Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Salon Rosted. Jeg fik lavet lyse striber, og resultatet blev præcis som jeg havde håbet på. super flot, naturligt og med en virkelig fin glød i håret. Fris... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste salon i dk. Jeg er fast kunde ved Jeanne Rosted, er kommet der fast de sidste 3 år, hun er den eneste frisør der kan få mit hår helt lys, nærmest hvidt som jeg elsker, uden mit hår ligner hø ba... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ros(sted) med ros på! :) Jeg har ikke oplevet andet end god service, professionel rådgivning og et resultat, der stemmer absolut overens med mine forventninger/ønsker! Endnu engang STORT tak! p.s s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

I 12 år har mit hår ikke vokset

I 12 år har mit hår ikke vokset, det har været så skadet og intet jeg har gjort har hjulpet - nu efter jeg har brugt produkter her fra er det så småt begyndt og vokse og se dejligt og lækkert ud 🤩 jeg anbefaler varmt deres produkter

14. desember 2020

Ovenud tilfreds!

Har købt adskillige produkter på webshoppen og er vanvittigt godt tilfreds.
Alle produkter lever til fulde op til det forventede og nogle er endda bedre.
Leveringen er hurtig og man kan nemt komme i kontakt med hende, der har firmaet.
Vil klart anbefale shoppen til andre.

12. oktober 2020

Rebecca er så god!

Rebecca er så god!
På trods at være elev har Rebecca da styr på gode kundeservice, smil og følelsen af at være velkommen, for ikke at tale om mit totalt ødelagte hår så hun fik klippet godt til så jeg ikke følte mig skaldet.
Desværre kan man ofte få følelsen af at man mister al hår når man bliver klippet, men for første gang i mange år er det IKKE den følelse jeg har 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

17. september 2020

Perfekt!

Jeg bestilte mandag d. 7 kl. 11.50 og fik en besked dagen efter kl. 10.25, at pakken var klar til afhentning!
Virkelig hurtig levering.
Glæder mig til at prøve mine nye produkter :-)

8. september 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig søde, imødekommende og tager ansvar

Jeg vil gerne rose Hanne i salonen på Frederiksberg, hun er en stjerne af en medarbejder. Jeg fik lavet balayage men det blev ikke tilfredsstillende, så jeg gik tilbage igen og Hanne var meget lyttende og forstående og rettede op på fejlen uden nogen som helst form for bøvl. Resultatet efter korrigeringen er jeg super tilfreds med, det er blevet SÅ flot. Absolut ikke alle frisører der kan lave en vellykket balayage på sort hår, men Hanne fra Rosted kan. Vil til enhver tid anbefale hende/jer. Er så glad for at I er så gode ved jeres kunder, også efter de har lagt pengene. TAK ♥️👍🏻👏🏼🤩

4. august 2020

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, bestilte torsdag aften og modtog varen lørdag formiddag. Utrolig god service, der var lavet en fejl, men den blev der meget hurtigt taget hånd om og jeg modtog endda ekstra produkter som kompensation. Jeg kan varmt anbefale Rosted.

22. juli 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk salon og skønne mennesker!

Jeg kan på det varmeste anbefale salon Rosted! Der er ingen tvivl om at det er min nye favorit frisør! Jeg har haft rigtig svært ved at finde en frisør hvor jeg har været tilfreds med mit hår, men hos Rosted går man aldrig hjem utilfreds. De går meget op i at man går glad hjem fra salonen og er tilfreds med håret - og jeg har været mere end tilfreds hver gang jeg er gået hjem. Derudover så er de frisøre jeg har mødt dernede bare SÅ søde og nærværende. Og det samme kan kun siges om Jeanne som ejer salonerne, som man kan være heldig at støde på dernede engang imellem 😁. Virkelig et fantastisk varmt menneske man kun kan holde af! Så vil du have lavet noget sindsygt flot hår hvor frisørerne har styr på deres teknikker og samtidig blive mødt med varme og venlighed så er det Salon Rosted du skal vælge! 🙌🙌

14. juli 2020

Bedste frisør i Hillerød!❤️👏🏼

Bedste frisør i Hillerød!❤️👏🏼

Ud af mange erfaringer med frisører rundt omkring i Hillerød er Salon Rosted klart den bedste jeg har været hos! Altid god service og et flot resultat hos dem. Mit hår er blevet så flot og sundt efter det er blevet min faste salon.

Vil klart anbefale salonen hvis man står og skal finde en god salon i Hillerød 👏🏼

11. juli 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Salonen i Hillerød

Jeg var hos salonen i Hillerød gentagende gange, de sidste 3 gange fik jeg brændt håret af, jeg skulle have farvet en karamelfarvet med en masse spil og pink spidser, altså babyligts med balayge effekt og en toning, men farven gik hurtigt ud og jeg måtte komme igen, herefter fik jeg nærmest orange hår og lyserød farve med hjem (der går ud i vand), her krøllede de mit hår og fik brændt det af (både lyden og lugten var der) og de tog efterbilleder. Det skal lige siges der her var 3 frisører om mig, og de alle virkede nervøse. jeg kom igen og fik afvide de ikke kunne gøre mere, farven ville ikke binde i mit ødelagte hår grundet alle mine hjemmefarvninger, jeg endte med ødelagt hår og gik 2800 (mener jeg nok) fattigere derfra. Jeg tog dog alligevel en beslutning om at lade dem klippe mig en sidste gang, mit hår blev vådtet, glattet og brændt for at opnå den klipning.

10. juli 2020
Logoen til Salon Rosted

Svar fra Salon Rosted

Hej Louise

Tak for snakken. Jeg er super glad for, at vi fik talt sammen og fundet en løsning på det, selvom det var lidt svært at finde hoved og hale i det 😊
Rigtig god sommer.
Kh Jeanne

Fantastisk frisørsalon

Har brugt Rosted’s egne produkter i flere år nu til mit lyse hår og deres silver shampoo og mask er uden tvivl den bedste jeg har prøvet. Så da jeg flyttede til Sjælland og skulle finde en ny frisør faldt min tanke naturligvis på Salon Rosted.
Havde en suveræn god oplevelse i deres salon på Frederiksberg og det bliver uden tvivl mit faste sted fremover når håret skal farves :)
Hanne er super dygtig, imødekommende og rigtig nem at tale med. Desuden gør de alt for at sikrer at kunden er tilfreds og Jeanne er hurtig til at svare på henvendelser og spørgsmål online. Virkelig god service udover det sædvandlige. Kæmpe anbefaling herfra :)

23. mai 2020

Kan varmt anbefales

Lige kommet hjem fra salonen i Hillerød og smilet er ikke til at tage fejl af. Gode og profesionelle frisører der har mine ønsker i fokus! Michelle lavede en lækker farve og Nanna klippede det så fint. Kan kun anbefale dette sted, bliver min nye go-to når jeg skal have fikset frisuren

4. oktober 2019

Altid et besøg værd.

De bedste anbefalinger her fra. Var forbi Salonen i Hillerød, og blev klippet af Michele. Som altid er service og kvalitet helt i top, så jeg lægger med garanti vejen fordi igen :)

27. august 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg tog turen fra København til…

Jeg tog turen fra København til Frederiksværk, og jeg er lykkelig for jeg valgte salon Rosted. De er så professionelle, kan deres arbejde til perfektion og så er de så jordnære. Man føler sig velkommen ligeså snart man træder ind af døren og man går derfra glad og fuldstændig lykkelig 🙏 de formåede at opnå at få mig fra mørk til ash blond på bare 3 timer og er ejer at et smukt og sundt hår ❤️

3. august 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dybt imponeret og meget glad 😍

Jeg har været hos anden frisør, hvor jeg skulle have lavet en lys balayage, hvilket gik helt galt. Det lignede en udgroning med masser af pletter.

Så da Michele i Hillerød salonen skulle i krig med mit hår, var hans grundlag forfærdeligt. Der var ikke så meget at gøre - jeg måtte farves mørkhåret.

Jeg forlader altså salonen med det fuldstændig modsatte af, hvad jeg egentlig satte mig for og jeg er SÅ glad. Det er blevet så smukt og jeg er dybt imponeret over Micheles evne til at vinde mig over, på trods af at mine oprindelige ønsker var noget helt andet. Jeg kommer igen, det er stensikkert.

24. mars 2019

Simpelthen fantastisk

Efter total mislykket farvebehandling tog jeg kontakt til Salon Rosted, Frederiksværk.
Her blev der taget affære med det samme. - Jeanne tryllede og lykkelig var jeg!
Service og faglighed er helt i top og atmosfæren i salonen er virkelig rar.
Jeg blev simpelthen så godt behandlet og er uden tvivl fast kunde fremover.

20. januar 2019

En Sød og forstående leder der tager 100% ansvar og er knald dygtig

Efter at have fået en farve behandling som jeg ikke var tilfreds med... kontaktede ejeren af salon Rosted mig og tilbød mig at lave det om... :)
Jeg har idag været hos Jeanne som har lavet det om som som den anden ansatte havde lavet... :) Jeg har nu et hår jeg er fuldtud tilfreds med... :) Jeanne var sød... imødekommende og jeg følte mig virkelig tryg... :) Hun kunne godt se at det ikke helt var blevet som det skulle i spidserne og tog ansvar og lavede det om uden at tøve... :) Dejligt med en leder som tager ansvar og gør ALT for at kunderne skal være 100% tilfredse... :) Udover retning af farven fik jeg nogen produkter samt en lille klippe retning af mit hår (lavet af en anden frisør) Alt i alt kan jeg varmt anbefale Jeanne og de søde piger i salonen i Hillerød... :) Man bliver mødt med varme... smil... forståelse og højt humør... :) Jeg er ihverfald ikke i tvivl om at det kun er Jeanne der skal have fingrene i mit hår fremover... <3 :)

11. januar 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv