gikk ut på fikk jeg ikke. Heller ingen unnskyldning for ulempen og merarbeidet.

Det var dårlig lyd i samtalen og mange som pratet høyt i bakgrunnen. Den engelsktalende kundebehandleren gjorde nok så godt h*n kunne under travle og støyende arbeidsforhold.

Jeg ble lovt at jeg ville få pengene mine ved første bankoverføring, trolig natt til i dag. Senere i dag fikk jeg epost om at betalingen ved en feil likevel ikke var igangsatt, og at kundebehandleren skulle mase på "økonomiavdelingen".
Jeg regner med at det kommer til å komme nye meldinger om feil og tekniske problemer helt til den oppgitte makstiden på 7 døgn før tilbakebetaling har gått. Det er jo en måte å oppnå kunstig god likviditet på: Å beholde pengene til så mange kunder som mulig, så lenge som mulig på firmaets konto ved å konsekvent somle.

For å unngå at flybillettene til de ønskede avgangene ble utsolgt i mellomtiden valgte jeg å legge ut beløpet nok en gang, og har nå bestilt både flybilletter og ett litt bedre hotell selv.

Ved å bestille selv, altså IKKE via Sembo, fikk jeg:
-Bekreftelser, billetter og all nødvendig informasjon oversendt straks.
-Ingen skjulte gebyrer
-Lettleste og logiske betingelser for bruk av bestillingstjenesten.
-Bekreftelse på at vi hadde betalt for MER bagasje enn i den opprinnelige bestillingen
-Samme reisemål, tidspunkt og varighet, samme flyavganger, og litt BEDRE hotell.
-Totalt sett: Bedre tilbud, til LAVERE pris enn totalprisen når jeg bestilte via Sembo.

3. november 2025

Hei ´´GS´´.

Takk for meldingen din, vi ser på saken og kommer tilbake til deg.
Dessverre har du ikke lagt ved et bestillingsnummer, noe som ville gjort det mulig for oss å se på bestillingen din og gi et mer spesifikt svar.
Du er velkommen til å oppdatere innlegget ditt med bestillingsnummeret.

Din kommentar om at de positive tilbakemeldingene ikke virker ekte, er en svært alvorlig uttalelse, da det ville innebære svindel.
Vi har vært mange år i bransjen, og har naturligvis ikke bare fornøyde kunder, det finnes også, som i ditt tilfelle, kunder som ikke mener de har fått den servicen de trenger, eller som ikke har lest vilkårene før de booket.

Vi har utrolig mange kunder som er fornøyde med servicen vår og selskapet vårt.
Alle tilbakemeldinger er ekte, og vi tar hver eneste tilbakemelding på alvor.
Alle får svar fra en service­medarbeider som til daglig arbeider med å besvare kundehenvendelser via e-post, telefon eller som her.

Fortsatt god dag!
Customer Happiness Team.

Fikk kansellert deler av en reise av…

Fikk kansellert deler av en reise av flyselskapet, og det kan jo SEMBO ingenting for selvfølgelig.
Det de derimot KAN noe for er at de, etter en HEL UKE med daglige anrop fra meg i et forsøk på å få avklaring, ikke hadde avklart med flyselskapet hvilke alternative utreiser de kunne booke oss inn på selvom jeg fra start ga informasjon om hva som kunne fungere for oss.
Avreise nærmet seg, og alternative billetter ble dyrere dag for dag!
Til slutt så vi oss tvunget til å kansellere reisen og bestille en ny. Med mye høyere pris for reisen enn den opprinnelige selvfølgelig!
På toppen av det hele tok de seg, for sin manglende innsats for å få til avklaring, BETALT KR 595,- PR BESTILLING for å refundere pengene.
Dette kostet oss tett på kr 10.000,- totalt, så stor takk rettes til kundeservice!
Ja, da vet man hva som er å forvente av SEMBO :((

4. oktober 2025

Svar fra Sembo Norge

Hej "T.B." och tack för din kommentar.

Eftersom det inte finns ett bokningsnummer i din kommentar kan jag tyvärr inte se exakt vad som hänt och undersöka händelseförloppet.

Vi förstår att det här har varit en mycket frustrerande upplevelse. När ett flyg ställs in av flygbolaget ligger beslutet tyvärr utanför vår kontroll, men vi beklagar att processen tog lång tid. Hör gärna av dig till oss på no-sembo@sembo.com med ditt bokningsnummer så ser vi närmare på ärendet.

Enkel bestillingsrutine

Enkel bestillingsrutine, normale tilbud om tilleggstjenester. Alt bra så langt, men avventer 5 stjerner til jeg har mottatt booking-ID og seteplassering.

20. oktober 2025

Hej Knut Helge,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! Vad roligt att höra att allt gått bra med bokningen.
DItt biljettnummer och flygbolagets bokningsnummer blir synligt på din bokningssida inom högst 5 dagar från bokningstillfället och om sittplatser inte är förbokade tilldelas de automatiskt vid incheckningen av flygbolaget.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag och en trevlig resa!

Kind regards,
Customer Happiness Team

Bestilt en fly billett som gave til…

Bestilt en fly billett som gave til dattera mi som bo i Sør-Amerika, betalt gjennom trustly , trekt penger , men billett ble avbestilt av dem , snakket med trustly og penger ble overført til sembo samma dag , etter ei uke med telefon samtale med sembo vi har ikke fått en svar om penger , veldig dårlig service , gi ikke konkret svar og bare kaste ballen rundt mellom dem , skal aldri igjen kjøpe en billett gjennom sembo og skal anmelde dem for bedrageri og svindel hos politi .

10. oktober 2025

Svar fra Sembo Norge

Hej Christian och tack för din kommentar.

Vi är ledsna att läsa om din upplevelse. Vi har granskat ditt ärende och kan se att det rört sig kring ett tekniskt fel vid betalningen och betalningen kom tillbaka till samma betalningsmetod.

Vi beklagar verkligen väntetiden och den frustration detta orsakat