Royal Neon Anmeldelser

4,9

Vi i Blivakker er superfornøyde med både service og resultat! Royal Neon leverte utrolig flotte neonskilt, og vi fikk god veiledning hele veien for å finne det som passet perfekt for oss. Skiltene k... Vis mer

Vi bestilte en neonlampe med et design de ikke hadde i sortimentet, og fikk tilsendt skisse og tilbud dagen etter. Lampen kom mye fortere enn antatt og er helt fantastisk!! Jeg vet ikke helt hva vi ve... Vis mer

1. Neonskiltbutikk

Royal Neon er en av Norges første og største produsenter av led neonskilt.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra skilt

Bra skilt, bra oppfølging, kjapt levert!

25. mars 2024

Svar fra Royal Neon

Heisann Anders, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Bare å ta kontakt dersom dere plutselig trenger noen hjelp eller har lust på noen flere skilt. Vi er her for dere :) TAKK!

Fornøyd kunde

Fikk god hjelp med å designe eget skilt og resultat ble veldig bra, skiltet ser skikkelig kult på veggen

9. april 2024

Svar fra Royal Neon

Takk Jarle, og stort takk for hyggelig tilbakemelding. Bare å ta kontakt dersom dere plutselig trenger noen hjelp eller har lust på noen flere skilt. Vi er her for dere :) TAKK!

Helt superflinke og raske

Helt superflinke og raske! De var kjempeeffektive på å levere ett skilt til en kampanje. Kommer 100% til å handle hos de igjen:)

4. april 2024

Svar fra Royal Neon

Heisann Mia, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Bare å ta kontakt dersom dere plutselig trenger noen hjelp eller har lust på noen flere skilt. Vi er her for dere :) TAKK!

Bra!

Bestilte! Fikk veiledning pr mail og alt i alt slik som det skal være.

14. februar 2024

Svar fra Royal Neon

Heisann, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Bare å ta kontakt dersom dere plutselig trenger noen hjelp eller har lust på noen flere skilt. Vi er her for dere :) TAKK!

Bestillte logo skilter til vår…

Bestillte logo skilter til vår restaurant Tiffanys på Løren.
Flotte skilter til go pris, anbefales🙌

7. mars 2024

Svar fra Royal Neon

Heisann Fredrik, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Utrulig gøy å få bidra med skilt til deres flotte restaurant. Må selv ta turen innom en dag. Bare å ta kontakt dersom dere plutselig trenger noen hjelp eller har lust på noen flere skilt. Vi er her for dere :) TAKK!

Veldig god service

Veldig god service! Fantastisk lysskilt til barnerommet.
Gamer er fornøyd :-D Carl er utrolig hjelpsom, hyggelig og svarer raskt på mail. Anbefales!

5. februar 2024

Utsmykket med fire skilt

Jeg har kjøpt fire forskjellige neonskilt av Carl og alle er super fine. Han er rask, punktlig og nøye i monteringen. Alt har gått helt som en drøm og skiltene hans pryder nå Oslos fire kulturstasjoner. Tusen takk for dette kule, visuelle løftet!
Karoline Woldseth

1. mars 2024

Svar fra Royal Neon

Heisann Karoline, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Var utrulig hyggelig å få muligheten å bidra med skilt til Oslos kulturstasjoner. Var også utrulig hyggelig å møte deg og dere. Bare å ta kontakt dersom dere plutselig trenger noen hjelp eller har lust på noen flere skilt. Vi er her for dere :) TAKK!

Rask og god service

Rask og god service. Skilt ble veldig bra. Anbefales.

20. desember 2023

Svar fra Royal Neon

Hei Hege, Stort takk for kjempe hyggelig tilbakemelding. YOU JUST MADE MY DAY ;) Håper neonskiltet blir en STOR suksess!

Tipp topp!

Veldig god service og kjapp levering!

6. desember 2023

Svar fra Royal Neon

Hei Frida, Stort takk for kjempe hyggelig tilbakemelding. YOU JUST MADE MY DAY ;) Håper neonskiltet blir en STOR suksess!

Top score til Royal Neon

Vi i Bystrikk.no har bestilt flere neonskilt av Royal Neon og vi er strålende fornøyd med hele prosessen fra A til Å! Carl Jacob er utrolig serviceminded og "hands on" hele veien og vi utrolig fornøyd med både pris, leveringstid og ikke minst kvaliteten på produktene! Anbefales på det sterkeste - vi kommer snart tilbake!

4. januar 2024

Svar fra Royal Neon

Hei Bystrikk, Stort takk for kjempe hyggelig tilbakemelding. Dette var meget hyggelig å høre. Håper neonskiltet blir en STOR suksess! Bare ta kontakt dersom dere trenger noen flere så er vi raskt på saken :)

Topp Service

Rask levering, god kvalitet og topp service!!

27. november 2023

Svar fra Royal Neon

Stort takk kjære Hilde. Ønsker dere et fantastisk godt nytt år. Bare å ta kontakt når dere ønsker flere skilt så er vi som alltid raskt på saken. Klem fra CJ

Alt perfekt!

Rask levering - raskere enn oppgitt i e-post. Veldig god kundeservice - ble oppringt ettersom designet jeg hadde valgt ville få et bedre resultat med små justeringer, tydelig at de vet hva de holder på med. Produktet er fantastisk! Får utelukkende positive kommentarer, og flere har sagt de vil overta når jeg går lei skiltet, men det tror jeg aldri kommer til å skje!

10. oktober 2023

Svar fra Royal Neon

Hei Mia, Stort takk for kjempe hyggelig tilbakemelding. YOU JUST MADE MY DAY ;) Håper neonskiltet blir en STOR suksess!

Enkel nettside

Enkel nettside, rask tilbakemelding og produksjon.

9. oktober 2023

Svar fra Royal Neon

Hei Stein, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Håper neonskiltet blir en STOR suksess! :)

God service!

Carl er utrolig hjelpsom og svarer raskt på mail. Jeg fikk helt nytt skilt levert på døren kostnadsfritt når det var en liten feil på mitt. Jeg kan trygt anbefale å handle her👏😃

31. oktober 2023

Svar fra Royal Neon

Hei Sebastian, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Håper det nye neonskiltet blir en STOR suksess! :) Takk!

Veldig god service

Veldig god service. Hyggelig kontaktperson, rask oppfølging og levering, og produktet sto til forventning.

Anbefales absolutt!

11. oktober 2023

Svar fra Royal Neon

Heisann Andrea, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Håper neonskiltet blir en STOR suksess! :) TAKK!

Ypperlige service

Ypperlige service! Svarer raskt, er hyggelig og imøtekommende! Her står virkelig kunden i fokus. Anbefales på det sterkeste.

29. september 2023

Svar fra Royal Neon

Heisann Martine, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Håper neonskiltet blir en STOR suksess! :)

Proft!

Proft!
Jeg fikk en veldig bra opplevelse helt fra starten av på nettsiden til produktet ble levert mottaker.
Nettsiden er oversiktlig, responsen på bestillingen med kommentarer var kjapp, oppfølgingen var god, og jeg ble veldig fornøyd med produktet.
Skiltet jeg bestilte var pakket godt inn, så det var ingen fare med transporten til Finnmark.

Dette var rett og slett meget proft fra begynnelse til slutt. Benytter de gjerne igjen om jeg skulle kjøpe flere lignende produkt.

4. september 2023

Svar fra Royal Neon

Heisann Ann Kristin, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Dette gjør meg så glad. Håper neonskiltet blir en STOR suksess! :)

Utrolig god service

Veldig fornøyd, produktet kom til tiden. Fikk utrolig god service via Instagram og fikk god oppfølging om produktet mitt på Mail under produksjon og sending.

1. september 2023

Svar fra Royal Neon

Heisann Janka, Stort takk for hyggelig tilbakemelding. Håper neonskiltet blir en STOR suksess! :)