Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Salon Rosted. Jeg fik lavet lyse striber, og resultatet blev præcis som jeg havde håbet på. super flot, naturligt og med en virkelig fin glød i håret. Fris... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bedste salon i dk. Jeg er fast kunde ved Jeanne Rosted, er kommet der fast de sidste 3 år, hun er den eneste frisør der kan få mit hår helt lys, nærmest hvidt som jeg elsker, uden mit hår ligner hø ba... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ros(sted) med ros på! :) Jeg har ikke oplevet andet end god service, professionel rådgivning og et resultat, der stemmer absolut overens med mine forventninger/ønsker! Endnu engang STORT tak! p.s s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er blevet klippet af Louise i mange…

Jeg er blevet klippet af Louise i mange år, så var ret ked af at høre hun skulle studere og stoppede ved jer. Jeg men tog chancen og bestilte tid ved Line og jeg er så glad for resultatet. Line forklarede under min klipning hvad hun gjorde og hvorfor, og den passer perfekt til min ansigtsform og stil 10 stjerner her fra. Selvom jeg var meget skeptisk, men er så glad så det fortjener en anmeldelse her inde.

9. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er så glad for min farve

Jeg er så glad for min farve, havde Rebecca tidligere i Hillerød og er så glad for hun er flyttet med til Frederikssund for hun dygtig til at skabe den smukkeste farve i mit hår:)

11. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vil bare dele en god oplevelse og rose…

Vil bare dele en god oplevelse og rose salon Rosted, for deres ekstrem venlige og imøde kommende personale. Og ikke mindst den klipning jeg fik lavet.

Jeg savnede at der skulle ske noget nyt men viste ikke hvad 😅 De var så gode til at komme med ideer som kunne passe godt til min hovede form.
Og resultatet blev bare super godt!

5 stjerner her fra !

10. oktober 2023

Tak for det flotteste hår 🙏🏻

Tak for det flotteste hår 🙏🏻
Det er hverken første eller sidste gang jeg får ordnet hår i salon Rosted.
Jeg er igen igen glad og tilfreds med resultatet.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger😀

3. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nægtede at klippe min datter

Nægtede at klippe min datter. Hun blev efterfølgende meget meget ked af det:( Vores mor-datter eftermiddag endte med tårer derhjemme. Kæmpede selv for at få en tid, hvor jeg kunne får hende klippet, og hvor vi efterfølgende kunne hygge. Frisøren fandte gamle, døde luseæg (meget langt ned på hårstrålen). Jeg forklarede hende at der intet lus var, og at det var over 1 1/2 år siden hun sidst havde lus. Og at jeg siden har tjekket hendes hår ugenligt, og aldrig har der været tegn på noget levende, siden dengang. Hun anbefalede at jeg gik på apoteket for at købe remedier til at fjerne æggene. Mødte en meget dygtig farmaceut som sagde, at de stort set var umulige at fjerne, og at man typisk bare skulle vente indtil de voksede ud. Hun vil engang lade mig spilde mine penge på diverse luse shampooer osv. Jeg gik straks tilbage til frisøren (var væk i 10 min), med min datter, og forklarede hvad farmaceuten havde sagt. De nægtede stadig, og sagde det var imod deres principper. De anbefalede at jeg kunne kæmme håret med balsam. Det havde jeg gjort, minimum 2 gange sagde jeg. Og trods grundig kæmning med lusekam og balsam, sad de nærmest limede fast. Viste hende en brochure, som apotek damen havde givet mig (som hun engang kiggede på), hvor der tydeligt blev beskrevet, at lusæggene var DØDE og borte når de ser ud som min datters gør, og når de sidder halvvejs ned i håret. Hun havde ingen luseæg, hverken døde eller levende, tæt på hovedbunden. Har siden undersøgte på nettet og der står nemlig, at de døde æg er tæt på umulige at fjerne, de skal bare vokse ud med håret og at det IKKE hjælper at brug hverken shampoo eller balsam! Alt det jeg sagde til de 2 frisører passede. Og intet af det vil de høre på, og blev ved, og ved, med at sige jeg skulle hjem og prøve at fjerne dem først, inden jeg kom tilbage. Jeg forsøgte at finde en løsning og sagde at jeg kunne skynde mig og købe børste/kam (Normal butikken var lige overfor frisøren). Jeg sagde at de behøvede engang at vaske hendes hår (for at undgå at brug deres håndklæder, som hun nævnte var et problem). Efterfølgende, blev der sagt, at de skulle lukke 10 min senere, og derfor ville ikke kunne nå at klippe hende alligevel..
Er super skuffet, og det er min datter godt nok også!!

30. september 2023

Svar fra Salon Rosted

Vi kan desværre ikke yde hår service hvis der er lus eller æg i håret, og det er for at passe på vores andre kunder ikke bliver udsat for at få det og værne om vores frisørers arbejdsmiljø.

Det er selvfølgelig ærgerligt tingene ikke bliver respekteret fra din side, men tænker at kunder generelt syntes det rart vi passer på disse ting. Ønsker dig en rigtig god aften :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Havde bestilt til til klip til min…

Havde bestilt til til klip til min svigermor lørdag d.22/7 kl.12:45, hos eleven, vi kommer til aftalte tid, og eleven er langt fra færdig med en ung pige( elev )som skulle have flettet hår, eleven spør om vi kan komme igen om 15 min , det er ok , vi kommer tilbage er hun stadig ikke færdig og hun siger at min svigermor først kan blive klipper om 1 1/2 time , DETTE er BARRE ikke okay ,og 2 gange sådan noget sker, jeg så gal og tosset 😡😡😡hvad sker der for jer, kan I ikke planlægge.

22. juli 2023

Vi er ked af at høre din udlægning af din oplevelse af dit besøg.
Det er vigtigt at huske, at vi alle er mennesker, og vi ønsker virkelig at gøre alle glade, samt give den bedste kundeservice. Men for at kunne hjælpe, er du nød til tage direkte kontakt med salonen, så de har mulighed at at rette op på din oplevelse, da vi ikke har mulighed for at kunne rette op på ting via en trustpilot anmeldelse, der kræver det at vi ser dig fysisk, for at have

ødelægger dit hår

Ville have balayage som normalt man gik derfra med zebra striber. øv fordi jeg ved de har gode frisører men hende jeg fik var bare ligeglad

1. september 2022

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Søde og behagelige frisører

Jeg fik genfarvet mit hår i går, og jeg er virkelig glad for resultatet. Frisørerne er nogle virkelig behagelige mennesker, selvom de i går havde meget travlt.

7. juni 2023

Skuffende..

Har været i Hillerød afdelingen før og været tilfreds med klip og baylage af mit hår til fair priser!
Ringede en formiddag til Frederikssund afdelingen fordi jeg havde set en ledig tid hos Line samme dag som var væk da jeg var igang med at booke den online, nogle gange må man gerne være heldig 🤞🏼 de var så søde i telefonen og gjorde plads til mig hos hende! Da jeg møder op er det ikke Line som aftalt. Mit hår bliver som det første nedgjort, “det er nærmest gennemsigtigt tyndt”. Der bliver snakket ned til eleven der skal til at have en kunde, og generelt føles tonen bare anstrengt mellem medarbejderne.
Fin nok klipning, men hvor jeg følte der blev taget meget mere end nødvendigt. Endte med at betale over 100,- mere end jeg gjorde i Hillerød i sommers hos Michelle, og hun var i det mindste lidt mere interesseret i mit hår end hende i Frederikssund.
Alt i alt, bare skuffende.

4. april 2023

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bestilte tid til min søn en fredag…

Jeg bestilte tid til min søn en fredag kl 12:15. Fik dagen før en sms bekræftigelse på at vi havde denne tid.
Dagen efter ringer salonen til os, men jeg har ikke mulighed for at svare. 2 min efter får vi en bekræftelse på at vi har en tid 11:45 hos deres elev.
Jeg ringer til salonen og stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor de, uden at ha talt med mig, ændrer hans tid. De siger at det har de ikke, og de har heller ikke ringet, hvorfor de hverken kan forklare, eller tage ansvar, for denne brøler. Og det er helt åbenlyst at de lyver. En ting er at de vil rykke tiden, men bare at gøre det, og bagefter benægte alt, er topmålet af dårlig service.
Eleven der klipper ham var rigtig sød. Den anden frisør, som jeg har diskuteret med i telefonen, hverken hilser, eller smiler, da vi kommer. Jeg synes det er under al kritik, at jeg skal smide hvad jeg har i hænderne, ringe til min søns skole, hente ham før aftalen og troppe op på et tidspunkt, jeg ikke selv har valgt.
Iøvrigt fik eleven der klippede ham INGEN rådgivning eller noget fra den anden frisør. Det har jeg godt nok aldrig oplevet før!

Min familie er i hvert fald ikke længere kunder der.

26. januar 2023

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg valgte at prøve en anden frisør en…

Jeg valgte at prøve en anden frisør en den vante og det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg tror det må have været deres elev til trods for jeg spurgte om hun var uddannet. Jeg er nu efterladt med en fuldstændig skamklipning især i nakken som jeg åbenbart heller ikke måtte se idet jeg ikke fik vist resultatet i spejlet som man plejer. Jeg må klart fraråde herreklipning hos Salon Rosted.

17. januar 2023

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Trist oplevelse i Frederikssund

Årh hvor ville jeg gerne have skrevet en positiv anmeldelse, fordi jeg er VILD med jeres produkter og har brugt dem i mange år. Nu er jeg flyttet tæt på en salon og har glædet mig til at prøve den! Men dagens oplevelse i Frederikssund levede ikke op til forventningerne. Først bliver min tid rykket fra 12.45 til 12.30 og jeg bliver informeret pr sms - fair, det kan jeg leve med. Kl 12.29, når jeg er 10 meter fra salonen, bliver jeg ringet op og informeret om en 20- minutters forsinkelse. Fair, det kan ske! 45 minutter senere er det min tur (og her har jeg ventet udenfor salonen på en træbænk, uden yderligere forplejning - som heller ikke blev tilbudt under klipningen). Det er tydeligt at mærke at min frisør har lidt for travlt, og jeg ber derfor om den mest simple klipning - spidser. Det går hurtigt og ved efterfølgende styling i eget hjem, ser jeg at det er blevet skævt… øv. Her går det også op for mig, at jeg faktisk ikke har set klipningen bagtil igennem et spejl. I det hele taget, føles hele oplevelsen meget uprofessionel. Jeg havde dertil booket tid til farvning og retning af bryn, hvilket gik fint indtil jeg midt i det hele får skiftet frisør fordi min skal tage sin næste kunde. Fair - men spørg lige mig først? Jeg har selv ventet i MEGET LANG TID, og ville sætte pris på at føle mig set fremfor til besvær og “bare en kunde i rækken”. Tror desuden det var eleven der blev spurgt. Hun takkede pænt nej til opgaven, og der var så en anden der kunne hjælpe i stedet. Men først efter hun blev færdig med sin egen kunde, og jeg skulle vente, igen. Denne gang med voks i hovedet. På vej ud, måtte jeg selv sige farvel til den frisør der havde klippet mig, da hun hverken søgte øjenkontakt eller selv sagde noget. Det er virkelig en trist og øv oplevelse, når det er første gang og man desuden bare har glædet sig til lidt selvforkælelse. Jeg har desværre ikke lyst til at komme igen, selvom jeg selv har arbejdet i service/butiksbranchen og har den største forståelse for travle tider - men jeg ved også, at man kan håndtere situationen MEGET bedre. De to stjerner i får, er på grund af produkterne og en pæn farve på øjenbrynene.

6. januar 2023

Øv for en oplevelse….

Min datter havde bestilt en tid til klip og striber lige før jul, og var for første gang alene til frisør. Hun havde ved booking forklaret hvad hun skulle have lavet.

For det første var det tydeligt at det var en elev der forestod behandlingen. Hun var usikker og skulle flere gange have en supervision af en af de andre frisører.

Men det var ikke det værste. Hun påførte flere tillægsbehandlinger såsom hårkur, afrens af tidligere striber og en supplerende toningsfarve bagefter. Toningsfarven bagefter var tydeligvis fordi striberne endte med at blive tisgule.

På intet tidspunkt blev min datter oplyst om at dette var ekstra ydelser, der havde en pris. Og på intet tidspunkt blev der oplyst at det var en elev behandling. Det burde prisen have afspejlet, eller bedre, vi kunne have fravalgt det.

Og her skal Salon Rosted altså være deres ansvar bevidst!

Der sidder en ung pige i stolen, som ikke, som en voksen, naturligt spørger “hvad koster det”? Og det er ret god forretningskik at man lige oplyser om priser inden man går i gang.
Alt i alt stod min datter så tilbage med en frisør regning på 2.100 istedet for de aftalte 1.299,- Og var i øvrigt grædefærdig, da hun skulle ringe og bede os overføre til salonen via bankonto, fordi der heller ikke kunne betales med Mobilepay. Hun havde kun de 1.299,- på sit kort. Og i øvrigt følte hun skyld over at have formøblet så mange penge, trods hun var helt uvidende om det.

Det er rigtigt skidt at udøve forretning på denne måde, Salon Rosted!

27. desember 2022

Amatør/elevklip til overpriser

*** @Salonrosted - Tak for Jeres svar, 11 mdr. efter vores “oplevelse” i salonen i Hillerød..!!! Lidt svært at tage den direkte med salonen, da den heldigvis, lukkede kort tid efter…. Og jeg har efterfølgende fået at vide, at det er en elev der styre den salon I har i Frederikssund… Temmeligt uprofessionelt, især med de priser I har !! ***

Min søn blev d. 23. december klippet hos Rosted i Hillerød. Desværre en hel forkert beslutning.! Han blev klippet af deres elev ( det vidste vi godt ), men ikke på noget tidspunkt var de to andre frisører lige henne for at se om det var okay. Og det var det bestemt IKKE !! Han er blevet klippet vind og skævt, kunne vidst ha’ gjort det bedre selv… Oveni det, betalte jeg 315,- for en elevklip !!! Det er 65,- mere end jeg plejer at betale vores faste uddannede frisør i Hillerød !!!

22. desember 2022

opdatere svar 27-11-2023
Vi har ikke set din anmeldelse på trustpilot da vi ikke har lavet en profil her inde og betaler for det.
Og da jeg altid ønsker at svare folk :) gør vi det nu også selv det er lang tid siden da jeg har set det nu.

Men man er nød til at komme ned i salon eller snakker med ejeren.. det er der rig mulighed for.

Ja Hillerød er lukket efter ca 8 år da vi i firmaet har valgt at omstrukturer da vi er gået international med vores produkter.

Man kan altid spøger salon om at få ejen til at kontakte dig.

Vi er alle menesker og der kan opstå misforståelser eller fejl, og skulle dette ske vil vi gerne hjælpe.

Det med Frederikssund er på ingen måde ok at komme med når det ikke passer.
Vi har haft leder der var udlært frisør der har været der siden 2016 og stoppede af af karriereskift i August 2023.
Samt en af vores ældre frisør der i idag har været i salon rosted i ca 8 år. Foruden ejeren selv der også har været i frisør faget siden 2004... og har arbejdet selv i frederiksund salonen siden juli 2022.

Så syntes vi skal holde os til fakta og tager udgang punkt i din opleveres.

Vi vil gerne hjælpe dig hvis du vil hjælpes, da vi går meget op i vores kunder.
Skriv en email på Kontakt@rosted.dk med dit telefon nummer så hjælper vi gerne.

Ønsker dig en rigtig god aften :)

Mvh Team Rosted

Tak Sabrina

Min datter blev klippet af Sabrina frisør studerende i frederikssund , og det var så vigtig og super god oplevelse for min datter.
Tudsind tak.
Og tak for dig.

15. desember 2022

Flot herreklip

Flot herreklip, søde frisør piger.. men følte sig virkelige godt til pas.. synes prisen er rimelig og fair

2. desember 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårligt informeret, super dårlig fade

Jeg er i dag blevet klippet i Frederikssund da jeg ikke kunne komme til min normale frisør.
Jeg har fået en skæv og kantet fade og sidder nu ved en anden frisør for havde allerede bedt ol tre rettelser jeg kunne se og opdager først dette efter vi er gået.
Der opdager jeg så også at jeg er blevet klippet af en elev uden på noget tidspunkt at få det at vide. Det er virkelig dårlig stil. Og så fair hvor hun nu er på sin uddannelse men det valg vil jeg gerne selv tage nu er min halvdårlige klipning snart endnu dyrere end hvad jeg plejer at betale da jeg betalte 300 og nu skal betale 150 for at få det rettet.
Virkelig ærgerlig oplevelse

1. desember 2022

mulighed for at rette op på det 😊”

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv