Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onvoorstelbaar slechte busmaatschappij. Bus van Lelystad van Emmeloord valt regelmatig uit. Bus van Kampen naar Emmeloord rijdt vaker niet dan wel. Bussen slaan regelmatig haltes over en laten passagi... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Totaal geen goede service bij uitval bussen. Bussen zijn vaak niet volledig opgeladen en wordt je om 23.00 uur gedumpt bij een verlaten en donkere bushalte aan de Vogelweg. Dan moet je ook nog geluk h... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Defect, lang in stilstaande trein op spoor, 0 informatie voorziening en dan in zijn achteruit nog steeds zonder enige informatie terug naar vorige station. Is gewoon een prestatie hoe je zulke slechte... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

This is the worst company that I have seen. Tried to contact the customer service 100 times they never pick up the call neither respond properly on whatsapp.Never seen wordt customer service than this... Vis mer

Informasjon om virksomheten

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,3

Alle anmeldelser

82 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Slechte maatschappij

Slechte maatschappij, Sinds breng is overgenomen door reis, valt dagelijks de bus uit. In de morgen en middag. Plus, je kunt de ov chipkaart niet meer gebruiken, en moest een nieuwe pas aanvragen. En abbonement is duurder geworden. Kortom, veel kosten en weinig service. 🤬

8. september 2026

Dit kan gewoon niet

Dit kan gewoon niet.

Gisteren was mijn gebruikelijke bus van 06:45 uur geannuleerd. Ik heb daarom een andere bus van 06:30 uur geprobeerd te nemen. Deze bus kwam helemaal niet opdagen. In de app stond dat de bus zou komen, vervolgens werd aangegeven dat de bus vertraagd was, maar uiteindelijk werd de vertraging niet meer bijgewerkt en kwam de bus überhaupt niet.

Ook de daaropvolgende bus kwam niet opdagen. Opnieuw gaf de app eerst aan dat deze vertraagd was, waarna de informatie stopte met updaten. Uiteindelijk heb ik noodgedwongen de vierde bus moeten nemen.

Die bus zat vervolgens zo vol dat er geduwd en getrokken werd door jongeren om überhaupt binnen te kunnen komen. Ondertussen was ik al veel eerder van huis vertrokken dan normaal en was ik uiteindelijk een uur later op mijn werk.

En dit is helaas geen eenmalig incident. Het gebeurt inmiddels regelmatig dat juist mijn eerste bus van de dag wordt geannuleerd. Ik heb op verschillende plekken gewoond, zowel in grote steden als in kleinere plaatsen, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat het openbaar vervoer zo vaak uitvalt en dat de communicatie daarbij zo slecht is.

Ik betaal voor een vervoersdienst en verwacht dan op zijn minst dat wanneer een bus niet rijdt, daar duidelijke en betrouwbare informatie over wordt gegeven. Als meerdere bussen achter elkaar niet komen opdagen, terwijl de app blijft aangeven dat ze vertraagd zijn, weet je als reiziger simpelweg niet meer waar je aan toe bent.

Een bus die uitvalt kan gebeuren. Structurele uitval, meerdere bussen achter elkaar die niet komen opdagen en ondertussen gebrekkige communicatie is geen normale dienstverlening.

7. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het gaat gewoon niet goed bij RRREIS

Veel materieel is beschadigd of volledig defect. Bussen vallen uit, chauffeurs komen niet opdagen. Er worden bedragen afgeschreven voor bussen waar je incheckt, maar die om welke reden dan ook nooit vertrekken. Een soort verkapt wachtgeld? Machinisten die de ene inschattingsfout na de andere maken. Mijn vertrouwen in Rrreis is echt tot een dieptepunt gezonken.

7. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Charged double for trip unfairly.

Lost my debit card so I decided to make payment using my phone but I was charged double for the trip because the subscription doesn't count for my phone too even though phone payment method also used the same card for it.

I contacted support hoping they would help but they just said no and kept my money. I wasn't even asking for a full refund. Just refund the difference or give me a free fare for a new trip for same distance or something. Instead they are just keeping my money. Real professional business scamming a student out of money. Even large brand stores give you refund of even something as small as 1 or 2 eur. Unbelievable.

Wouldn't even be this upset but the busses are late too and frequently cause me to miss the 2nd connecting bus I need to take. Main service is no good and on top of that customer service is even worse. Actually no help at all.

5. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat kan ik zeggen over RRReis..

Wat kan ik zeggen over RRReis. Misschien wel de meest amateuristische vervoerder in het gehele multiversum sinds het begin der tijden, en daar voorbij.

Lieve lezers van deze review, ik heb een raadsel voor jullie. Wat bevindt er in het doffe koppie van het bestuur van RRReis?

a) hersenen
b) kokosnoten

Ik hoef het antwoord eigenlijk niet eens te geven, want voor iedereen is dit wel duidelijk.

Want hoe bedenk je het in je domme kokosnootshoofd om in de eerste schoolweek én de bussen eruit te gooien én de treinen korter te maken.

Ben je dom of doe je dom? En dat krijgt subsidie van de overheid. Als de overheid zo vrijgevig is, kunnen ze ook nog wel wat op mijn rekening storten.

Wat een bende. Oprecht, geef mijn neefje van drie de regie over dit zooitje ongeregeld en dan komen mensen een keertje wel aan op hun bestemming.

Bedankt voor het lezen van deze review. Verder geen haat naar de beste mensen van RRReis, we hebben allemaal wel eens een offday. Ik wens jullie het beste toe.
Ik verwacht beterschap.

3. september 2026

2 bussen uitgevallen op dezelfde dag, in verschillende regio's

Ik moest vandaag van Utrecht CS naar Nieuwegein, waar ik om 15.15 wilde zijn. De bus die ik bedacht had, bleek niet te rijden, zonder opgaaf van redenen. De volgende bus stopte halverwege, omdat op dat punt de chauffeur afgelost zou moeten worden, maar de aflossing stond er niet. Na een minuut of 10 kwam er een bus van een andere lijn naar Nieuwegein bij dezelfde halte. Die hebben wij toen maar genomen, maar moesten dan nog een keer overstappen. Al met al 3 kwartier te laat op de bestemming.
Vervolgen moest ik van Nieuwegein naar Eerbeek. In Apeldoorn weer RRreis, en weer viel de geplande bus zonder opgaaf van reden uit, dus weer een half uur te laat aangekomen. Het lijkt erop dat RRReis zijn dienstregeling totaal niet op orde heeft, waardoor het een onbetrouwbare vervoerder is.

29. august 2026

Schandalige wanvertoning

Schandalige wanvertoning. Midden in de ochtendspits, op het moment dat iedereen op tijd op zijn werk moet zijn, worden bussen simpelweg geannuleerd zonder énige waarschuwing of update in de reisapp. Reizigers staan letterlijk in de kou te wachten op ritten die nooit komen opdagen.
Om de chaos compleet te maken, is het digitale reisinformatiebord bij halte Bredestraat al tijden een onleesbare, kapotte ruisbende. Nul communicatie, nul verantwoordelijkheid en nul respect voor betalende klanten. Je betaalt de hoofdprijs voor een dienst die structureel faalt. Onbetrouwbaar, klantonvriendelijk en beneden alle peil!

26. august 2026

Heel slecht

Heel slecht. Vaak te laat, brutaal en hun automatisch afboeking werkt slecht waar door ik veel meer moet betalen voor een dag kaart terwijl de rit maar 4 euro is. Lekker bezig…..

10. august 2026

wat een flut personeel

wat een flut personeel!
Ik reserveer mn bus telefonisch voor 17:45 kom ik aan bij mn halte staat die bus er niet. vervolgens bellen zeggen ze dat ie het voor 18:45 had gereserveerd en nu helemaal geen oplossing of optie. ben verplicht nu te wachten met 30 graden in de warmte bij een halte waar geen kraampje is of winkel in de buurt omdat het enige wat ze kunnen zeggen is sorry maar je zou alsnog een uur moeten wachten

9. august 2026

Slechte bereikbaarheid klantenservice

Heb bijna 45 minuten in de wacht gestaan bij de klantenservice, op hun site zeggen ze gemiddeld 1-3 minuten…. Via whatsapp krijg ik ook geen reactie. Uiteindelijk met connection gebeld en binnen anderhalve minuut had ik mijn antwoord, dat is nou top service!

17. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hoe kan het dat deze treinen altijd…

Hoe kan het dat deze treinen altijd vies zijn en reparaties weken duurt. Asbakken zijn vies, raamspijlen vies,tafeltjes vies. Zittingen vies. Is geen reclame. Hoe serieus neem je de reiziger.

17. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hoe jaag je de reiziger de bus uit!

Wat een laf bedrijf is dit zeg!

Per 28 juni 2026 is helaas ook Arnhem de klos met dit bedrijf.
Eerst weken van tevoren de oude haltestaten alvast vervangen door de nieuwe zodat de reiziger geen idee meer heeft wanneer de haltes aangedaan worden.
Electronische borden met reisinformatie gewoon weghalen.
Chauffeurs die niet weten waar ze aan toe zijn.

En schijnheilig buslijn 8 Arnhem CS naar Velp vv inkorten zodat deze niet meer naar Arnhem CS gaat.
Dat houdt in dat de reiziger deze bus niet meer gaat nemen.
Dat komt mooi uit voor dit clubje want dan kunnen ze deze lijn opdoeken.
Hoe jaag je de reiziger de bus uit.

Overstappen, vergeet het maar.
Geen enkele aansluiting met overstap naar een andere bus sluit meer op elkaar aan.

Dit is echt een schandalig clubje die dit welbewust heeft bekokstoofd met alleen het rekenmachientje in de hand.
Niet capabel om hun taak naar behoren uit te voeren.
Aanpakken en weg ermee!

29. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vanochtend gebeld om een busreis voor…

Vanochtend gebeld om een busreis voor 17 u te regelen. Medewerker leek al niet veel verstand van zaken te hebben, dus na 15 min gebeld te hebben twee keer gecheckt of de bus nu echt geregeld was. Ja, de bus was geregeld en er zou gebeld worden mocht de bus iets eerder / later zijn. Bus is nooit komen opdagen en mag nu dure taxi nemen. Heb tweemaal poging gedaan RRR te bellen, wordt niet opgenomen. Lekker zo jongens, alle buslijnen opheffen. WAARDELOOS.

4. juli 2026

Slecht

Heel fijn deze nieuwe bussen van Rrreis met veel minder zitruimte

2. juli 2026

ongeloofelijk slecht bedrijf

ongeloofelijk slecht bedrijf, misschien wel de slechtste buslijn van heel Nederland! Bussen komen te vaak niet op dagen en het wordt nooit vermeld op de 9292 of NS apps…

26. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv