Ryds Glas AB Anmeldelser 21

2,3

De bytte sidoruta och skrapade sedan sönder hela höger sida när de skulle köra ut min bil. Bilen är alltså i sämre skick än den var närvjag lämnade in den..

Så himla trevligt bemötande! Ringde in akut om trasig ruta i sommarstugan. Ryds glas i Linköping fixade det på mindre än 2 dagar och personalen var väldigt hjälpsam och bar in rutan i bilen åt mig n... Vis mer

1. Glassmester
  2. Glass- og speilforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Erfarna glasmästare på Ryds Glas: reparation och renovering, smarta glas, uterum, glasfasader, glasräcken och mycket mer. Ryds Glas finns i hela landet.

2,3

Under middels

Vi anlitade Ryds Glas (Stockholm…

Vi anlitade Ryds Glas (Stockholm /Västberga) för arbete i vår förening och är tyvärr väldigt missnöjda med resultatet i vår lägenhet och hur ärendet hanterades.
Genom en miss lämnade de vår lägenhet helt ostädad, med byggdamm överallt. Vi fick själva spendera timmar för städning. Vi hade själva bl.a. täckt över en säng med skydd där de sedan tagit bort plasten. Hantverkarna de använde i tredje hand hade dessutom lämnat toaletten i ett oacceptabelt skick, med urin på både toalett och golv. Arbetet drog ut på tiden mot lovat datum vilket gjorde det svårt för oss med små barn och djur.

Vi fick själva be dem komma tillbaka och lösa listerna där de satt foder runt fönstren med svarta spikar på vitt foder, vilket ser extremt slarvigt ut och helt saknar känsla för finish.

Sammantaget, dålig kvalitet, bristande respekt för vårt hem och undermålig städning. Vi kan tyvärr inte rekommendera Ryds Glas efter denna upplevelse.

30. juni 2025

Bara minus, riktigt missnöjda

Vi har nu haft filmen på i två veckor, ingen direkt skillnad av inomhus temperaturen möjligen någon grad lägre. Rutan är dessutom smutsig som filmen sitter på vilket inte alls känns kul. Vi blev lovade minst 10 grader lägre temperatur om inte mera och att det inte skulle vara insyn utifrån på dagen och inget blänk från dörrar osv. Inget av det stämmer. Riktigt illa.

30. juli 2025

We needed two replacement windows.

We needed two replacement windows for our flat after building work had been finished. The two guys that turned up with them saw me open the door to our apartment building in their van, got out, took out a packet of cigarettes and took a 30 minute smoke break and ignored me. After they had finished, I let them in. They fitted the windows fairly quick and, after they had left, I immediately knew why. One window wasn't fitted well, and the other windows (which they didn't need to touch) had jammed on the rails (which could also have been the builders!). One of the windows had a block of sticky white plastic on it, which I needed to use my oven scraper to remove (still sticky traces are left), and the other window had similar sticky patches on it. The frame of one windows is scratched up and has dents both at the top and at the bottom. To be honest, the guy who fixed the window in place and got our windows to move again (which he probably didn't need to do) was on the ball, so thank you to him. Ryds Glas has been slow in getting back to us, but they have fitted the polished window back into place again. I can't give them 5 stars but everything is back the way it should be again. Thanks for doing that Ryds Glas!

7. mai 2025

Jag byte min bilruta hos Ryds glas ,nu…

Jag byte min bilruta hos Ryds glas ,nu slutar jag jobbet och måste skarpa isen från rutan inne i bilen alltså insidan …skrapat redan rutan utifrån min värst är insidan på glas framrutan i bilen…jag skulle gärna publicera bilden här men tyvärr …

3. desember 2024

Nöjd

Är en nöjd kund. Ryds Glas i Malmö ordnade en ny och bra glasruta till min inglasade balkong till ett rimligt pris.

6. november 2024

Kundtjänst 0/5

Mejlade kundtjänst för att få kvittens på betald faktura. Kundtjänst struntade i att svara. Ringde upp kundtjänst och fick svaret "vi kan inte skicka kvittenser på betalda fakturor".

Blev sedan kopplad till ekonomi som löste kvittens på betald faktura.

5. november 2024

Bokade tid för stenskottlagning hos…

Bokade tid för stenskottlagning hos Ryds Glas i Hässleholm. Hade bokat en tid på telefon. När jag var där så hittade de inte min bil hos biregistret av någon konstig anledning, så ingen stenskottslagning blev det. Han ringde inte ens bilregistret för att kolla mitt reggnummr. Jag hade även reggbevis samt försäkringsbevis med mig, men fick ingen hjälp där alls. Mycket dålig service. Kommer aldrig anlita dessa skojare igen.

2. august 2024

Dåligt jobb!

Jag beställde 6 mm polykarbonat-plexi från Ryds Glas. Vid beställningen förklarades utförligen vad materialet skulle användas till, en monter. Måtten skickades och det var viktigt enligt personalen på Ryds Glas att de angavs i millimeter. När jag sedan fick skivorna var de flesta skivorna skurna med olika mått på var sida och två skivor var en halv centimeter för långa. När jag sedan påpekade detta fick jag till svar att det ligger inom "felmarginalen". Så, om man beställer några bitar plexi för 7 000 kr från Ryds Glas får man leva med att de är lite skeva och att det man sedan ska bygga blir därefter. Välj en annan glasmästare om det ska vara precision!

11. juni 2024

Ryds Halmstad

Jag är överraskad av hur snabba ni är!
Trevlig personal och bra priser. Nu har jag fått hjälp med både altan och växthus. Jag berättar för alla jag träffar. Sååå nöjd!

12. februar 2024

Ni är bara bäst!

(Gällivare) Snabb, serviceminded och med det lilla extra som betyder så mycket. Visste inte ens att ni fanns i Gällivare!

20. juli 2023

Så trevlig personal!

Så himla trevligt bemötande!
Ringde in akut om trasig ruta i sommarstugan. Ryds glas i Linköping fixade det på mindre än 2 dagar och personalen var väldigt hjälpsam och bar in rutan i bilen åt mig när de var klara.
Haft tidigare lika positiv upplevelse från Ryds i Norrköping. :)

29. juni 2023

Har väntat i över ett år (!) på att…

Har väntat i över ett år (!) på att Ryds Glas i Halmstad (Sjöstens Glas) ska göra ett jobb hos mig och fått löfte en handfull gånger om att kontakta mig för att boka en tid. Är totalt ointresserad av privatkunder tydligen.

14. juli 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis