Rask levering - raskere enn oppgitt i e-post. Veldig god kundeservice - ble oppringt ettersom designet jeg hadde valgt ville få et bedre resultat med små justeringer, tydelig at de vet hva de holder p... Vis mer
Vi i Fotobaren har samarbeidet med Carl i Royal Neon flere ganger, og vi må si at han er en sann glede å jobbe med! Ikke bare er neonskiltene av utrolig høy kvalitet, men Carl tar utrolig godt vare på... Vis mer
Vi bestilte en neonlampe med et design de ikke hadde i sortimentet, og fikk tilsendt skisse og tilbud dagen etter. Lampen kom mye fortere enn antatt og er helt fantastisk!! Jeg vet ikke helt hva vi ve... Vis mer
Royal Neon er en av Norges første og største produsenter av led neonskilt.
Torvgata 6, 2000, Lillestrøm, Norge
Vi i ODA-Nettverk er strålende fornøyde med samarbeidet! Alt ble levert til avtalt tid, på tvers av regioner... og skiltene kom frem i perfekt stand uten skader. Opplevde svært god oppfølging hele veien der Royal Neon selv tok kontakt for å sjekke at alt var mottatt som det skulle.
Neonskiltene har allerede blitt et løft for arrangementene våre, og vi gleder oss stort til å bruke dem på vårt neste event.
ODA-Nettverk
Vi hadde en svært stram tidsfrist for åpningen av kafeen vår etter oppussing. Det var helt avgjørende for oss å rekke åpning før jul, men tiden var veldig knapp. I tillegg skulle vi ha to skilt. Ett i normal størrelse og ett på hele 2,3 meter, så vi var egentlig ganske sikre på at løpet var kjørt.
Likevel klarte Royal Neon å levere alt i tide, midt i julerushet. Det er rett og slett imponerende, og resultatet overgikk forventningene våre. Vi er utrolig takknemlige.
Servicen har vært eksemplarisk hele veien. Vi fikk raske tilbakemeldinger, god oppfølging og en veldig god dialog. Carl Jacob, som eier Royal Neon, har vært både løsningsorientert, hyggelig og imøtekommende og ikke minst leverte han en svært god pris.
Vi anbefaler Royal Neon på det sterkeste <3
Strålende flott produkt og med riktig mål og utførelse samt rask levering

Svar fra Royal Neon
Veldig fornøyd med Royal Neon. God service og 10/10 resultat. Har brukt de til skilt på barna sine rom og til flere skilt i kommersiell bruk. Blandt annet til podcast og Stavernfestivalen

Svar fra Royal Neon
Vi i Blivakker er superfornøyde med både service og resultat! Royal Neon leverte utrolig flotte neonskilt, og vi fikk god veiledning hele veien for å finne det som passet perfekt for oss. Skiltene kom raskt etter bestilling, og kvaliteten er helt topp.
Anbefaler Royal Neon på det varmeste – vi i Blivakker kunne ikke fått en bedre opplevelse!

Svar fra Royal Neon
Super service, god og rask oppfølging. Kvalitetsprodukt

Svar fra Royal Neon
Veldig god og rask service. Vi var strålende fornøyd med neonskiltet!

Svar fra Royal Neon
Har handlet flere ganger med Royal Neon og er svært fornøyd. - God service - Rask levering - Gode produkter. Kan anbefales.

Svar fra Royal Neon
Kort leveringstid, god kvalitet, og bra oppfølging!

Svar fra Royal Neon
Skiltet er utrolig fint, servicen upåklagelig! Jeg kunne ikke vær mer fornøyd, og det blir definitivt ikke siste gangen jeg kjøper fra Royal Neon. 😊

Svar fra Royal Neon
Skiltet ble mye bedre enn vi trodde! Vi bestilte skilt for å bruke til vårt nye brand, skiltet ble brukt i vindu på Lyko og det var prikken over i’en. Kommunikasjonen var tett hele veien, og skiltet kom raskt! Anbefales på det varmeste.

Svar fra Royal Neon
Jeg har kjøpt to neonskilt fra Royal Neon til badstuen og klubbkonseptet mitt – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Leveransen var helt topp, og kommunikasjonen med Carl underveis var super. Alt gikk sømløst og enkelt, fra bestilling til ferdig produkt. Skiltene kom raskt og ser fantastiske ut og gir akkurat den stemningen jeg var ute etter. Anbefales på det sterkeste!

Svar fra Royal Neon
Kundeservicen er veldig bra. Er kjempehappy med produktet, kunden min smiler fra øre til øre :-)

Svar fra Royal Neon
Rask og proff handel. Fikk god hjelp til utforming av logoskilt. Veldig fornøyd og anbefales ☺️

Svar fra Royal Neon
Ekstremt rask levering, fantastisk produkt med veldig bra lys og utrolig bra service 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Tusen takk!
Hilsen FUDI

Svar fra Royal Neon
Veldig fornøyd. God service, kjapp levering og veldig fint resultat. Det ble akkurat slik vi ville ha det.

Superrask levering!
Rasklevering og fint skilt - som har et fint lys :)

Svar fra Royal Neon
Vi har fått levert flere veldig fine skilt av god kvalitet. Når det kommer til prosessen fra start til ferdig montert produkt, vil jeg skryte veldig av oppfølgingen. Aldri i tvil om at dette kom til å bli bra. Vi vet hvor vi skal neste gang vi skal ha et nytt skilt.

Svar fra Royal Neon
Kjempe bra service! Raske svar og ikke minst rask produksjon! Veldig hyggelige å snakke med og veldig hjelpsomme. Super fornøyd med produktene og enkelt å montere!