Retoure wird abgelehnt bzw. andere Alternativen wie “wir bieten Ihnen 20% auf den Verkaufspreis wenn Sie es nicht zurücksenden”. Die Antwort auf die Frage nach dem Rücksendeprozess sowie -For... Vis mer
Se hva andre synes
Het product verder is oké, maar zie de zelfde producten op andere sites vele malen goedkoper. En daar bij duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling binnen had. Bedrijf zou in Nederland zitten maa... Vis mer
Alles ging mis ! Lange levertijd die niet zo werd aangegeven. Produkt is 6 weken later nog steeds niet geleverd. Is nu zogenaamd aangeboden maar was niemand thuis ( quod non. Na vele mails werd aang... Vis mer
Retour en communicatie
Terug sturen om de juiste maat te krijgen is niet makkelijk! Communicatie gaat snel, echter is het een standaard email die je krijgt die 9 van de 10 keer niks te maken met je vraag!
Chinese rommel
Chinese rommel, dropshipping en producten die 6x over de kop gaan. Slechte levering, duurt minstens 14 werkdagen voor je de materialen hebt. Niet tevreden? Zelf producten terug naar 'centraal magazijn' in China (!) sturen.
Dramatische kwaliteit
Dramatische kwaliteit, niks hier kopen!
La qualité très mauvaise
La qualité très mauvaise, en plus y a pas moyen de se faire rembourser
OPLICHTERS!!!!!!!
OPLICHTERS!!!!!!!
Sturen je rotzooi wat het geld niet waard is.
Beloven je geld terug te storten maar dat komt uiteraard niet.
Ik snap niet dat deze firma niet bezocht is en helemaal kort en klein is geslagen??
Doet zich voor als Nederlands bedrijf
Doet zich voor als Nederlands bedrijf, retour rechtstreeks naar China .... Kost je €21,50
Alles goed geleverd in de aangekondigde…
Alles goed geleverd in de aangekondigde tijd.
De bikini is bij het topje veel te…
De bikini is bij het topje veel te klein,waar kan ik het naartoe sturen?en het geld wil ik graag op mijn rekening bij de ING terug gestort hebben.
Vr.groet
Carli Ouburg.
Dropshipper oftewel belabberde…
Dropshipper oftewel belabberde kwaliteit en service.
Niet goed, geld kwijt.
Wel 16 dagen wachten voor het binnen…
Wel 16 dagen wachten voor het binnen was, maar verder was het in orde.
Ziet er mooi uit en schittert in de…
Ziet er mooi uit en schittert in de zon. Het klinkt mooi als de wind er door blaast
Vertrouw deze website niet
Vertrouw deze website niet! Ik krijg mijn geld maar niet terug nu ik mijn pakketje retour heb gestuurd. Ontzettend veel heen en weer gemaild maar krijg geen duidelijk antwoord, nu reageren ze niet meer… ook de kwaliteit van het product was slecht. Ben zeer ontevreden
Nooit iets kopen bij deze webshop
Nooit iets kopen bij deze webshop, een en al bedrog. Leugen na leugens. Voorbeeld? Het tweedelige pak is vreselijk lelijk en zeer slechte kwaliteit en heel erg slordig genaaid. Ik zou 50% teruggestort krijgen nou nou het had 3 weken op mijn rekening moeten staan maar er is helemaal niets gestort. X op x zeggen dat het wel is gestort. Laat je niet langer bedriegen. Laat zij lekker stikken in dat bedrag! Waardeloze shop
Service goed
Service goed. Goed op de hoogte gehouden van product.
Foto van het product realistischer. Het sweatshirt is van glanzende stof gemaakt, maar op de foto glanst het niet. De kleuren wijken ook iets af. De lichte kleuren zijn meer crème terwijl die er op de foto iets grijzer lijken. Ondanks de afwijking heb ik toch besloten het product te houden.
Bamboe boxer
Ondergoed gekocht. Op de site afgebeelde merk boxers lijken erop, het komt gewoon rechtstreeks uit china. Dus goedkope rommel die je duur moet afrekenen. Levertijd van ongeveer 2 weken. Ik bestel er niks meer, voel me toch opgelicht
Levert niet.
Helaas slechte ervaring in december 2023 iets besteld en op 22 januari geland in Nederland. Daarna alleen tekst is onderweg naar de stad van bestemming. Nou heb nog steeds niks en zeker al 20 mailtjes achteraan gestuurd enigste wat ik terug krijg is !! Is onderweg nig even geduld nou mijn geduld is op. 😬😬😬😬
er word een echt leren jas aangeboden…
er word een echt leren jas aangeboden ,maar is een goedkoop polyester jasje. oplicherij.
Dit bedrijf staat in Nederland…
Dit bedrijf staat in Nederland geregistreerd is volop op pintrest in beeld....maar koop er niks...het is rotzooi elke euro is teveel betaald....modiluxa sadiluxe etc etc zitten allemaal onder 1 vlag....weg blijven bij deze oplichters.
Dit zijn afschuwelijke oplichters en dieven
Dit zijn gruwelijke oplichters en dieven. Dit bedrijf moet echt verdwijnen van de aardbodem en daar ga ik mijn best voor doen.
Er klopt niks van, alle zooi wordt uit China gehaald, je krijgt je geld niet terug en ga zo maar door. Het zijn de grootste oplichters en zijn pure dieven.
Advies: bestel hier niks. Helemaal niks. Het zijn slechte mensen die je bestelen.
Tas komt overeen met afbeelding en voldoet
Ik heb een tas besteld en ontvangen. Het ziet er precies uit zoals de afbeelding en het voldoet aan de verwachting. De levertijd was 9 werkdagen. Na de bestelling werd ook aangegeven dat de levertijd 5-9 werkdagen zou zijn.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.