Snelle levering! Duidelijke instructies voor het installeren (boekje+filmpjes). De trampoline lijkt op het eerste zicht van goede kwaliteit! Dochter is ook helemaal fan! Hier zal ze nog heel lang pl... Vis mer
Se hva andre synes
Snel geleverd binnen termijn die ze zelf aangeven. In elkaar zetten volgens handleiding ging goed. Voelt allemaal degelijk aan. Hopelijk weer jaren springplezier!
Vlotte bestelling, maar de levering was helaas een minder goede service. Ik kreeg op voorhand geen melding wanneer het pakket werd geleverd, terwijl ik aanwezig moest zijn om de levering te handtekene... Vis mer
Selskapet har svart
We wilde één onderdeel vervangen maar we wisten niet meer precies welke trampoline we hadden. ‘s Avonds foto’s gestuurd en de volgende ochtend de juiste productinformatie gekregen. Besteld en 2 dagen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines, voetbaldoelen en basketbalpalen die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige beleving garanderen. Het grootste plezier beleef je immers in de buitenlucht! Met ons gedreven en ervaren team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Bij Salta staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is een belangrijk kenmerk waarmee Salta zich onderscheidt. Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we producten passend binnen elk budget. Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen zijn bij Salta vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw product nog langer mee!
Kontaktopplysninger
Galvanistraat 36, 7651DH, Tubbergen, Nederland
- +31 85 48 77 888
- service@salta.com
- salta.nl
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super product
Super product. Veel plezier van.
Een stang was verkeerd, hiervoor werd een onderdeel direct nabezorgd. Super service!
super goed ingepakt
Bestelling liep zeer vlot
Bestelling liep zeer vlot, op basis van artikelnummer of op basis van het type.
Snelle levering!
Snelle levering!
Duidelijke instructies voor het installeren (boekje+filmpjes).
De trampoline lijkt op het eerste zicht van goede kwaliteit! Dochter is ook helemaal fan! Hier zal ze nog heel lang plezier van hebben!
Tevreden
Tevreden klant!
Prima afhandeling van vragen bij klantenservice. Correcte en snelle verzending.
Super snelle levering!
Duurzaamheid top!
Heel fijn dat de onderdelen apart besteld kunnen worden. Na bijbestelling van een net en beschermrand weer voor jaren terug vertrokken.
Fijne service van salta en…
Fijne service van salta en trampolinewinkel.nl samen. Bedankt!
Bestelling toebehoren trampoline
Duidelijke en klantvriendelijke webwinkel om te bestellen. Correcte en vlotte levering.
Prima service !
Supersnelle service duidelijke website…
Supersnelle service duidelijke website top producten
Snelle levering en top producten!
De foutieve maat van de beschermrand…
De foutieve maat van de beschermrand kon al geretourneerd worden waar ik mijn geld terug heb gekregen. Heb de juiste maat (grotere) kunnen aanschaffen voor mijn trampoline.
Vervangstukken makkelijk te bestellen
Hadden vervangstukken nodig voor onze 5jaar oude tweedehandse trampoline. Die kan je makkelijk bestellen online! Ook de klantenservice is super vriendelijk en zorgen voor snelle hulp!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.