Savecost Miljørådgivning ApS Anmeldelser 27

TrustScore 2.5 av 5

2,6

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer væk, hvis I vil undgå en faktura for fiktiv besparelse. De er virkelig søde i starten, men... I stedet for at få "besparelse" på plads fysisk kommer der en faktura på urimelig højt beløb. Nå... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Savecost fik lokket vores ikke tegnings berigtigede medarbejdere til at underskrive en "gratis" aftale, som endte med en faktura til os på over 100.000kr virker som om hele konceptet er at bondefang... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg skriver denne anmeldelse i min egenskab af regnskabschef for A/S Brdr. Jensen. Vi har oplevet en uprofessionel tilgang til opgaven og føler os taget ved næsen. Besparelserne er ikke ordentligt u... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har lige afsluttet et forløb med savecost hvor de hele vejen igennem har været søde og hjælpsomme både ved personligt møde før og efter rapporten blev lavet og på mails under forløbet:) Vores vi... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Miljøkonsulent

Skrevet av virksomheten

Savecost Miljørådgivning ApS, CVR: 42382248, er en dansk konsulentvirksomhed indenfor miljø, brandteknik, el, solar, affald og CO2, hvor vi yder rådgivning og sikrer at vore kunder får den optimale løsning til den rigtige pris. Savecost ApS har hovedkontor i Hørsholm, og arbejder sammen med et stort respekteret netværk. Savecost har mange års erfaring indenfor vore kompetenceområder

Kontaktopplysninger

2,6

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Har svart på 53 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vi endte med at skifte til en ny samarbejdspartner

Safecost har hjulpet os med at få kigget vores affaldsløsning igennem, og det gav anledning til nogle gode overvejelser og justeringer. Vi endte med at skifte til en ny samarbejdspartner, som vi er glade for, og selvom vi først senere kan måle den fulde effekt, har forløbet været givende og relevant. Forvent opdateret anmeldelse efter effekten på ratingen og kommentaren.

14. mars 2025

Kære Pedan A/S / Technogym Denmark,

Tusind tak for jeres positive tilbagemelding – vi er glade for, at vores gennemgang har givet anledning til værdifulde justeringer og refleksioner i jeres affaldsløsning.

Vi ser frem til at høre mere om den langsigtede effekt, når den kan måles – og står naturligvis altid klar, hvis I får brug for yderligere sparring fremover.

Tak for samarbejdet!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Miljøoptimering og godt samarbejde!

Vores virksomhed har fået en årlig besparelse fremadrettet for en lille pris og har i øvrigt en flot dokumentation for gennemgang af alt affald og miljøoptimering hos vores virksomhed.
Det kan være en stor hjælp at få eksterne øjne på hverdagens vante rutiner og en bedre, billigere og langt mere miljøvenlig løsning på det der oftest glemmes lidt i det store regnskab. Vi vil klart anbefale et møde med Jan fra save cost - måske kan han hjælpe jeres virksomhed også ?

9. januar 2025

Kære Værløse Galvaniske ApS,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de venlige ord!

Det glæder os virkelig at høre, at I har oplevet både god service og konkrete resultater – ikke mindst i form af besparelser og miljøforbedringer. Vi er stolte af at kunne bidrage med nye perspektiver på eksisterende rutiner og hjælpe med at finde mere bæredygtige og økonomiske løsninger.

Tak fordi I anbefaler os videre – og for det gode samarbejde hele vejen igennem.

Hold jer væk fra Savecost

Jeg er helt enig med de andre der har givet 1 stjerne... Gør jer selv en tjeneste... hold jer langt væk fra Savecost, deres besparelser er bedre end et H.C. Andersen eventyr.

Andrill Zubenko, som har givet 5 stjerner, er med i virksomheden Boysen & Søn
Claus Østerlin er direktør for både Boysen & Søn og Savecost... sååå svindel

27. september 2024

Kære Brian,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med Savecost ikke har levet op til dine forventninger.

Hos Savecost arbejder vi hårdt for at levere seriøse og dokumenterbare besparelser til vores kunder. Vi tager enhver kritik meget alvorligt og ønsker altid åben dialog for at skabe klarhed.

Hvis du har konkrete spørgsmål eller ønsker en uddybning af vores arbejde, er du meget velkommen til at kontakte os direkte. Vi står klar til at hjælpe og afklare eventuelle misforståelser.

Fup og fidus

Fup og fidus. De har kontaktet mig igen i dag for at komme på besøg og udarbejde en rapport. De må have glemt det er ca. år efter advokaterne afviste deres krav på en tidligere rapport/besøg der var direkte latterlig og fyldt med billeder fra en anden virksomhed.

11. september 2024

Kære Nikolaj,

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne, og at der har været fejl i vores arbejde. Det er vigtigt for os at lære af sådanne situationer, så vi kan forbedre vores processer og undgå lignende episoder i fremtiden.

Vi tager din kritik meget seriøst og er altid åbne for dialog, hvis du ønsker at uddybe din oplevelse.

Vi kan varmt anbefale SaveCost

Vi vil gerne rose SaveCost for deres samarbejde ifm optimering af vores affaldshåndtering.

Vi havde et fint besøg af deres seniorkonsulent, der gennemgik deres koncept, og vi modtog efter 3 uger en miljørapport, der viste både den økonomiske besparelse , samt forbedring af vores CO2 flade.

Vi havde ikke selv opmærksomhed på dette område, så det var glædeligt at en revision på dette område gav os en mærkbar besparelse.

Vi kan varmt anbefale SaveCost.

30. august 2023

Kære Peter,

Tusind tak for din flotte og varme anbefaling!

Det glæder os virkelig, at vores samarbejde og miljørapport har givet jer både økonomiske besparelser og et bedre overblik over jeres CO2-aftryk. Det betyder meget for os at kunne hjælpe vores kunder med at få øje på områder, der kan optimeres – også selvom de ikke altid er i fokus til dagligt.

Vi sætter stor pris på tilliden og anbefalingen, og vi ser frem til fortsat at støtte jer i jeres bæredygtige rejse.

Ha’ en rigtig god dag!

Bondefangeri.

Bondefangeri.
Et helt urimelig dårligt stykke arbejde som vi på ingen måde vil betale for..
De påståede besparelser er fuldstændig grebet ud af luften og der er overhovedet ikke taget hensyn til de lokale forhold i vores virksomhed.
modtog en rapport begyndelsen af 2023 som jeg blankt afviste som værende ren fantasi.
10 måneder senere modtog vi så er faktura på den påståede årlige besparelse, hvor jeg jo godt kan regne ud at man har kalkuleret med at vi har glemt alt om denne sag, da jeg jo har afvist rapporten som værende ren fantasi.
Er siden blevet spammet ned med rykkere og trusler om inkasso etc etc., selvom jeg gentagne gange har opfordret til at udtage stævning så dette kan afgøres i retten.

1. januar 2024

Hej Jan

Vi har en skriftlig aftale om at udføre et stykke arbejde, der går ud på at finde besparelser omkring jeres affaldshåndtering. Vi har dernæst modtaget bilag og gennemført et stykke arbejde, hvor vi kan dokumentere Besparelse af miljø håndtering for kr. 114.815,18 og besparelse af sikkerhed for kr. 1.401,76. Disse besparelser har vi givet jer mulighed for at spare ved at implementerer disse løsninger for din virksomhed.

Efter første møde fremsendes vores salgs-og leveringsbetingelser, samt kopi af underskrevet kontrakt, der klart beskriver hvad vores fee er, nemlig 1. års besparelse.

Som økonomiController ville vi mene at du har en stor forståelser på besparelser for selskabet, og af samme grund er vi uforstående overfor at du nævner misforståelser, idet du har jo selv udleveret bilag for virksomhedens nuværende omkostninger og omkostningsstruktur. Skulle du mangle hjælp til at forstå vores beregninger igen, står vi gerne tilrådighed.

Du meddeler os, at du ikke vil modtage rapporten på hvordan vi kommer frem til besparelsen på trods af vi har beregnet en fin besparelse for jer og efter vi fakturerer dig iht vores aftale, skriver du på trustpilot.

Vi havde en skriftlig møde aftale med dig dateret den 25/01/2022 og du indvilligede i at høre nærmere. Det pågældende møde den afsluttedes med, at du gerne ville spare penge for din virksomhed og derfor lavede en aftale, modtog udleverede bilag, gennemgik jeres virksomhed osv jfr. dataskemaet.

I aftalen står det klart hvordan vi beregner vores honorar for løsningsforslaget, ellers kan alle jo blot sige: Vi vil ikke have besparelsen.

Vi forsøgte allerede den 08/03/2023 at aflevere rapporten. Derfor kom vi tilsidst og afleverede den og du var jo tilfreds med gennemgangen, indtil du fik vores faktura jf. aftalen

Vi har fulgt vores aftale og forsøgt at give dig en god besparelse og oplevelse. Skulle du finde fejl i rapporten eller at vi ikke har fulgt vores forpligtelser jvnf. aftalen, da må du skrive til os, om hvilke ting, der ikke er opfyldt.

P.S.
og i slutningen af ​​historien modtager vi meddelelse om en gruppe virksomheders konkurs fra May 2024.
Rigtig god forretningsstil.

Med venlig hilsnen

Undgå SaveCost Miljørådgivning ApS - En frygtelig oplevelse

Undgå SaveCost Miljørådgivning ApS - En frygtelig oplevelse

Jeg føler mig forpligtet til at dele min uheldige oplevelse med SaveCost Miljørådgivning ApS for at advare andre virksomheder om at gøre forretning med dette firma. Min erfaring med dem har været en lang række frustrationer og misforståelser, som jeg simpelthen ikke kan ignorere.

Det hele startede den 18/8-2023, da en konsulent fra SaveCost kom forbi vores virksomhed for at præsentere deres koncept. Jeg spurgte ind til de økonomiske konsekvenser for vores firma, og konsulenten forsikrede mig om, at deres fee kun kom på tale, hvis jeg godkendte deres forslag.

Efter mere end 3 måneder modtager jeg endelig en mail fra SaveCost, hvor de beder om nogle bilag. Jeg svarer tilbage og informerer dem om, at jeg ikke længere er interesseret i deres rapport på grund af den lange ventetid.

Men det stopper ikke der. 7 måneder senere efter mødet modtager jeg endnu en mail fra dem, hvor de vil komme forbi og præsentere mig for rapporten. Jeg gentager endnu engang, at jeg ikke er interesseret på grund af den tid, der er gået, og beder dem slette mine oplysninger.

Trods mine gentagne afvisninger fortsætter SaveCost med at kontakte mig. Endda deres CEO dukker uanmeldt op på vores adresse og lægger rapporten, selvom jeg specifikt har frabedt mig det.

Som om det ikke var nok, sender de herefter en faktura for noget, jeg har afvist. Det er en forfærdelig måde at drive forretning på, og jeg vil advare alle andre virksomheder om at undgå SaveCost Miljørådgivning ApS for enhver pris.

15. februar 2024

Kære Anders

Vi har en skriftlig aftale om at udføre et stykke arbejde, der går ud på at finde besparelser omkring jeres affaldshåndtering. Vi har dernæst modtaget bilag og gennemført et stykke arbejde, hvor vi kan dokumentere besparelser for for kr 20.890.. Disse besparelser har vi givet jer mulighed for at spare ved at implementerer disse løsninger for din virksomhed.

Som økonomidirektør ville vi mene at du har en stor forståelser på besparelser for selskabet, og af samme grund er vi uforstående overfor at du nævner misforståelser, idet du har jo selv udleveret bilag for virksomhedens nuværende omkostninger og omkostningsstruktur. Skulle du mangle hjælp til at forstå vores beregninger igen, står vi gerne tilrådighed.

Vi havde en skriftlig møde aftale med dig dateret den 18.08.2023 og du indvilligede i at høre nærmere. Det pågældende møde den afsluttedes med, at du gerne ville spare penge for din virksomhed og derfor lavede en aftale, modtog udleverede bilag, gennemgik jeres virksomhed osv jfr. dataskemaet.

Vi forsøgte allerede primo februar 2024 at aflevere rapporten, men du udskød mødet gentagende gange.. Derfor kom vi tilsidst og afleverede den og du var jo tilfreds med gennemgangen, indtil du fik vores faktura jf. aftalen

Med venlig hilsnen

Savecost MR

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv