Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ros(sted) med ros på! :) Jeg har ikke oplevet andet end god service, professionel rådgivning og et resultat, der stemmer absolut overens med mine forventninger/ønsker! Endnu engang STORT tak! p.s s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Salon Rosted. Jeg fik lavet lyse striber, og resultatet blev præcis som jeg havde håbet på. super flot, naturligt og med en virkelig fin glød i håret. Frisøren var dygtig, lyttede til mine ønsker og gav god rådgivning undervejs.

De bruger også deres egne Rosted produkter, som mit hår virkelig har haft godt af – det føles sundt, blødt og velplejet efter behandlingen. Man kan tydeligt mærke, at kvaliteten er i top.

Rigtig hyggelig stemning i salonen og professionel service hele vejen igennem. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Salon Rosted til andre!

4. februar 2026

Altid i godt humør

Altid i godt humør
Dejlig afslappet atmosfære, hvor verdenssituationen vendes. Mine frisørtider har høj prioritet: En fin salon. Christian er er en dygtig frisør og en fantastisk person.
Har brugt ham, fast i flere år
Kan meget anbefale et besøg!

21. november 2024

Bedste salon i dk

Bedste salon i dk. Jeg er fast kunde ved Jeanne Rosted, er kommet der fast de sidste 3 år, hun er den eneste frisør der kan få mit hår helt lys, nærmest hvidt som jeg elsker, uden mit hår ligner hø bagefter, jeg går altid ud med et lækkert resultat, fantastisk service, altid imødekommende, man føler sig virkelig velkommen, så jeg kan varmt anbefale salon Rosted.🙏🏼🥰

16. oktober 2024

Dygtig frisør

Jeg har nu for 2. Gang været i jeres salon.
Er super tilfreds.
Stor ros til Rebecca 😊

Jeg har fundet den frisør jeg kun bruger fremover.

26. september 2024

Fuldt ud tilfreds …

Jeg er blevet farvet 2 gange hos rosted. Kom med et billede af det jeg ønskede hun var ærlig og fortalte hvad hun mente var muligt. Det blev sindsygt flot så der kommer jeg igen 💪

15. mars 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Jeg blev farvet over 2 omgange af dem. Jeg var med på at det ville være en process da jeg havde haft sort hår. Men da jeg kom til dem havde en anden frisør allerede haft held med et lysne mit hår. Salon Rosted har farvet halvdelen af mit hår kun (den yderste del) Yderligere så var mit hår orange hvergang. Det som blev brugt som undskyldning var at man ikke ønskede at ødelægge mit hår og at det ikke kun lysne mere.

Jeg fik 2 frisører til at kigge på mit hår. Begge var målløse over at den inderste del af mit hår slet ikke var blevet farvet nogen af gangene jeg havde været hos Salon Rosted. Jeg havde i øvrigt bedt om balyage. Der blev lavet en test på det mørke af mit hår af de 2 andre frisører, for at se om hvor vidt det passede at håret ikke kunne lysne. Det passede selvfølgelig ikke! Håret lysnede meget mere end hvad Salon Rosted havde sagt og gjort det til uden at knække.

Så hold jer væk herfra. Det er åbenbart en pengemaskine uden lige. Også bliver det “pakket” ind i at dit hår ikke kan tåle eller tage imod at blive lysnet.

9. mai 2024

Relaxation heaven

Relaxation heaven, excellent therapist and a wonderful treatment. All round, a great experience, in which I felt totally looked after. Just what I wanted.

11. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

I love my eyebrows shape

I love my eyebrows shape. Bella is the best 🥰 The facial wasn't what I expected as I wanted a really deep facial but it was really nice and relaxing. Also, I recommend the sparkling tea, is Delicious for those who like bubbles and no alcohol. …

4. januar 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg besøgte Sillebroen i Frederikssund…

Jeg besøgte Sillebroen i Frederikssund og så Salon Rosted og tog chancen for at få personlig vejledning til at finde nye hårprodukter, jeg er ikke blevet skuffet. Personalet var utroligt hjælpsomme, og de gav mig den bedste vejledning. Jeg er virkelig glad for produkterne ☺️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter at have set mange piger…

Efter at have set mange piger anbefalede Rosted hårprodukterne i en Facebook gruppe, blev jeg nysgerrig og besluttede mig for at tage ned i salonen for at kæbe nogle, Jeg blev positivt overrasket over den professionelle vejledning, jeg modtog, og jeg er virkelig tilfreds med mine nye Rosted produkter☺️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg tidligere har været kunde ved…

Jeg tidligere har været kunde ved Jeanne men da turen er lidt lang, har prøvet mange frisører, men må sande turen er det værd, hun. Jeg følte mig virkelig godt taget imod også selv om jeg havde været andre steder indimellem , og resultatet var fantastisk, så har bestemt mig for at komme fast fremover selvom den lange køretur :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fok jer anbefaler af min veninde

Jeg fok jer anbefaler af min veninde, da Rosted skulle være ekspert i at lave fine og tætte striber :) Jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet, det var præcis, hvad jeg ønskede :)

18. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv