Retoure wird abgelehnt bzw. andere Alternativen wie “wir bieten Ihnen 20% auf den Verkaufspreis wenn Sie es nicht zurücksenden”. Die Antwort auf die Frage nach dem Rücksendeprozess sowie -For... Vis mer
Se hva andre synes
Ondergoed gekocht. Op de site afgebeelde merk boxers lijken erop, het komt gewoon rechtstreeks uit china. Dus goedkope rommel die je duur moet afrekenen. Levertijd van ongeveer 2 weken. Ik bestel er n... Vis mer
Het product verder is oké, maar zie de zelfde producten op andere sites vele malen goedkoper. En daar bij duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling binnen had. Bedrijf zou in Nederland zitten maa... Vis mer
Alles ging mis ! Lange levertijd die niet zo werd aangegeven. Produkt is 6 weken later nog steeds niet geleverd. Is nu zogenaamd aangeboden maar was niemand thuis ( quod non. Na vele mails werd aang... Vis mer
That is the cheapest internet scam…
That is the cheapest internet scam product I have ever bought. I will stick to known labels now, not to fall for such crap again
Mooi en goedkoop
Ik bestel veiligheidsschoenen
Ik bestel veiligheidsschoenen, en beslis om ze achteraf te betalen via Klarna. Veiligheidsschoenen hebben een maat die ik niet ken (zeker geen maat 46) en ze passen ook niet. Voldoen ook niet aan verplichte CE label voor VCA normen.
Ondertussen hebben zowel Sadiluxe, Klarna en Coeo mij al talloze keren aangemaand. Al zeker 15 keer heb ik de situatie uitgelegd, en gezegd dat -als ik schoenen aanschaf op een .nl website- ze niet ga opsturen naar de andere kant van de wereld als ze niet voldoen.
Tot op heden blijft men aanmanen. Ze hebben zelfs een korting aangeboden om CO2 te besparen en 'dan kun je ze aan iemand anders geven, mijnheer?'
Malafide praktijken dit.
misleidend
Als ik beter naar de reviews had gekeken had ik nooit een bestelling gedaan. Volgens de site leveren ze binnen een dag. Helaas nu niet het cadeau dat ik had willen geven aan mijn kleindochter op haar verjaardag. Ik zit nu al 10 dagen te wachten. En ondertussen maar spammen met mails om je te verleiden met stomme kortingsacties nog meer te bestellen. Ook sturen ze spam naar een (werk)mailadres wat ik NIET heb opgegeven
Producten niet als geadverteerd. Slechte Service. Betaald niet terug.
De shirts kwamen vrij laat na besteldatum binnen. Dat had al een teken moeten zijn dat dit bedrijf niet in Amsterdam is gevestigd.
Vervolgens waren de producten totaal niet zoals beschreven. Te klein, en ben ik sinds februari al bezig om mijn geld terug te krijgen. Direct een e-mail geschreven. Procedure in gang gezet om te retourneren. weer 20 euro verder wat het moet naar hun "decentrale magazijn" in China omdat dat "ecologisch verantwoorder is dan een magazijn in europa" uhhu...
Mocht u hier ook tegen aanlopen: als u googled op ACM en modebrance komt u bij het juiste artikel uit wat u verder kan helpen.
Na wat
Pasvorm niet goed
Pasvorm niet goed, en zit gewoon ook niet lekkerq
Tevreden
Tevreden over het product. Helaas wel een erg lange levertijd.
Geen goede koop
Ten eerste veel te laat bezorgd
Tweede in plaats van 2 paar maar 1 bezorgd
Derde maken reclame voor bredevoeten ze zijn niet zo breed als ze zeggen nog krap bij begin tenen
Vierde het voetbed is zo dun dat het onmogelijk maakt om als wandelschoen door te gaan
Heb niets ontvangen.
Heb niets ontvangen.
Waar blijven mijn schoenen, scam???
Correcte levering
Correcte levering ( goederen zoals verwacht - goede verpakking), leveringstermijn wel zeer lang in vergelijking met andere postorderbedrijven.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!, bestel hier niet! De producten die sadilux aanbied werden eerder aangeboden op de site canopille. Mijn bestelling van april ’ binnen 10 werkdagen vanuit een magazijn in Europa’ is nooit aangekomen, mail wordt niet meer beantwoord en de site is verdwenen. Zelfde producten worden nu aangeboden op andere sites. Pure oplichting, ze incasseren en wanneer het niet meer werkt veranderen ze de naam van de site. Ik zou graag willen weten wat ik hiertegen kan doen behalve anderen waarschuwen. Ik begrijp ook niet dat pinterest ( waar dit soort sites massaal aanwezig is) hier neemt beter op controleert/handhaaft!!! Ik bestel niets meer dat geadverteerd wordt op pinterest.
Pas op
Pas op! Het zijn oplichters! Ze verkopen nep spullen en het materiaal is slecht.
I would rate -10 if I could
I would rate 0 if I could. No response with returns, no communication. Worst customer service ever. Do not ever buy something there!!!
Echt een super goede site want heb mijn…
Echt een super goede site want heb mijn bestelling gewoon op tijd binnen gekregen het het product is prc het zelfde als op de foto
Prima product stevig en robuust
No refund!
Sadiluxe promises to refund articles that are returned to them but this is not true. The company is also not located in the Netherlands as their website suggests, but in China. I have sent a pair of shoes back to China without getting my refund. I am waiting for months now and many many emails. Do not order at this company, it is a scam.
Mooie tas!!
Zij hebben een probleem met een…
Zij hebben een probleem met een bestelling echt zeer netjes opgelost. Ik ben erg tevreden
Reageren niet
Reageren niet. Besteld en binnen uur bedacht kon niet meer annuleren. En daarna vervolgens niet meer bereikbaar. TRAP ER NIET IN
Ze zijn nog niet eens 1 ster waardig
Ze zijn nog niet eens 1 ster waardig. Een vreselijk bedrijf. Routineren is bijna niet mogelijk zonder hele hoge kosten. Ga er niet mee in zee hoor
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.