Idag var toget mitt 50 minutter sent for og jeg måtte avlyse avtalen min igjen. Jeg skjønner ikke hvordan dere har samvittighet til å holde på på denne måten og likevel øke prisene deres stadig vekk?... Vis mer
I dag holdt det på å gå skikkelig galt. På vei inn døra gikk døra igjen får vi rakk å komme på. Min venn hadde armen inne og ble sittende fast i døra. Den gikk ikke opp igjen… heldigvis fikk vi slitt... Vis mer
Vi er 9 stk som skal mot Lillestrøm fra Flateby. Når vi står å venter på siste buss så er den plutselig kanilert. Hva faen gjør man da???????? Det finnes ikke taxi fra flateby i Enebakk!!!!!! Pokker f... Vis mer
Ruter opplevelsen summert: 1. Kjøp billett (fyf så dyr) 2. Stå på busstoppet 3. Vent lenge på bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se på bussjåføren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.
Jernbanetorget 1, 0154, Oslo, Norge
- ruter.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Etter de nye oppdateringene på appen…
Etter de nye oppdateringene på appen deres MÅ man ha bank ID for å kjøpe enkeltbillett og når man skal fornye billetten?? Hvis dere forventer at folk nå skal ta med passordkalkularen i lomma rundt omkring i Oslo sentrum,har dere tenkt utrolig lite på sikkerheten til deres egne brukere og jeg har avistallert appen og kommer aldri til å bruke den igjen!!!
Bussene er så sinnsykt dårlige
Bussene er så sinnsykt dårlige. Kommer ikke på tiden, og da mister jeg banen, og blir skikkelig forsinket 🤦♀️Jeg er så jævlig lei av ruter
Dårlig dårlig serviss
Dårlig dårlig serviss! Jeg skriver ikke første gang! Buss nummer 79 kommer seint i dag og det er ikke første gang. Når jeg sa at han er forsinket, sjåfør begynn å skrike på meg!! Det går ikke, jeg er kunde og betale 1360kr for månedskort! Med linje 79 skjer hele tiden forsinkelser. Sjåfører må ha kurs hvordan snakke med kunder og hvordan passe på klokka!!!
Kanskje Europas dårligste kollektivtilbud?
Tilbudet Ruter leverer holder ikke mål. Om du skal i et viktig møte er du nødt til å beregne nok tid til å komme deg dit til fots, for plutselig kjører bussen rett forbi deg på holdeplassen. Den neste kommer ikke i det hele tatt. Om du er så heldig å komme på, er du garantert dårlig luft og sjafører som bråbremser annenhvert minutt.
Fantastisk pølse servering
Fantastisk pølse servering. Både ostepølser og bratwürst. Med sprøstekt løk og ketchup. FENOMENALT!😏😏 GØTT
Nettsiden/mobilapplikasjonen
Nettsiden/mobilapplikasjonen er brukervennlig og oversiktlig.
Delay... delay... delay...
Veldig mye forsinkelser, ekstremt vanskelig å komme seg rundt som turist! Frarådes
Skulle ta buss for tog til solbråtan…
Skulle ta buss for tog til solbråtan fra ski. Den kom da idag 1512, men kom meg ikke ut av bussen for busssjåføren stoppet aldri på solbråtan stasjon. Må bare ta bussen til Oslo og ta buss 30 minutt for å komme meg hjem. Unødvendig og drittselskap der mange av sjåførene ikke er flink på jobben sin, og de burde fått sparken.
Dritt selskap
Skal du reise med Ruter?
Tenkt til å reise med ruter? velkommen til det busselskapet med de minst punktlige bussene og de frekkeste ansatte du kan tenke deg. Jeg må ta buss til og fra skolen hver dag, først nekter ruter meg busskort selv om jeg bor 6km unna skolen, så jeg bruker 100 (!) kroner til sammen HVER DAG bare på å komme meg til å fra skolen. Det skjer flere ganger i UKEN at bussjoførene er dritfrekke, kjører fra deg, nekter å slippe deg av bussen etc bare fordi de er passiv agressive for de triste livene deres. Uansett hvor hyggelig man er velger de fremdeles å stirre stygt på deg, de kan se deg rett inn i øynene der du står i snøen og fryser og velge å IKKE STOPPE for å plukke deg opp og heller fortsette videre selv om det er tydelig at du viser at du skal på bussen og det ender opp med at du må stå og vente i 30min på neste buss. Ruter er et helt forferdelig selskap, likevel har jeg ingen andre måter og komme meg på skolen med, så da ender det opp med at jeg må kjøre med dette fryktelige selskapet.
Ruter er stort sett bra
Ruter er de som administrerer rutetilbudet for kollektivtransport. Det har begynt å bli ganske dyrt, på grunn av ekstra økning nå ved forrige takstendring.
Ellers er det mye de får til, og det er ett flott alternativ til bilen. Det er som regel ikke lange avstander mellom ett busstopp og dit man skal. Det er enkelt å få tak i billetter hvis man tar T-banen takket være kiosken og automatene man har der. Det er ikke så altfor bra med utsalgssteder i nærheten av bussen, med mindre man er innom sentrum innen billetten er utløpt, eller er ved en t- bane. Det er enkelt hvis man reiser med lokaltog, der er det ofte en automat. Trikken: Det er sentralt mange kiosker, men dårligere utenfor sentrum.
Båten: automaten ved rådhuset.
Og som regel kjøres det bra med avganger, men i helga litt smått med busser.
5 når/hvis automatene er å finne i nærheten av bussholdeplassen også utenfor sentrum!
Ellers trivelig å reise med Ruter og sine samarbeidspartnere fra A til Å.