Absolut en av mina värsta upplevelser någonsin. När personalen ska visa att det bildats rost under gummilisten på taket så ställer sig vederbörande med kniv och fläker upp "frisk" lack som inte... Vis mer
Se hva andre synes
Professionellt utfört arbete Jag har flera gånger tidigare anlitat Ryds Bilglas i Järnringen 50/Partille med utmärkt resultat efter lagning av stenskott, klarglasbehandling samt byte av torkarblad på... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Störst i Sverige på Bilglas!
Kontaktopplysninger
Sveavägen 159, 113 46, Stockholm, Sverige
- rydsbilglas.se
Absolut en av mina värsta upplevelser…
Absolut en av mina värsta upplevelser någonsin.
När personalen ska visa att det bildats rost under gummilisten på taket så ställer sig vederbörande med kniv och fläker upp "frisk" lack som inte täcks av gummilisten.
Detta beteende är helt okej enligt regionchefen som är helt ointresserad av mitt problem.
Att det är Toyotas verkstad som gjort ett skitjobb vid tidigare stormskada är solklart men det ger ju inte Ryds Bilglas rätten att göra skadan än värre!
Att laga detta skulle innebära omlackering av hela taket istället för behandling endast under gummilisten där rosten finns. Nu har jag istället en synlig skada trots att jag fått problemet med rosten åtgärdat. Hur detta kan vara okej enligt regionchefen är helt obegripligt!
Hit vågar jag aldrig gå igen - vem vet vad kniven gör för skada nästa gång!
Så fruktansvärt onödigt och tråkigt!
Otrevliga och extremt oklara
Otrevliga och extremt oklara. Ha lite mer respekt för folket som sätter mat på ert bord 🫶
Ryds bilglas Uppsala
Ryds bilglas är nog min värsta upplevelse någonsin,det tog mig 8 timmars arbetstid i telefonsamtal att få lämna in bilen och när jag till slut också fixat skadenummer från försäkringsbolaget,vilket ryds skall göra. Men jag fixade allt och kommer med en räkmacka då sitter personalen och hånar mig och undrar hur jag kunnat få skadenummret. Ingen säger hej eller lyfter på blicken utan hånar en. Jag ångrar grymt att jag gick till det här företaget som har 0 kundservice trots att man själv fixat allt åt dom. Att det dessutom blev ett dåligt utfört arbete var ju inget man fick en ursäkt om så nej Ryds bilglas i Uppsala är inget jag rekommenderar till någon.
Lämnade min bil för att byta vindruta
Lämnade min bil för att byta vindruta, det gjorde dom men när jag ska köra hem går det inte att köra med bilen och alla varningslampor lyste och bilen går in i limp mode. Dom försöker säga att dom inte vet vems fel det är och att det inte går att bevisa. Jag har haft bilen i 3 år och ALDRIG fått motorlampa och annat att lysa, åkt helt felfritt plus regelbunden service. Då behåller dom den och ska lämna in på en verkstad för diagnos. 2 dagar senare är den klar och funkar och då vill dom att jjag betalar 2000kr!! Vilket skämt, när bilen funkade felfritt innan jag lämnade in den. Såklart borde rydsbilglas betala.. sen vill dom dela kostnaden vilket fortfarande är helt sjukt. Gå aldrig hit!!
Sämst
Min kille har varit hos dem för att laga 2 stenskott och de har inte förvarnat något. Han kommer hem med en spricka i rutan och berättar att den person som har gjort jobbet har sagt att " oj, rutan behöver bytas!" Och såklart ska min kille betala för det för de bara inte kunde göra sitt jobb rätt!
Värsta samtal jag fick av så otrevlig personal
Jag var där för att laga min ruta eftersom att jag hade fått stenskott för två dagar sen. Dom sa att en av medarbetarna skulle laga min ruta och att stenskottet skulle synas lite efter behandlingen, så blev de inte. När jag ser min bil så ser jag en stor spricka på min ruta vilket inte var de som jag hade förväntat. Efter mitt samtal till min försäkring så ringer Ryds Eskilstuna mig, en av dom värsta samtalen jag har haft en otrevlig medarbetare som skriker på mig detta är väldigt oprofessionellt. Rekommenderar inte Ryds i Eskilstuna!
Sämsta kundmottagning har inte lagat…
Sämsta kundmottagning har inte lagat markerade stenskott när jag sa varför har ni inte fixat , jag lyssnar inte de sa han och hotar att anmäla mig hos försäkringsbolaget och polisen
Aldrig mer ryds bilglas special på mall of Scandinavia inte rekommenderar mina Cabonline kollegor 🙅
Väldigt dåligt bemötande och ovilja att…
Väldigt dåligt bemötande och ovilja att hitta en lösning från både receptionist och personal.
Bytte glasruta David som är chef för…
Bytte glasruta David som är chef för ställe beställde fel klipps så att sidoruthållare skakade på motorväg, glömde sätta tillbaka koppling till spolarvätska mm m fl föranledde flera återbesök och nu ett år efter upptäckte jag att dem glömde sätta tillbaka skruvar till frunken på min elbil. Det är hopplöst. Denna människa har mage sätter en femma som betyg på sitt verksamhet på google rating.
Finns ingen stolthet eller självinsikt ska man fuska sig betyg istället för att bättra sig.
Hahaha!
Hahaha!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Ryds i Märsta "lagade" stenskottet, tog 10 minuter och 200 spänn. Ser tyvärr ingen skillnad !!!!
HÅLL ER BORTA!!!!
I särklass det absoluta sämsta stället jag lämnat in bilen på. Ryds bilglas i Tannefors. Skulle laga stenskott, dom förstörde hela rutan och tog inget ansvar. Jag fick betala bytet av ny ruta och dessutom överfakturerar dom emot sagt pris. Vill ni slippa problem så lämna INTE in bilen här. Värdelösa
Extremt trevlig och professionell…
Extremt trevlig och professionell personal. Allt gick felfritt. Är en perfektionist med min a7’a. Vart lite orolig när man läst alla omdömena här. Men ska ni byta bilglas i Kristianstad finns det inget att vara rädd för. Kan starkt rekommendera!
Ryds Danderyd
Ryds Danderyd. En kvinna som arbetar där som är extremt otrevlig. Oerhört oseriös kvinna som förstör Ryds rykte. Jag väljer Carglass framöver!
Professionellt utfört arbete
Professionellt utfört arbete
Jag har flera gånger tidigare anlitat Ryds Bilglas i Järnringen 50/Partille med utmärkt resultat efter lagning av stenskott, klarglasbehandling samt byte av torkarblad på min Toyota Rav4. Också denna gång 2025-11-13. Som alltid, ett bra och adekvat kundbemötande och professionellt utfört arbete.
anders jensen med sina anställda på…
anders jensen med sina anställda på kundtjänst är ett stort gäng spydiga otrevliga personer. Har tidigare alltid varit nöjd med Ryds fram till idag. Efter samtalet med anders jensen som skröt om sitt nya land Polen.
Förstörde sensorkabeln och gjorde vindrutetorkaren obrukbar
Ryds Bilglas i Kiruna gjorde ett riktigt slarvjobb på min bil. Frontrutan blev bytt pga stenskott. Men dem hade sönder en sensorkabel samt att vänster torkararm lossnade efter en vecka till följd att vindrutetorkaren blev helt obrukbar. Försökte ringa idag men de hade stängt en helt vanlig fredag. Har iaf blivit lovad att dem byter kabeln. Men till saken hör att jag bor 130km utanför tätorten så när de ringer mig ang kabelbyte så blir det 260km extra i bil. Detta är för dåligt. En besviken kund.
Riktig skön grabb
Riktig skön grabb. fick bra hjälp🤩 på ryds bil glas Ekhagen
Riktigt skön grabb hjälpte oss snabbt…
Riktigt skön grabb hjälpte oss snabbt och smidigt om det är nånstans man ska byta nånting med glas så åk hit Jönköping, Ekhagen
Fem stjärnor till Ryds Bilglas…
Fem stjärnor till Ryds Bilglas Gustavsberg.
Bra jobbat rakt igenom.
/Hans
Bästa servicen
Bästa servicen! Jag fick bakruta sönder och skulle åka på bilsemester 2 dagar senare. Kontaktade Rydsbilglas i Mölndal, där hade de inte den jag behövde, men ringde runt och hittade ett på Frölunda. Där bytte de glaset snabbt och proffsigt, och vi kunde åka iväg i tid!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.