Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein Anmeldelser 29

Bytt filial

Peter van Thaborplein 6, 8701EW Bolsward, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kom al jaren bij meneer Hoogstra te Bolsward. Altijd naar tevredenheid. Uitermate deskundig en klantvriendelijk.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik vind, dat Schoonenberg heel goed is, Geen wanklank. Ik word prima geholpen, aardige medewerkers DE HOORSTELLEN BEVALLEN MIJ PRIMA.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er moet heel veel informatie gegeven .in een korte tijd. De stappen daarin wel duidelijk .Soms te veel om het in x goed op nemen . Bij de volgende afspraak. Wordt nog eens doorgenomen. Sch... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

In alle rust is gezocht naar een passende oplossing. Op geen enkel moment had ik het het gevoel dat me iets werd opgedrongen.

Informasjon om virksomheten

1. Høreapparatbutikk
  2. Helsekonsulent
  3. Reparatør av høreapparater

Skrevet av virksomheten

Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.

Goed horen betekent mee blijven doen

Skrevet av virksomheten

Ons motto, in twee woorden: doe mee.
Wist je dat 1,6 miljoen Nederlanders slechthorend zijn? De impact hiervan op hun dagelijks leven is groot. Toch wachten veel mensen lang voordat ze naar een audicien stappen. Twijfel je wel eens over jouw gehoor? Bij Schoonenberg kunnen we je helpen. Al meer dan 95 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Dat zou best eens de reden kunnen zijn waarom Schoonenberg sinds 1926 dé hoorspeciaalzaak van Nederland is. Wij verkopen niet alleen producten, maar bieden als enige HoorSupport. Dit is een begeleidingsprogramma dat we samen met de afdeling KNO van het VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Want wij vinden het belangrijk dat je mee kunt blijven doen met het leven. Ons motto, in twee woorden: doe mee.

Niet tevreden, geld terug

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt
Om u hierbij te helpen, hebben wij in samenwerking met VUmc in Amsterdam het HoorSupport® Programma ontwikkeld. Bij aankoop van uw hoortoestellen krijgt u een HoorSupport® boek en HoorSupport® Digitaal e-mail programma aangeboden. Het is belangrijk zowel het boek als het e-mailprogramma te doorlopen. Bovendien raden wij u aan uw hoortoestellen vanaf het begin veel te dragen. Hoe meer u ze draagt, hoe sneller u eraan went en hoe beter u gaat verstaan. Uw gehoor met hoortoestellen kan tot een jaar na aankoop nog steeds verbeteren. Bent u desondanks toch niet tevreden met uw hoortoestellen of kunt u er niet aan wennen, dan biedt Schoonenberg u de ‘Niet tevreden, geld terug’ garantie. Deze garantie laat uw wettelijke rechten en verplichtingen in geval van non-conformiteit bij een consumentenkoop onverlet.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er is alle tijd voor mij genomen

Er is alle tijd voor mij genomen, ik werd bijzonder vriendelijk behandeld

17. oktober 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Bedankt om uw ervaring in Peter van Thaborplein 6 te delen, we zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Plezierige benadering

Plezierige benadering, ruimte voor vragen.

11. januar 2025

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uiterst deskundige en vriendelijke audicien…

Uiterst deskundige en vriendelijke behandeling door audicien Klaas Hoogstra. Ben al meerdere jaren klant en altijd behulpzaam en correct geholpen.

29. november 2024

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het is allemaal goed uitgelegd en ik…

Het is allemaal goed uitgelegd en ik kan altijd weer terugkomen als ik het niet meer weet. Degene die mij hielp was zeer deskundig.

7. juli 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Bedankt voor uw beoordeling. We zouden graag willen weten wat we kunnen doen om uw 4* in 5* te veranderen.

Super winkel

We werden goed en heelerg goed geïnformeerd en geholpen.

11. april 2024

Vurdert til 3 av 5 stjerner

SCHOONENBERG SUPER

16. mars 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Wij waarderen uw review, bedankt!

prima geholpen

5. januar 2024

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Betrouwbaar

Goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Goed geluisterd wat ik graag wilde. Vriendelijk.

28. oktober 2023

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hopen u snel weer te zien.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima service en duidelijk verhaal.

Prima service en duidelijk verhaal.
Vriendelijk geholpen en goed apparaat ontvangen.

27. oktober 2023

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er moet heel veel informatie gegeven…

Er moet heel veel informatie gegeven .in een korte tijd.
De stappen daarin wel duidelijk .Soms te veel om het in x goed op nemen .
Bij de volgende afspraak. Wordt nog eens doorgenomen.

Schriftelijk informatie vond ik niet goed duidelijk. Als je niet thuis bent in al de begrippen . Misschien duidelijker eenvoudigen toe lichten.
Dat Maakt voor de gebruiker gemakkelijker.

14. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op zeer prettige wijze geholpen

Op zeer prettige wijze geholpen. Duidelijke uitleg bij iedere stap die ondernomen werd. Er wordt ruim de tijd voor je genomen.

24. april 2023

Svar fra Schoonenberg HoorSupport - Bolsward Peter van Thaborplein

Bedankt om uw ervaring in Peter van Thaborplein te delen, we zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv