Om de selv er svindlere eller blot hjælper svindlere finder vi nok ikke ud af. Men at de accepterer og hjælper med at inkassere penge på baggrund af falske fakturarer for svindelvirksomheder sige... Vis mer

Fik den bedste hjælp - Jeg blev opsagt min stilling grundet graviditet! Dertil søgte jeg advokatbistand hos Universadvokater, hvor især Sofie & Ruth holdte mig i hånden hele vejen. De kæmpede min sag... Vis mer

Hvis jeg kunne give mindre end én stjerne gjorde jeg det. Jeg kan ikke engang beskrive hvor amatøragtigt et foretagende det er. De binder mindre- mellemstoer virksomheder med deres salgsta... Vis mer

2,6

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Samarbejde i 10 år

Vi har nu i vores selskab brugt Universadvokaet i mere end 10 år, både deres inkassoafdeling, og flere forskellige advokater i huset. Hele vejen igennem har de løst samtlige af mine opgaver 100% professionelt. Hver gang inden jeg går videre med en sag, er jeg blevet professionelt rådgivet omkring forløbet og grene med et økonomisk overslag.

10. mars 2026

Svindlere og dårlig skik - DVB og universadvokaterne

Om de selv er svindlere eller blot hjælper svindlere finder vi nok ikke ud af.

Men at de accepterer og hjælper med at inkassere penge på baggrund af falske fakturarer for svindelvirksomheder siger lidt det hele.
De hjælper virksomheden DVB med at inkassere penge og true folk til at betale. DVB er styret af 2 svenske idioter som prøver deres bedste for at presse penge ud af uskyldige mennesker.

5. mars 2026

SVINDEL

SVINDEL! HOLD JER VÆK!
Universadvokater har lagt sag an i mod mig. De prøver at slæbe mig i retten. Jeg skrev under på en aftale på et år. Efter dette ene år, prøvede Universadvokater at opkræve for endnu et år. Men vores aftale ophørte efter et år, det var det jeg skrev under på, så det gad jeg naturligvis ikke. De har nu stævnet mig, og har lagt sag an i mod mig og prøver at slæbe mig i retten. Blot fordi at jeg ikke ville snydes, og betale for endnu et år? Fordi aftalen var på et år? Og deres service er elendig? Mage til uprofessionelt og svindelagtigt foretagende har jeg aldrig oplevet. Grinagtigt. Hold jer væk. En aftale med dem, og de kommer efter alt du ejer.
Denne bliver ikke glemt

28. desember 2025

Fup fup og svindel

Fup fup og svindel
Har haft tegnet aftale på et 1 år fordi jeg troede jeg fik brug for dem sagde da vi lavet aftalen jeg ville meldes ud med det samme for gad ikke det p i s med deres udmeldning sener sælgeren skrev det også ned i papirerne, et 1år er gået og nu ville de have betaling igen og de mener ikke jeg er meldt ud det der bliv skrevet ekstra ned med udmelding med det samme er ikke og se nogle steder nu efter jeg har bedt om kontrakten og ja de sender den nye regning 1-3 dage efter de skulle ha en opsigelse
Så hvis du ville have universadvokaterne så vær klar til at blive taget i r ø v e n på fuld skrue

3. desember 2024

ADVARSEL!!!!

ADVARSEL!!!!
hold jer langt væk fra dette advokatfirma.
Det hele handler om fra deres side at få lavet en abonnements aftale med kunden.
Havde en snak med sælgeren om at dette skulle køre i 2 år og så stoppes herefter.
Der skulle laves en opsigelse 30 dage før udløb iflg. kontrakten, men havde en snak med sælgeren om at det ved alle jo at man ikke får gjort og derfor skulle denne stoppes efter perioden.
nu nægter de så alt og jeg hænger på abonnementet et år yderligere.
I de 2 år har jeg brugt dem på en sag, og det viste sig at deres hjælpe ikke var til nogetsomhelst. Jeg fik selv løst sagen og alligevel blev der taget gebyrer for noget arbejde som ikke kunne bruges til noget.
jeg tvivler på at det overhovedet er advokater der sidder med sagerne.
spild af penge og tid
så et godt råd: HOLD JER LANGT VÆK FRA UNIVERSADVOKATER

11. juli 2024

Dårligt og dyrt

Havde en klokkeklar sag om kontraktbrud, var igennem 3 forskellige advokater, de to første forlod firmaet. Fik ingen erstatning selvom vi "vandt", grundet noget den første advokat havde rådet til.
Vil aldrig bruge igen, meget dårligt og dyrt bekendtskab

24. oktober 2023

Lad være med at kontakte dem hvis du…

Lad være med at kontakte dem hvis du har sine penge kær.
Jeg har været kunde i mere end et år og kun tabt penge.
Deres adfærd er useriøs og ikke et advokatfirma værdig. De går mere op i at plukke deres klient end at arbejde for sagen.
Inkasso-abb har kun kostet mig. De arbejder IKKE for at vinde dem … men for at opkræve abonnement.
En enkelt sag har jeg rykket for i et år nu. Og måtte desværre sande at der INTET var sket.

Konklusionen er klar :
Da jeg begyndte at stille nærgående spørgsmål og kritiske spørgsmål var resultatet arrogante svar,- og meddelsen om, at de udtrådte af mine sager. Derfor skal jwg nu finde et andet og mere seriøst advokatfirma (læs dyrere omk. )…
De tåler ikke kritik.
Men jeg kan jo læse her på trustpilot at jwg ikke er alene om kritikken.

Så mit råd er klart : hold jer langt væk fra dette advokatfirma.

3. august 2023

Universadvokater gjorde min handel let!

Jeg brugte Universadvokater til en lidt kompliceret ejendomshandel. Handlen blev gennemført sikkert og professionelt, og jeg blev løbene orienteret og involveret i de forskellige problemstillinger. Og fakturaen for det store arbejde var virkelig rimelig.
Jeg kan varmt anbefale Universadvokater til både store og små sager.

12. februar 2023

Vi har brugt Univers advokater i en sag…

Vi har brugt Univers advokater i en sag hvor en kunde ikke havde betalt en ret stor faktura. Og vi kunne desværre ikke komme i kontakt med kunden. Kunden sagde han havde betalt sin faktura. Hvilket ikke var sandt. Sagen kørte hele vejen indtil fogedretten. Manden betalte til sidst. En meget uheldig sag som vi helst ville have været foruden. Og en sag som vi sagtens kunne have løst med kunden selv hvis han bare havde svaret på vores mange mails og henvendelser. Men da det ikke kunne være anderledes sørgede Univers Advokater for vi fik hele beløbet hjem. En meget behagelig oplevelse med en tålmodig proces fra Advokatens side.

28. oktober 2022

Dont do it!
--> Du betaler kun for at komme ind i bussen. Ikke for at køre med den..
1. Efter oprettelsen, er sælgeren forduftet
2. Du kan ikke komme i kontakt med universadvokater
3. Et advokatfirma, der bruger inkasso som en rambuk til at komme i retten, så taxameteret kan gå igang ud over abonnementet
4. Når sagen er kørt, ender regningen alligevel hos dig

2. januar 2022

Fup Firma

De laver en abonnementsordning for små virksomheder med hjælp til inkasso opkrævninger. Det koster 3000 kr + moms og vi har ikke fået noget for de penge og når de skal køre sager for en vil de have depositum???, hver gang kommer der en ekstra regning, som absolut ikke noget Morte fortalte os om. Abonnementet skal skriftligt opsiges, så ofte lykkedes det dem lige at få et års opkrævning mere med.
Hold jer langt væk!!!!!!!!

24. august 2022

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi har i forbindelse med huskøb benyttet os af Sofie fra universadvokater.
Hun har været ekstrem professionel, grundig og behjælpelig hele vejen igennem.
Vi kan varmt sende de bedste anbefalinger herfra og vil til enhver tid vælge universadvokaterne igen.

De bedste hilsner
Caroline og Oliver

7. april 2022

De laver en abonnements ordning for små…

De laver en abonnementsordning for små virksomheder med hjælp til inkasso opkrævninger. Det koster 3750 kr og man får intet for de penge, hver gang kommer der en ekstra regning, som absolut ikke var noget sælgeren fortalte om. Abonnementet skal skriftligt opsiges, så ofte lykkedes det dem lige at få et års opkrævning mere med.
Hold jer langt væk, det grænser op til fup.

29. mars 2022

Anbefaling !

Da Min kæreste har en forholdsvis stor friværdi og jeg flytter ind med nogle andre aktiver som er svære at dele, fik vi lavet "samejeoverenskomst" ved Sofie. vi følte os rigtigt godt vejledt og har de varmeste anbefalinger.

15. mars 2022

Stor anbefaling herfra

Jeg har fået rådgivning flere gange fra UNIVERSADVOKATER til udarbejdelse af diverse kontrakter mv. vedrørende heste, ligesom jeg altid får god vejledning, når jeg løbende har spørgsmål.

Mvh.
Gustav M, professionel rytter

1. mars 2022

De allerbedste anbefalinger til…

De allerbedste anbefalinger til Universadvokater.
Yderst professionelt, kompetent og engageret team.
Altid velforberedte - styr på selv den mindste detalje.
Har følt os i trygge hænder og vil helt sikkert bruge Universadvokater igen.

20. februar 2022

Spild af penge!

Spild af penge!
Tog omkring 8000kr og det var inden retsagen, så vil ikke anbefale. Lige inden retsagen skete skred advokaten

9. februar 2022