Sagastockholm Anmeldelser

4,1

Beställningssidan var lite krånglig med summor som helt plötsligt ändrades när man skulle betala och försäkringen som man behövde klicka bort men återkopplingen gick snabbt. Återstår att se hur produk... Vis mer

Beställde ett par skor där. Det gick väl bra men de smög med en försäkring som man fick betala om man inte var uppmärksam och valde bort den. Det visar att de är opålitliga och snikna. När skorna komm... Vis mer

Enkel och stilren hemsida, lätt att beställa. ser ut att vara fina kläder. Har inte beställt tidigare, ska bli spännande att se hur dom passar när de kommer hem. :)

I finally found the perfect work and everyday bag! I’ve been looking for a while, and this one from Saga has everything I need. Lots of functional space, elegant design and zippers for security.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 39 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

162 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Företaget är en bluff

Företaget är en bluff. Hemsidan ger sken av att vara en kvalitetsbutik i Stockholm på Drottninggatan 12. Det stämmer ej - det finns ingen sådan butik på Drottninggatan 12 och huset på adressen ser inte ens ut som det på bilden på hemsidan. Det företag som finns på adressen säger sig inte ha något samröre med Sagastockholm. Tyvärr upptäckte jag detta för sent. Jag fick syn på hemsidan strax före midnatt och såg att det stod "VÅR STÖRSTA REA NÅGONSIN TAR SLUT IKVÄLL". Så jag la en order snabbt och fick in den några minuter innan midnatt. Jag insåg sedan att varorna inte höll den höga kvalitet jag först trott och såg att exakt samma varor finns på TEMU till en bråkdel av priset. Jag kontaktade då företaget 42 min efter lagd order och meddelade att jag ångrat mig och avbeställde allt. De svarade då "Eftersom din beställning redan har behandlats skulle vi vilja erbjuda dig ett presentkort på 20 % av ordervärdet som en god-vilja-gest, om du väljer att behålla beställningen. Om du ändå vill gå vidare med avbokningen respekterar vi så klart ditt beslut, och vi ser till att avbokningen hanteras enligt vår process. Vänligen svara på detta meddelande med vilket alternativ du föredrar, så hjälper vi dig vidare så snart som möjligt." Jag svarade direkt att jag ville avbeställa allt och få pengarna tillbaks. Jag fick då samma svar igen - men denna gång på engelska - med erbjudande om presentkort på 20%. Jag svarade återigen att jag ville avbeställa allt och få pengarna tillbaks. Återigen fick jag samma svar. Så här höll det på det kommande dygnet - jag mailade totalt 7 gånger och fick samma autogenererade svar varje gång. Under denna tid stod transaktionen som "reserverad" hos kreditkortsföretaget. När transaktionen var fullbordad fick jag ett mail att jag får en rabattkod på 50% om jag lämnar en recension på deras hemsida. Därefter har de slutat svara på mina mail och jag har inte hört av dem sedan dess - inte heller med information om leverans. Jag har spärrat mitt kort på kreditkortsföretagets rekommendation och polisanmälan är på gång.

27. juli 2026

Det finns inget organisationsnummer

Det finns inget organisationsnummer, inget telefonnummer till företaget. De påstås ha butiken öppen mellan 09-21, den kan omöjligt finnas i Stockholm - här har inga klädbutiker öppet från 09.

1. august 2026

Känns inte seriöst

Känns inte seriöst. Lång leveranstid och materialet var 100 % polyester fast det skulle vara bomull. Kommer inte att beställa igen från den här sidan.

27. juli 2026

Varning till alla

Varning till alla. Detta är bedrägeri. Dom finns inte alls på adressen som står på sidan, googla så får du upp två andra företag som har sin butik på just Drottninggatan 12.
Vi hade kollat upp företaget här innan och tänkte att dom har ju bra omdömen. Men när min mamma försökte beställa gick det inte utan fick upp kontakta din bank. När hon ringde fick hon till svar att dom har blockat alla transaktioner till det här företaget. Att en bank har blockat ett företag säger ganska mycket. Så tråkigt när man inte kan lita på omdömen som skrivs på trustpilot.

31. juli 2026

Ingen fysisk butik i Stockholm

Ingen fysisk butik i Stockholm, automiserade e-mail,där dom lovar hjälp efter inskickade dokument går de fortfarande inte att få kontakt samma email skickas som det första, efter 9 email tröttnar man, personlig åsikt… riktiga lurendrejare, pengarna lär jag ju inte få tillbaka….

17. juli 2026

Enkel och stilren hemsida