sadiluxe.nl Anmeldelser 573

TrustScore 1.5 av 5

1,5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Retoure wird abgelehnt bzw. andere Alternativen wie “wir bieten Ihnen 20% auf den Verkaufspreis wenn Sie es nicht zurücksenden”. Die Antwort auf die Frage nach dem Rücksendeprozess sowie -For... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ondergoed gekocht. Op de site afgebeelde merk boxers lijken erop, het komt gewoon rechtstreeks uit china. Dus goedkope rommel die je duur moet afrekenen. Levertijd van ongeveer 2 weken. Ik bestel er n... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Het product verder is oké, maar zie de zelfde producten op andere sites vele malen goedkoper. En daar bij duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling binnen had. Bedrijf zou in Nederland zitten maa... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alles ging mis ! Lange levertijd die niet zo werd aangegeven. Produkt is 6 weken later nog steeds niet geleverd. Is nu zogenaamd aangeboden maar was niemand thuis ( quod non. Na vele mails werd aang... Vis mer

1,5

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Meine Warnung zu dem Unternehmen

Meine Warnung! Am 29.5.2024 eine Bestellung aufgegeben, bis heute keine Ware bekommen, Urgenzen wurden von einer KI Lisa beantwortet. Kreditkarte gesperrt. Und die E Mail Adresse ist nicht "nl" sondern "de", Firmentitel "Sadeluxe Berlin!

29. mai 2024

Oplichterij

De levering duurde al veelste lang
Schoenen zijn gewoon van een drop ship magazijn in china
Je kan niet retourneren en als het je lukt moet jij de kosten ervan gaan betalen

7. juni 2024

Schoenen besteld

Schoenen besteld, maar helaas pas daarna Trustpilot gecheckt omdat ik begon te twijfelen... Limited Edition (oude collectie) voor 60 euro. De verzending blijft staat op 'in transit' en hiernaar gevraagd. Snelle nette reactie, maar niet geholpen met mijn vraag. Ik moest maar even bij de buren checken, terwijl het nog geen eens onderweg was. Nu een week verder, nog steeds geen steek verder en wordt er ook niet meer gereageerd. Na het lezen van de reviews helemaal balen, want áls ik de schoenen al binnen krijg zijn het naar alle waarschijnlijkheid Chinese namaak Nike's.. Jammer, en voor mij weer een leer om eerst Trustpilot te checken. Hopelijk wordt deze website gecanceld en krijg ik mijn Chinese namaakjes nog binnen...

29. mai 2024

Oplichterij

Oplichterij. Wekenlang wachten op sneakers voor mijn kleindochter haar verjaardag. Nog steeds niet binnen. Daar ik mijn geld terug wil mail gestuurd. Mocht ik de sneakers retourneren zijn de giga hoge verzendkosten naar China voor mij. is de maat niet goed dan zijn ook de hoge retourkosten voor mijn rekening (21-29 euro!! Mensen koop niets bij dit bedrijf.

28. mai 2024

ROYEREN DIT BEDRIJF

Dit soort bedrijven verdienen een enorme straf. Met een hele groep mensen bezig, om dit soort bedrijven enorm hard aan te pakken.
Kees van der Spek gaat dit mogelijk oppakken!!!!
Ook Alberto Stegeman is geinteresseerd.

26. mai 2024

Nep…

Het is een hele erge scam als je ze nep verkoopt doe dan op zijn minst je best want ze waren heel nep. Ik ga ze nooit van mijn leven dragen. De veters zijn wel mooi. Yenthe

23. mai 2024

Nooit bij Sadiluxe iets bestellen

Dacht dat ik een leuke jasje had besteld, maar helaas.
Ik baal dat ik de trustpilot niet eerst had gelezen, want dan had ik helaas niets besteld.
Had een mail gestuurd met de vraag hoe te retourneren.
Kreeg de antwoord dat ik deze naar China moest sturen. Ik schrok even van de prijs.
Dan 10% vergoed, dan 20% vergoed, dan een nieuwe gratis artikel kiezen en nu ineens 10% vergoed.
In mijn bestelling staat Sadiluxe Amsterdam, waarom kan ik het product niet naar Amsterdam sturen.
Wat baal ik heel erg.
Wat een waardeloos bedrijf.

19. mai 2024

OPLICHTING!!!!

Waardeloos bedrijf, reageert nergens op en als ze reageren denken ze minimaal mee. Pure oplichterij, dus niks kopen hier tenzij je Chinese kutzooi wilt of gewoon geld teveel hebt en het wilt zien verdwijnen.

18. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wenn man null Punkte geben könnte

Wenn man null Punkte geben könnte, wäre das noch zu viel. So eine miese Qualität habe ich noch nie gesehen und ich kann nur jedem abraten, dort zu bestellen. Ich habe hier wohl "Deppensteuer" bezahlt und erspare mir das mühsame Rücksenden nach China!!!.....von wegen Berlin....

15. mai 2024

Sadiluxe is afzetterij

Ik was op zoek naar witte sneakers voor werk en kwam terecht bij een neppe nike airforce op sadiluxe. Ik kreeg na het bestellen pas door dat het geen echte nike was, al had ik dat aan de prijs kunnen zien: 60 euro. Toch nog een behoorlijk bedrag: ik had het niet liggen op het moment voor een grapje als dit. Een week later waren de schoenen binnen gekomen: goedkope chinese troep dat maar een paar euro waard is. De schoenen waren te klein maar ook in elkaar gedeukt en het materiaal zag er anders en goedkoop uit. Comfort van de schoen was ver te zoeken. Toen klopten er nog een aantal dingen niet naast het feit dat ze een foto van een nike schoen gefotoshopt hebben om het een 'merkloze' nike schoen te laten lijken of zoals ik : dat je niet eens doorhebt dat het geen nike is.

- er staat op de site van sadiluxe dat je makkelijk kan retourneren
- je moest ineens mailen voor een retourformulier. Deze zat niet bij de bestelling en was ook niet op hun site te vinden
- je kreeg een mail met retourformulier maar wel met een blok tekst met de vraag of je het zou willen houden omdat retouren worden vernietigd en dit beter is voor het milieu. Ook stond er onzin bij dat je dan meehelpt aan hun boomplant initiatief. Onzin op onzin dus.
- het retourformulier was half in het nederlands, half in het engels geschreven.
- er stond dat de enige manier om het terug te sturen naar CHINA is omdat daar het magazijn staat, ofwel hoge verzendkosten moet betalen.
- het adres waar het heen moest in China stond niet eens goed aangeduid, er stonden heel veel details zoals welk gebouw welke verdieping en welke deur je moest hebben (grappig hoor jongens)
- ze bieden je in mails en in retourformulieren aan om het niet terug te zenden maar te doneren aan iemand en genoegen te nemen met terugbetaling van hun van 10% of 20%(als je erachter aan mailt) van het aankoopbedrag als bedankje dat je zo 'milieubewust' bezig bent.
- er staan allemaal spelfouten op de site, retourformulier en in de mails die je van ze krijgt
- ze mailen je zelfs terug om 1 uur 's nachts onder de naam Lisa of Mahdz
- de mails stoppen nadat je akkoord bent gegaan met die 10% terug te krijgen.
- je krijgt vervolgens 5 mails met steeds een verschillend aantal werkdagen aangeduid waarop je dat kleine deel van t aankoopbedrag terug zal krijgen. Met alvast de mededeling erbij dat als het geld niet binnen is gekomen dat je het dan met je eigen bank mag regelen/mailen.
- als je ze 10 dagen later mailt omdat je het geld nog niet binnen hebt: krijg je geen mail meer terug.

Lieve mensen: Koop nooit wat bij sadiluxe en check voortaan altijd trustpilot voor je wat koopt.

En voor de psychopaat of sadist van sadiluxe: check jezelf bij een dokter, want je bent ziek in je kop.

3. mai 2024

Miskoop

Ik dacht Nike airforce schoenen had besteld... Helaas look-a-likes. (Niet goed genoeg gekeken) maar buitenom dat, in werkelijkheid zijn de schoenen kwalitatief minder mooi als op de foto en is de pasvorm slecht.

Nadat ik contact heb gehad met de klantenservice. Over het niet tevreden zijn over het product. Bied men aan dat ik het kan terugsturen naar het depot in China. Echter retourkosten voor eigen rekening, a 25-30 euro!! Of 10% korting als ik ervoor kies, het product toch te houden..

Voor het laatste gekozen, gezien hoge retourzendingskosten. Echter geld nooit terug op mijn rekening ontvangen.

10. april 2024

Bitte unbedingt meiden!

Die Antwort auf die Frage nach dem Rücksendeprozess sowie -Formular bleibt vollständig aus. Keine Reaktionen mehr seitens des Onlineanbieters.

Seriösität existiert in keinster Weise.

Zudem ist die Ware qualitativ minderwertig an alles Stellen.

BITTE HIER NICHT EINKAUFEN!

7. mai 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv