Vi i Blivakker er superfornøyde med både service og resultat! Royal Neon leverte utrolig flotte neonskilt, og vi fikk god veiledning hele veien for å finne det som passet perfekt for oss. Skiltene k... Vis mer
Rask levering - raskere enn oppgitt i e-post. Veldig god kundeservice - ble oppringt ettersom designet jeg hadde valgt ville få et bedre resultat med små justeringer, tydelig at de vet hva de holder p... Vis mer
Vi bestilte en neonlampe med et design de ikke hadde i sortimentet, og fikk tilsendt skisse og tilbud dagen etter. Lampen kom mye fortere enn antatt og er helt fantastisk!! Jeg vet ikke helt hva vi ve... Vis mer
Royal Neon er en av Norges første og største produsenter av led neonskilt.
Torvgata 6, 2000, Lillestrøm, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
God og superrask service! Alltid blid og hyggelig, kommer til å handle masse av deg fremover også! Anbefales 100% !!

Svar fra Royal Neon
Veldig fornøyd med skilten vi bestilte!
Rask levering, topp service og bra produkt. Kan absolutt anbefale Royal Neon.

Svar fra Royal Neon
Vi i Fotobaren har samarbeidet med Carl i Royal Neon flere ganger, og vi må si at han er en sann glede å jobbe med! Ikke bare er neonskiltene av utrolig høy kvalitet, men Carl tar utrolig godt vare på sine kunder og samarbeidspartnere, og er imøtekommende og positiv som få. Kan anbefale Royal Neon på det sterkeste!

Hei Royal Neon Team,
Jeg vil gjerne ta et øyeblikk for å uttrykke min tilfredshet med produktene og tjenestene deres. Først handlet jeg hos dere i 2020, og siden da har jeg ikke kjøpt neonskilt fra noen andre leverandører. Jeg må si at Royal Neon alltid leverer over mine forventninger.
Kvaliteten på skiltene er eksepsjonell, og de holder seg godt over tid. Kundeservicen deres er også verdt å nevne; teamet deres er alltid behjelpelig med løsninger og rask tilbakemelding på spørsmål.
Jeg anbefaler sterkt å bruke Royal Neon for alle neon skilt behov. Deres profesjonalitet, kvaliteten på produktene og den utmerkede kundeservicen gjør dem til det beste valget på markedet.
Vennlig hilsen / Best regards
Creamy As

Svar fra Royal Neon
Pride Art bruker neonskilt som en del av vår identitet. Det er viktig at skiltene tåler mye, fordi vi bruker dem om igjen i nye utstillinger hele tiden. Royal Neon leverer raskt og til gode priser. Vi har så langt bestilt over 20 skilt, og flere skal det bli :)

Svar fra Royal Neon
Vi har bestillt neonskilt til bryllup fra Roal Neon, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! Fra start til slutt var hele prosessen enkel og profesjonell. De var svært hjelpsomme med designvalg, tilpasninger og ga oss gode råd for å få skiltet akkurat slik vi ønsket.
Skiltene var av høy kvalitet, med skarpe farger og et elegant design som virkelig løftet bryllupslokalet. Det ble et fantastisk blikkfang og skapte en magisk stemning – både under middagen og som bakgrunn for bilder gjennom hele kvelden. 📸✨
Leveringen var rask, og alt kom trygt pakket inn. Vi setter stor pris på den gode servicen og vil absolutt anbefale Roal Neon til alle som ønsker et unikt og personlig neonskilt til bryllup eller andre spesielle anledninger!

Svar fra Royal Neon
Anbefales på det sterkeste om du ønsker deg et unikt skilt ✨
Veldig bra finish og kvalitet på skiltet. Rask levering selv om det lages på bestilling.
Ønsker å trekke frem god kundeservice av Carl underveis for å sikre at skiltet ble optimalt!
Kan trygt anbefale Royal Neon !

Svar fra Royal Neon
Super kundeservice og rask levering. Flott skilt som var lett å montere 👌⭐️

Svar fra Royal Neon
Super service, og kjempe fornøyd med LED-skiltene vi bestilte :-)

Svar fra Royal Neon
God service, og god dialog. Veldig hyggelige kundebehandlere.
Produktet sto til forventningene, og vi er veldig fornøyd. Anbefales!

Svar fra Royal Neon
Veldig god service fra første kontaktpunkt til mottakelse av skilt. Carl Jacob er tilgjengelig og følger opp, både før og under bestilling og ved sending av skilt fra leverandør.

Svar fra Royal Neon
Super fornøyd med både skiltet og servicen vi fikk. Vi var sent ute med bestillingen før salongen skulle åpnes, men de har så effektive at vi fikk skiltet til og med i god tid før åpningen. Skiltet ga det store ekstra for utseendet av salongen. Stor takk!

Svar fra Royal Neon
God kommunikasjon fra bestilling til skiltet var oppe på veggen!
Gode priser. Ble bedre ennvi ønsket oss!

Svar fra Royal Neon
Royal Neon har virkelig den beste kundeservicen!
Alt fra bestilling, levering til selve produktet var en 10/10 opplevelse!
Vi trengte et nytt neonskilt til kontoret vårt og de bisto med glans! Anbefaler virkelig videre :)

Veldig serviceminded
Det var en fin opplevelse å handle et skilt fra Royal Neon, med veldig god oppfølging fra Carl.

Svar fra Royal Neon
Veldig bra service og oppfølging. Kommunikasjonen var eksemplarisk. De la også til en bonus på ordren som var ekstra hyggelig
Anbefales!

Svar fra Royal Neon
God kvalitet, leveranse i samsvar med beskrivelse, rask og god service. Vi fikk også en feilleveranse. Denne ble korrigert og omlevert med en gang, uten ekstra kostnad for oss. Anbefales på det varmeste.