Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Salon Rosted. Jeg fik lavet lyse striber, og resultatet blev præcis som jeg havde håbet på. super flot, naturligt og med en virkelig fin glød i håret. Fris... Vis mer
Se hva andre synes
Bedste salon i dk. Jeg er fast kunde ved Jeanne Rosted, er kommet der fast de sidste 3 år, hun er den eneste frisør der kan få mit hår helt lys, nærmest hvidt som jeg elsker, uden mit hår ligner hø ba... Vis mer
Ros(sted) med ros på! :) Jeg har ikke oplevet andet end god service, professionel rådgivning og et resultat, der stemmer absolut overens med mine forventninger/ønsker! Endnu engang STORT tak! p.s s... Vis mer
Personale er rigtig søde, og lytter til mit ønske :) Har fået flotte hvide striber.
Jeg var i salon Rosted
Jeg var i salon Rosted - Frederiksberg og kan varmt anbefale dem. Super sødt personale der tog varmt i mod mig og gav mig den bedste kunde oplevelse. Jeg fik farvet håret og lagt striber i, samt en klipning og er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale dem og kommer helt sikkert igen
Dygtige frisører 💖
Man bliver altid mødt af glade ansigter 💖 Dygtige frisører. Så tak for jer 💖
Faldet af på den
Jeg har været kunde for et par år siden med stor succes og tænkte at jeg ville prøve igen.
Jeg blev mødt af en super sød kvinde som egentlig virkede kundeminded.
Jeg blev klippet hurtigt og skævt med en nakke der var trimmet I den ene side og ikke den anden. Jeg blev klippet med voks I og ærlig talt, så har jeg taget en trimmer efterfølgende. Hvis du tilbyder en herreklip til 300+ kr så gør det bedre end ham til 150 på den anden side af vejen.
To stjerner for hendes sind, ikke for evnen
super god oplevelse
Super tilfreds. Blev klippet i Frederiksund af Natasia. Selvom jeg var lidt itvivl og usikker på hvordan jeg ville have mit hår klippet formåede hun at gøre et mega godt arbejde og jeg er super tilfreds med resultatet. ;) udover det var hun mega snaksalig og sød.
Dårlig oplevelse på FRB..
Mit hår var ved en fejl blevet farvet blåt (hjemmefarve) og jeg havde været utrolig ked af det. Jeg besluttede derfor, at bestille tid hos en professionel, med håb om at det kunne reddes. Jeg bad meget bestemt om at jeg kun ville have farvet den del af mit hår der var blåt og helst ikke i en mørk farve..
Frisøren sagde "tja, altså vi kan vel godt prøve, men jeg kan ikke garantere noget.." Hvorefter hun efter fik mig til at underskrive et dokument, hvor hun fortalte mig at det var fordi jeg var ny kunde. Men der stod bare, at resultatet ikke var 100% sikkert og at intet kunne loves. Naiv som jeg er skrev jeg under.. Først puttede hun noget kemikalie der skulle fjerne den blå farve, det virkede så ikke, derefter putter hun noget endnu stærkere middel i og det virkede HELLER IKKE.. Så putter hun for tredje gang det stærkt middel i mit hår. Mildt sagt, følte jeg mit hår blev brugt som eksperiment, og jeg var så ked af det, fordi jeg følte at mine ønsker på ingen måde blev respekteret. Frisøren spurgte mig så om vi skulle prøve at farve det igen (efter hun havde sagt at den blålige farve muligvis ville komme tilbage efter næste hårvask selvom det blev farvet. ) Jeg spurgte hvor mange penge det havde kostet indtil videre (før farvning) og hun sagde 700kr, jeg endte med at gå grædende ud af butikken med en regning på 900kr, fordi jeg skulle betale ekstra for ikke at få farvet håret. 900kr for en dårlig oplevelse og ingen forandring med mit hår. Jeg vil selvfølgelig gerne betale for frisørens tid og de produkter der blev brugt, men føler mig så snydt også endda af en professionel.. Ville ønske hun havde sagt at der ikke kunne gøres noget, fremfor et halvhjertet forsøg og 900kr mindre💔

Svar fra Salon Rosted
Jeg har besøgt salon Rosted tre gange
Jeg har besøgt salon Rosted tre gange, hvor jeg bl.a har fået lavet striber, toning og klip. Det er nogle rigtig søde frisører som arbejder, og de er også dygtige i deres teknikker. Det eneste jeg er rigtig ked af, er at mit hår er blevet så ødelagt i toppen, efter at jeg har fået det farvet. Ville virke ønske, at de brugte noget mere beskyttelse, eksempelvis olaplex eller andet Bond builder beskyttelse, da mit hår har taget rigtig meget skade.. udover det, er deres produkter super gode. Er specielt rigtig glad for deres silver shampoo..
Bedste frisør i København!
Søde Nanna på Frederiksberg er en fantastisk og dygtig frisør, som har styr på klip og farve! Man føler sig taget godt imod og lyttet til, og jeg er altid fuldt tilfreds med det flotte resultat hver gang 😍 og så endda til fornuftige priser!
Natasia i Frederikssund
Jeg var i salonen i Frederikssund og havde tid hos Natasia. Hun er en skøn pige uden lige. En dejlig snak med grin og godt humør, også blev mit hår flottere end nogensinde. Skøn oplevelse 🥰
Fantastiske søde mennesker
Fantastiske søde mennesker. Man får det man beder om, mega dejligt. Gode priser og et hav af dygtige og kompetente frisører til at udføre et tip top arbejde til. Har før haft skiftet frisør flere gange, men efter at have været en gang i roested, vil det for altid være der jeg lægger mine penge og mit hår på bordet 🤍
Nana fra salonen på Rolighedsvej
Nana fra salonen på Rolighedsvej, er en absolut ener,ALDRIG nogensinde har jeg været mere tilfreds efter besøg hos frisøren,hun gav mig præcist det look jeg var ude efter,tak Nana.
Susanne(med de nu fantastiske grå striber)
SUVERÆN OPLEVELSE
Jeg er blevet klippet mange gange i Frederikssund afd. Og jeg synes sku ærligt at jeg har fået både mere selvtillid og jeg altid har dejligt hår når jeg tager derfra! Jeg føler altid at servicen og kvaliteten af deres arbejde i Rosted er en ren oplevelse i sig selv! Tager hele vejen fra Jyderup for at få mit hår klippet af dem og jeg elsker altid resultatet af deres klipninger! Kan helt sikkert anbefale til Salon Rosted i Frederikssund til andre uden at være bekymret for dem, når man bliver taget så godt af når man kommer ind i salonen så man ved man er i rette hænder!
Hør ikke på Mia nedenunder min
Natasia fra Frederikssund afdelingen er en af de bedste frisører jeg nogensinde har fået æren af at prøve! Hun er venlig, serviceminded og aldeles effektiv i sit arbejde! Hun gjorde min oplevelse med at få klippet mit hår kortere til en ren drøm! Jeg var så nervøs omkring det korte look men siden Hun klippede det har jeg på ingen måde fortrudt og kan slet ikke se mig selv med langt hår igen.
Jeg vil helt sikkert anbefale hende til andre der skal klippes!
Michelle i Hillerød
Vil gerne rose Michelle i Hillerød.
Jeg kom ind med langt hår, men ville gerne have noget kort og pjusket. Efter lidt snak og billeder gik hun igang og resultatet er bar meget bedre end jeg troede. Dejligt at Michelle bare forstod hvad jeg ville have.
Man er altid i godt selskab når man kommer i salonen.
Fin sevice i Frederiksværk
Salonen i Frederiksværk gav mig en hurtig tid, da jeg havde fået en uheldig studsning af en veninde. Sikke en fin betjening og fejlen blev rettet til UG på ingen tid og til en fin pris 👍😊 Tak for det.
Havde en super fed oplevelse!😍
Havde en super fed oplevelse!😍
God service mega god oplevelse og så går man derfra med mega lækkert hår!!!
Kan kun anbefale Salon Rosted!
Jeg kan virkelig kun sige gode ting om Salon Rosted!
- De tager altid deres kunder seriøse, og går op i, at kunden går tilfreds derfra.
- Man bliver lyttet til.
- Man får en super god service
- De snakker ordentlig til en
- De tager sig god tid til en
- De vejleder/forklarer hvad der er muligt for ens hår, da de går op i at bevare hårets kvalitet og hermed passe på det
...alt i alt er de professionelle frisører!
! Hvis der skulle være noget, kan man altid sige det til dem, og de er hurtige og søde til at finde en løsning !
Hilsen fra en fast og yderst tilfreds kunde
Altid en god oplevelse i Salon Rosted
Efter en lang corona-periode trængte mit hår virkelig til en ordentlig omgang, og som altid tog Louise sig god tid og fik lavet et flot resultat; også selvom der var corona-travlt. Altid dejligt at komme forbi Salon Rosted!
Rosted tager klager alvorligt og retter fejl
Alt er blevet super godt. Er så glad for, at Jeanne brugte tid på at rette op på fejlen.
Meget dårlig frisøroplevelse. Ingen rådgivning. Kedelig klipning der bestemt ikke er en professionel frisør værdig og mislykket farvning af bryn og vipper.
Da jeg gik derfra lignede jeg mere en, der havde festet hele natten med slatten hår og mascaraen tværet ud om øjnene end en der havde været i specialist hænder.
Det var hvad jeg fik ud af at betale mange penge for striber, klip og farvning bryn og vipper.
Ingen afslag i prisen blot information om at misfarvningen omkring øjnene som regel går væk i bad!!!
Hvis du vil betale for en professionel frisør skal du IKKE booke hos Rosted.

Svar fra Salon Rosted
Produkterne kom lyn hurtigt🤩
Produkterne kom lyn hurtigt, og var pakket super godt ind 👍
Dufter skønt, og mit hår føles dejligt blødt!
Jeg vender med garanti snart tilbage🤩
Købte Christel pakken for nyligt
Købte Christel pakken for nyligt, og modtog den efter få dage. Rigtig fint pakket ind og rigtig lækre produkter. Synes allerede jeg fornemmer at håret er blevet flottere at se på, og det er en rigtig behagelig duft også. Kan varmt anbefales
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.