Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage Anmeldelser 53

Bytt filial

Dalipassage 44, 7811DB Emmen, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super sociaal geholpen in deze tijd van zakelijkheid. Zij hadden OOR voor mijn zeer ernstig ongeneeslijk ziek zijn en boden een gratis tijdelijke oplossing welke ook nog zeer deskundig door Robert is... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De audiciën (v) die mij begeleide was klasse !!! Rustig, vakbekwaam en bereid alles uit te leggen. Resultaat : ik hoor veel beter met de nwe apparaten. De prestaties van de nwe toestellen verba... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De medewerkster kon goed uitleggen en laten horen dat ik aan gehoorapparaten toe was. Ik mocht langere tijdmeerder typen testen zonder problemen. Ze zijn erg aardig in Emmen

Informasjon om virksomheten

1. Høreapparatbutikk
  2. Helsekonsulent
  3. Reparatør av høreapparater

Skrevet av virksomheten

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Skrevet av virksomheten

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

De hulp is goed

De hulp is goed, maar ik vind het zo lastig om een afspraak te maken. Het kan niet meer telefonisch en ik ben niet handig met internet.

12. februar 2026

Zeer klant vriendelijk

Ik mocht langere tijdmeerder typen testen zonder problemen.
Ze zijn erg aardig in Emmen

17. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ervaring omdat het moest!

Al geruime tijd had ik last van gehoorverlies en rechts oorsuizingen. Dan maar de stap naar een gehoorspecialist, ik kwam uit bij Schoonenberg in Emmen en vanaf het eerste contact en de vervolg stappen voelde het goed Deskundig en vriendelijk was de medewerkster vandaag voor het eerst mijn beide gehoorapparaatjes in voelde weer goed de uitleg etc. Ik ga nu een test periode in hoe bevalt het om gehoorapparaatjes te dragen en zijn de geluiden beter te horen ik moet het nog zelf ondervinden, maar op voorhand ben ik wel blij dat ik uiteindelijk deze stap heb gemaakt, nogmaals met dank aan de medewerkster van Schoonenberg in Emmen.

19. januar 2026

Heb niets te klagen

Heb niets te klagen, prima

26. desember 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Zeer goede ervaring

Heel prettig en zeer deskundig geholpen. Volledige uitleg van het apparaat. Het prettige is de proefperiode dat je alles kunt uittesten en vragen worden onmiddellijk beantwoord. Kortom ik kan Schoonenberg bij iedereen aanraden.

14. november 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

dat er goed naar je klachten geluisterd…

dat er goed naar je klachten geluisterd wordt en dat er tijd genomen wordt voor de onderzoeken eventueel met de feedback van een oorarts

30. november 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Goede uitleg

Goede uitleg. Tips en adviezen.
Vriendelijke bejegening.

27. oktober 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Ben blij

Erg behulpzaam en weten wat ze doen ben blij met mijn nieuwe gehoorapparaten

8. juni 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage

Beste bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hulp bij koppelen van apparaten

Hier geweest voor het koppelen van het gehoorapparaat met mijn televisie. De tv ging niet op mijn gehoorapparaat maar op die van mijn zoon. Ze konden het uiteindelijk voor elkaar krijgen, maar als mijn zoon bij mij is krijgt hij het weer op zijn hoortoestel en hoor ik niets. Hiermee weer heen geweest en hebben ze alles gereset waardoor nu de tv op mijn gehoorapparaat zit. Maar andere apparaten zoals mijn telefoon hoor ik niet meer. Mijn dochter heeft hier vervolgens over gebeld en kreeg als antwoord, zo zet je de telefoon op je gehoorapparaat en als dat niet lukt moet je maar opnieuw een afspraak maken. Daarop gaf mijn dochter aan dat door zo'n service het volgende apparaat ergens anders wordt gekocht, en kreeg vervolgens het zeer arrogante antwoord, dat zullen we wel zien. Service en klantvriendelijkheid, ver te zoeken

3. juni 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage

Fijn dat u bij ons in de winkel bent geweest, maar jammer dat de ervaring niet naar wens was. Kunt u contact met ons opnemen via 0900-6007008 of via klantenservice@schoonenberg.nl, zodat we onze service kunnen verbeteren?

Ik ben tevreden met Schoonenberg-Emmen

Wij zijn enorm geholpen door 2 dames bij Schoonenberg-Emmen, top
De dames wisten waar ze het over hadden

9. mars 2025

Vurdert til 4 av 5 stjerner

goede voorlichting en samen zijn we tot…

goede voorlichting en samen zijn we tot een goed resultaat gekomen. proefperiode nuttig diverse keren een afspraak gemaakt om bij te stellen

11. november 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Emmen Dalipassage

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv