Al vele jaren kom in bij Schoonenberg in Woerden en naar volle tevredenheid. Altijd geholpen door Julien die zeer deskundig is en alles voor de klant doet. Niets is hem teveel. Dat is een 100 % servi... Vis mer
Selskapet har svart
Het onderzoek en de technische aspecten waren heel goed. Wat ik zwakker vond was het verhaal over de financiën. Ik kreeg niet gelijk een goed beeld wat het zou kosten en waarom. Je hebt door de recla... Vis mer
Perfect geholpen in het traject naar gehoorapparaten. Ik ben er oprecht blij mee en niet alleen ik maar vooral ook mijn omgeving. Goede en prettige persoonlijke benadering. Wordt goed geluisterd naar... Vis mer
Selskapet har svart
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Skrevet av virksomheten

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Voorstraat 6, 3441 CL, Woerden, Utrecht, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het werd allemaal duidelijk uitgelegd met mijn nieuwe hoortoestellen,maar ik had een klacht dat de rechterkant bleef storen met ruis, nadat ik voor de 3e keer kwam in de winkel kwamen we erachter dat hij defect was.Nieuwe besteld,en mijn hoortoestellen doen het nu prima.
Vriendelijke hulp in de winkel. Rustig, geduldig, professioneel. Je kan altijd voor hulp terecht. Alleen, ik mis de schriftelijke informatie. Alles is digitaal, dat is voor degene die ik vertegenwoordig niet te doen. Alles wat digitaal is, is te moeilijk geworden. lezen van papier is het enige waar ze op terug kan vallen en dat gebeurd ook.
En ik kan er niet steeds bij zijn om filmpjes te laten zien. Bovendien tonen die filmpjes jonge vrouwen met soepele vingers, en helaas na de 80 worden die vingers echt wat strammer en onhandig. Ze laten niet echt zien hoe je oordopjes indoet op echt oudere leeftijd.

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Ik was toe aan nieuwe hoortoestellen. Samen met Pento is het proces prima verlopen. De nieuwe hoortoestellen werken heel goed. Ook het televisie hulpmiddel voldoet erg goed.

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Je word erg fijn geholpen.
Er word naar je geluisterd met wat je graag wilt qua instellingen van de gehoorapparaten. Altijd heel vriendelijk iedereen

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Ik weet niet goed hoe ik de dopjes moet vernieuwen en het is een beetje ver om zo maar even heen en weer naar jullie toe te komen groet r van gelderen

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Deskundig, zeker. Klantgericht-meedenken, ook. De tijd genomen voor de klant: een dikke PLUS.
Twee kleinigheidjes: bij de eerste instructie ontbrak wat te doen bij in de regen lopen. En ook even de vermelding dat je er zeker niet mee moet gaan douchen. Verder blijkt dat de fiscus de verplichte 'Eigen Bijdrage' niet accepteert als "zorgkosten". Dat had wel vermeld mogen worden.

Vriendelijke ontvangst/medewerkers
Goede uitleg (Julien)
Goede uitprobeermogelijkheid

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Goed advies en begeleiding bij aanschaf gehoorapparaten, de derde set, alle bij jullie aangeschaft. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Wat ik fijn vond is de vriendelijke behandeling, de zorgvuldigheid en de aandacht. De tijd die ik kreeg om eea uit te proberen en de service.

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Woerden Voorstraat
Ik voel me begrepen, gehoord en professioneel geadviseerd door de audicien! Voor het eerst m’n oren laten testen voor mogelijk een gehoorapparaat vond ik een grote stap. Hoe fijn was het dat de audicien zorgvuldig en klantgericht te werk ging en mij de tijd gunde om het juiste gehoorapparaat aan te schaffen. Ik ben nu zó blij dat ik weer alles kan horen en verstaan👌
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.