Ruter opplevelsen summert: 1. Kjøp billett (fyf så dyr) 2. Stå på busstoppet 3. Vent lenge på bussen 4. Se! Der kommer bussen! 😃 5. Se på bussjåføren, hold blikkontakt 6. Ehm hvorfor sto... Vis mer

Elendig tilbud. De endrer tiden når de vil, og at de ikke får noen konsekvenser er virkelig fascinerende. Ubrukelige sjåfører! De kjører buss på akkurat samme måte som de kjører i hjemlandet sitt; de... Vis mer

Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor buss 130 Skøyen må være 15 minutter forsinket midt på dagen i Evje stasjon i Sandvika .Jeg sto ute i zero minusgrader med et barn på 15 måneder og ventet, og ingen... Vis mer

De gjør ikke annet enn å innstille avganger,alltid forsinket, 5-6 opp til hver dag. Bussene er ofte skittent og viser ikke busstoppet på skjermen engang. Mottoen skal være "Dårligere tilbud og høyere... Vis mer

1. Transport
  2. Togbillettbyrå

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

• Jernbanetorget 1, 0154, Oslo, Norge

• ruter.no

1,2

Dårlig

Nå tuller dere med disse prisene

Hei. Hva faen er det vi egentlig betaler for med disse prisene som har gått opp? Hva faen er det vi egentlig betaler for annet enn at vi gjør transport mindre tilgjengelig for publikumet og at flere kommer til å snike for denne grunnen? Betaler vi for de Ubuntu systemene som stadig kræsjer, eller sjåførene som kjører unna passasjerene som kommer med tog? Hva kreves det for å endre dette? Burde vi begynne å sende brevbomber til Sigurd Grytten og hovedkontoret? For det her går utover livene til folk slik som det er, mens de rike svine jævlene fortsetter å gjøre samfunnet om til et luksushotell kun noen få har adgang til. Skjerp dere, og ikke lat som dere ikke vet hva disse prisene gjør

28. januar 2023

Jeg dro hjemme ifra til Sandvika…

Jeg dro hjemme ifra til Sandvika storsenter bussholdeplass og jeg viste et tegn om at jeg skulle på bussen men bussjåføren brydde seg ikke og bare kjørte videre
Jeg måtte vente på neste buss og jeg kom forsent til videregåendeskole
Bussen kom 07:54 onsdag 25 januar
Jeg er veldig skuffet.

25. januar 2023

Søppel!!

Søppel!!! Svindel…. Finnes det en mere uproff aktør i Norge?
Aldri presis, elendige sjåfører, dårlige tilbud å altfor dyrt!!
Åssen er det lov å holde på som ruter?
Får en følelse av at man har samlet de aller mest ubrukelige mennesker for å drive bedrift… galskap… disse menneskene hadde ikke funnet en buss om de satt inni den…. Amatører!
Dato for opplevelsen, VÆR ENESTE DAG!!

3. januar 2023

Går før tiden

Går før tiden. Når det er nattestid og neste går om en halvtime er det rimelig dårlig.

12. desember 2022

Bussen stopper ikke

Jeg kommer akkurat når bussen skal reise hver dag, å jeg må løpe etter den, jeg løper på siden av den å vinker, de ser meg men stopper ikke.. så må jeg vente en time på neste buss..

23. august 2022

Styr unna hvis du kan...

Muligens det dårligst koordinerte kollektivselskap et jeg har reist med. Klage sendt, venter svar. Aldri mer ruter buss. Desverre. Å velge såkalt miljøvennlig kan potensielt føre til tapt inntekt, for sene oppmøter, og følelsen av å komme med en dårlig grunn til årsak. Tipper de gir kundene det glatte lag, og sier at tilbudet er tilfredsstillende, noe som er blank løgn. Frustrerende.

13. august 2022

Rutetidene stemmer ikke.

Appen er helt idiotisk. Skal den korte veien fra Niels Juels til Majorstuen med trikk minimum 5 ganger om dagen, og tidene stemmer aldri. Det sto at trikken skulle gå 15:35, men den går 15:49. Umulig å forholde seg til.

7. august 2022

Betaler for mye til at bussen aldri…

Betaler for mye til at bussen aldri kommer tidsnok. Må jeg bli forsinka til jobb fordi dere er verst som kollektiv transport. Blir forsinka til jobb selv om jeg planlegger å være der 30 min før. Hva for noe tjeneste er det dere leverer som er verdt over 700 kr? Er ikke vert 10 engang

10. juni 2022

Jeg vil si at det var en gammel man som…

Jeg vil si at det var en gammel man som ikke stoppa når jeg trykka på stopp, også når jeg sier jeg skal av, så stopper han og kjefter på meg og kaller meg dum, han sier jeg måtte stå opp og gjøre meg klar, nei når jeg trykker stopp skal han stoppe uansett. Han kjørte også på vær eneste kant når han skulle in på en bussholdeplass, følte meg ikke trygg i d hele tatt med han som sjafør

18. mai 2022

Daglige forsinkelser - bør velge ny trasee mellom Blindern vgs og Majorstuen

Opplever daglige forsinkelser. Antakelig er ruta altfor lang og går på kryss og tvers av byen - Lørenskog til Majorstuen. Bussen kjører ut på Ring 3 ved Blindern videregående ... og her står vi og stamper i kø i ca 99,5% av tilfellene. Den burde ikke kjørt her i det hele tatt, men heller på baksiden av Blindern videregående. Og hvorfor må traseen gå til Ullevål sykehus og ned Kirkeveien? Det er trafikk-kork i dette krysset store deler av dagen. Her må dere gjøre noen endringer. Kanskje bussen kan kjøre på baksiden av Blindern videregående, opp til Rikshospitalet, på baksiden av Blindern og så til Majorstuen .... der er det kanskje flere gater å velge som er en smartere rute og som gir større bredde i tilbudet deres.

6. april 2022

25 bussen kjører alltid altfor tidlig…

25 bussen kjører alltid altfor tidlig eller altfor altfor sent og har ingen oversikt over tiden. De stopper flere ganger bare for å drikke kaffe eller ta pause når passasjerene må komme seg til tide. De gir totalt faen i passasjerene og har heller ikke tenkt til det heller. Noen bussjåførene kjører forbi selvom du viser tydelig tegn på at du skal på.

21. mars 2022

21 Helsfyr bussen kommer enten alltid…

21 Helsfyr bussen kommer enten alltid for tilig eller alt for seint dritt lei av den bussen ikke klarer å komme tidsnok, ikke bare kommer den forseint men den kjører forbi folk som har venta på den bussen

13. mars 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis