Ruter opplevelsen summert: 1. Kjøp billett (fyf så dyr) 2. Stå på busstoppet 3. Vent lenge på bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se på bussjåføren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... Vis mer
Elendig tilbud. De endrer tiden når de vil, og at de ikke får noen konsekvenser er virkelig fascinerende. Ubrukelige sjåfører! De kjører buss på akkurat samme måte som de kjører i hjemlandet sitt; de... Vis mer
Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor buss 130 Skøyen må være 15 minutter forsinket midt på dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn på 15 måneder og ventet, og ingen... Vis mer
De gjør ikke annet enn å innstille avganger,alltid forsinket, 5-6 opp til hver dag. Bussene er ofte skittent og viser ikke busstoppet på skjermen engang. Mottoen skal være "Dårligere tilbud og høyere... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.
Jernbanetorget 1, 0154, Oslo, Norge
- ruter.no
Dårlige løsninger for reise
Dårlig Interface, dårlige forslag på reiser. Som oftest gir den meg de lengste reisene og mest kompliserte veiene.
Buss kjoføren så på meg og bare kjørte videre
Fyren som kjørte bussen som jeg skulle ta stoppa ikke der han skulle og bare kjørte videre mens han så på meg og det stod på ruter at bussen skulle stoppe der.
Firma med laveste kvalitet av…
Firma med laveste kvalitet av kundebehandling. Skam for norge at dette firmaet eksisterer og driver kollektivtransporten i norges hovedstad. Burde bli byttet ut!
Bussjåføren sparket to 13 åringer av bussen
Bussjåføren sparket to 13 åringer av bussen, klokken 10 på natta og mer en en mil hjemmefra fordi telefonen med billetten gikk tom for strøm. Han slapp på masse folk gratis fordi han ikke hadde veksel, men lot ikke noen barn få komme på. Han var veldig slem😡
Ruter behandler sine kunder dårlig
Ruter behandler sine kunder dårlig. Dårlig APP som til tider ikke virker. Hvis så uheldig å ikke fått kjøpt billett på grunn av APP ikke virker og det er kontroll, møter du på aggressive kontrollører, som ikke hører på fornuft og heller ikke bedre kundeservice, når melder inn.
Ikke rart folk velger bil.
Kan vi være så snill å få tilbake den…
Kan vi være så snill å få tilbake den gamle appen? Den nye har alt for mange feil til å bli lansert på dette tidspunktet. Kl. 19 vises rutetider for kl. 17. Og mange av de beste reiseforslagene er utelatt. Får nesten angstanfall av å åpne appen. Bruk heller Google Maps eller lignende.
Ruterappen Fortjener null stjerner
Selv etter 4 måneder med oppdateringer og forsikringer fra Ruter om at de lytter til kundene er denne appen noe av det dårligste innen sjangeren ‘billettkjøp’.
Det er rett og slett for vanskelig å få kjøpt den billetten man vil. Dette burde være en av hovedfunksjonene i appen, men istedenfor å lett kunne kjøpe billett overøses man av rare ikoner og «støy» i brukergrensesnittet.
I tillegg er det åpenbare feil og mangler i de reiseforslagene som gis.
Det virker som om man har fokusert på at appen skal være kul, ikke på at den skal fungere bra….
Hvordan et smidig utviklingsteam kan prioritere så feil er en gåte!
Den nye Ruter Appen er elendig
Den nye Ruter Appen er elendig! Håpløs og uoversiktlig navigering - lite intuitiv.
Rotete og vanskelig både å forstå og…
Rotete og vanskelig både å forstå og bruke. Uendelig mye mer "informasjon" man ikke trenger for å kjøpe en billett med start et par timer frem samme dag. Har fjernet den og kjøpt papirbillett. Sykler mye heller i regn slaps og snøvær enn å st og rote med en sli app.
Utrolig komplisert og dårlig og…
Utrolig komplisert og dårlig og fullstendig ulogisk i hvordan en kan kjøpe til andre og seg selv. Bedre å ta elbil en å gå gjennom dette. Gamle appen fungerte bedre
Elendig app!
Elendig app!
Så vanskelig og er så primitiv! Søke opsjon fungerer 10 år eldre enn forrige versjon!! Jo med bruker appen jo mer irreternde blir det!
Den nye appen er bare forvirrende og…
Den nye appen er bare forvirrende og komplisert. Litt dumt å Lanserer den før den er ferdig utviklet. Den nye appen gjør det ikke mulig å lagre avganger slik at du raskt finner tilbake den ruten du ønsker å ta i fremtiden. Dessverre kan man ikke «oppdatere» den tilbake, så da er man jo tvunget til å bruke en dårligere versjon.
Bussjåfør venta
Bussjåfør på Snarøya 31 (12.26 bussen på Årvoll senter) som var på vei ut av holdeplassen men venta da han så jeg løp til bussen og ikke var langt unna. You made my day!
Den nye appen ga meg feilmelding da jeg…
Den nye appen ga meg feilmelding da jeg skulle kjøpe månedspass. Jeg prøvde en gang til. Plutselig hadde jeg kjøpt to stk. Sendte inn klage til Ruter, men det har gått en uke og jeg har ennå ikke fått svar. Det er heller ikke mulig å nå igjennom på telefonen.
Helt ubrukelig
Helt ubrukelig. Komplett uforståelig å bruke, nei nei nei nå har jeg knotta og knotta og finner ikke ut av hvordan denne funker. Herregud for et komplett mareritt.
Den nye Ruter-appen er helt elendig
Den nye Ruter-appen er helt elendig, og det er uforståelig at man bytter ut noe som fungerer med noe som ikke er ferdig. "Noen" har funnet på den geniale ideen at alle skal tvinges til å tenke "nytt", og det tas ikke hensyn til at folk har veldig mange ulike behov. Hvis jeg f.eks. vil finne ut når nesoddbåtene går fra Aker brygge på en tid som ikke er akkurat nå, må jeg først skrive at jeg skal til Nesodden og så velge "reis hit" for å komme til en ny side hvor jeg kan skrive inn hvor jeg vil reise fra, før jeg endelig får legge inn dato og klokkeslett. Generelt sett mange flere trykk enn før, istedenfor å beholde standard til - fra - dato - klokkeslett som alle andre tilsvarende apper har, inkludert den gamle ruter-appen som var helt super.
Den nye oppdateringen av mobil app er…
Den nye oppdateringen av mobil app er elendig. Syntes de appene som var før var mye enklere å bruke. Klønete,dårlig Ui, forvirrende interface, klarte å bestille samme bilett to ganger med uhell, fant ikke en angre knapp, og måtte kontakte kundeservice for å se om jeg får refundert beløpet.
Dette var et utrolig dårlig designet produkt. Hilsen UX designer.
Dritt lei at sjåførerne har egen jævla…
Dritt lei at sjåførerne har egen jævla vilje når de skal stoppe bussen. Hver enste buss skal stoppe på hver holdeplass, ikke kjøre forbi. Det er passerende folk som er 5 m unna bussen som er tvunget til å løpe bort til bussen og fortsatt da stopper ikke sjåføreren for han er for god for passasjerene tydeligvis.
Etter de nye oppdateringene på appen…
Etter de nye oppdateringene på appen deres MÅ man ha bank ID for å kjøpe enkeltbillett og når man skal fornye billetten?? Hvis dere forventer at folk nå skal ta med passordkalkularen i lomma rundt omkring i Oslo sentrum,har dere tenkt utrolig lite på sikkerheten til deres egne brukere og jeg har avistallert appen og kommer aldri til å bruke den igjen!!!
Bussene er så sinnsykt dårlige
Bussene er så sinnsykt dårlige. Kommer ikke på tiden, og da mister jeg banen, og blir skikkelig forsinket 🤦♀️Jeg er så jævlig lei av ruter