Beställningssidan var lite krånglig med summor som helt plötsligt ändrades när man skulle betala och försäkringen som man behövde klicka bort men återkopplingen gick snabbt. Återstår att se hur produk... Vis mer
Se hva andre synes
Enkel och stilren hemsida, lätt att beställa. ser ut att vara fina kläder. Har inte beställt tidigare, ska bli spännande att se hur dom passar när de kommer hem. :)
I finally found the perfect work and everyday bag! I’ve been looking for a while, and this one from Saga has everything I need. Lots of functional space, elegant design and zippers for security.
Blusen med påfågeltryck är verkligen speciell. V‑halsen ger en fin form, och de små knapparna gör den lätt att bära både till vardags och fest. Tyget känns mjukt mot huden och mönstret får den att sti... Vis mer
Selskapet har svart
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lätt att beställa bra beskrivning.
The experience at Saga Stockholm was…
The experience at Saga Stockholm was very nice. Had a wide variety of options to look and very satisfied with the service.
Det här är ett bluff-företag
Det här är ett bluff-företag! Jag har blivit utsatt för en liknande butik på webben som utgör sig för att vara svenskt, men i själva verket är kinesiskt och det man får hemskickat är liknande plagg som på bilderna men i helt annan kvalitet. Kolla själva på deras telefonnummer: 08-12345678, det numret finns inte! Vill bara varna er från att bli lurade...Mvh Lena
Min dotter föll för den vackra…
Min dotter föll för den vackra klänningen 🤩.
Jag föll för skorna så jag hoppas dom snart kommer
Lätt och smidigt att beställa 😃👌🏻
Fick detta innan jag fått mina grejer
Fick detta innan jag fått mina grejer

Upptäckte Saga Stocholm genom en återförsäljare
Upptäckte Saga Stocholm genom en återförsäljare i Mariefred. Fantastiskt fina kläder!

Svar fra Sagastockholm
Hittade exakt vad jag letat efter ett…
Hittade exakt vad jag letat efter ett tag en fantastiskt väska. Snabb återkoppling från er vid beställning. Vilka fina priser

Fin klänning
Lätt att beställa och klänningen jag köpt ser så härlig ut!

Snyggt, enkelt och unikt
Enkelt att beställa, mycket snyggt men ändå unika kläder och prisvärt!

Svar fra Sagastockholm
Jag har övat förut och jag gillade det

Svar fra Sagastockholm
Snabbt och smidogt att beställa.

Så mycket fina saker
Så mycket fina saker, Jag har beställt 5 klänningar och ett par skor. Nu hoppas jag att de passar

Klänningarna är vackra och kvinnliga
Klänningarna är vackra och kvinnliga

Svar fra Sagastockholm
Webbsidan är enkel att hitta i många…
Webbsidan är enkel att hitta i många olika modeller för allas tycke och smak.

Svar fra Sagastockholm
Fina kläder till bra priser
Fina kläder till bra priser. Väntar med spänning på leveransen

Mycket att välja på.
Mycket att välja på. Bra priser.

Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.