Se hva andre synes
De annonserar om motorsågar, i den ena annonsen är den japansk, i den andra tysk. Andra sågar har 4 timmars drifttid, deras såg har 50, vilket skulle innebära att du kan såga 8 timmar/dag i 6 daga... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Bra service. Fick en klocka och den var inte riktigt ok, fick en ny istället, det är service.
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De annonserar om motorsågar
Andra sågar har 4 timmars drifttid, deras såg har 50, vilket skulle innebära att du kan såga 8 timmar/dag i 6 dagar?
Vem köper den skillnaden?
När saker är för bra för att vara sant, är det oftast inte sant.

Ingen märken kvar
jämfört med andra rengöringssprayer jag haft så känns den här mycket tyngre när man håller flaskan och spraymunstycket sitter riktigt stadigt, använde direkt på min skjorta och den står nu helt vit på tork utan missfärgning
Äntligen ingen gulnad krage längre
Brukar alltid störa mig på hur tröga spraymunstycken är, men den här flaskan lossade direkt utan att trögna. Provade på en t-shirt som legat i episodisk tvättkorg och fläckarna runt knapparna släppte oväntat snabbt. Tyngden på flaskan känns på riktigt, inte tunn plast som i billiga produkter.
Min gamla tvättborste kändes alltid för mjuk
Den här borsten lämnar inga konstiga ränder på lacken. Ett tag undrade jag om den skulle vara för tung när den är blöt, men den känns faktiskt stabil i handen och roterar inte av sig själv när man trycker lite hårdare. Har redan använt den tre gånger, och bilen ser renare ut.
Fick tillbaka mina pengar för en…
Fick tillbaka mina pengar för en produkt som inte jag var nöjd med!
Köpte fläckborttagningsmedel som lovade…
Köpte fläckborttagningsmedel som lovade en aning för mycket. Den tar inte bort en enda fläck oavsett om det är ny eller gammal fläck, så gå inte på det här, spara era pengar istället. Och leveranstiden nästan en månad för en 120 ml flaska som kostar 249:- bara det är hutlöst!

Svar fra estymarkt.com
Toppen bra kundtjänst löste problemet…
Toppen bra kundtjänst löste problemet bra .
Jättebra använder varje dag
Jättebra använder varje dag
Bra produkt och snabb leverans
Bra produkt och snabb leverans
Reklam trick
I reklamen flyttar man enheten hip, hip ,hip hur enkelt som helst men i verkligheten klistret i vacuum endan klibbar och efter några flyttningar är den ganska verknings lös. Det andra, fanns bara en magnet ring med i förpackningen, har flera enheter som skulle vilja hänga upp. // R

Svar fra estymarkt.com
I reklamen syntes att det skulle kunna…
I reklamen syntes att det skulle kunna få plats en stor tumbler i väskan men det passar inte med handtaget. Väskan kanske är bra, men det var på grund av att kunna ha en tumbler med handtag som jag köpte dem. Så nu ser jag ingen större användning av väskan.

Bra service
Hej jsg har skickat efter ett spray…
Hej jsg har skickat efter ett spray till soffor typ OH kläder det.är längesen men har inte fått drt kostar 248 skicka gärns till mig MVH Annica Svensson duvetorp

Slow deliveryservice
Slow deliveryservice, the product broke before i could even use it once.

Svar fra estymarkt.com
Suverän lätt att arbeta med
Estymarkt lurendrejeri
Köpte en vara som visade sig ej fungera. Ville returnera, få tillbaka utlägget. Fick till svar att det skulle bli väldigt dyrt för mig, eftersom den skulle returneras till Kina och erbjöds 70 kr som kompensation. Varan kostade 299 kr. Ett smart sätt att tjäna pengar för estymarkt🤥🤥
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.