Jeg var lidt sent ude med en bestilling af en nat lampe med indgraveret navn til et barnedåb. Jeg betalte ekstra for hurtig service og fik pakken leveret efter 2 hverdage. Det er imponerende hurtigt,... Vis mer

Fantastisk kunde service!!! Har bestilt flere gange og der er altid god service og kvalitets produkter. Fornyeligt bestilt jeg et sæt af børne taske, flaske og madpakke. Der var en lille fe... Vis mer

To måneders leveringstid og virkelig ringe kundeservice. Bestilte min ordre med julekalendere til mine børn, samt en julekrans d. 15. oktober, leveringstiden bliver sat til 13. november. Dette... Vis mer

Jeg købte for et lille års tiden siden rygsæk og drikkedunk til mine lille piges børnehavestart. Tasken er blevet vasket flere gange da den er med regnbue og sart lyserød - men det hele vasken nemt og... Vis mer

4,3

Enestående

Pinligt

Ville bestille trappestol til en barnedåb i uge 40, men varen var ikke på lager - den skulle komme i uge 41. Derfor printede jeg billede og gav det i gave så forældrene kunne se at det var det jeg ville give. I uge 41 var varen stadig ikke på lager - i dag, onsdag uge 42, får jeg så en mail om at varen er på lager. Vel og mærke efter jeg har skrevet og spurgt hvor varen bliver af - intet svar. Da jeg så her til formiddag ville bestille, er alle trappestole - ligegyldigt design, midlertidigt udsolgt - nu er der ikke engang en dato for hvornår jeg kan forvente at kunne give min gave. Og jeg får ikke svar på mail som jeg har sendt til kundeservice. Det er decideret pinligt at jeg har "givet" en gave som jeg nu ikke ved om nogensinde kommer. Det samme gælder for målestok med navn.
Skal hilse og sige at billederne af gaven blev taget varmt imod og der er én der glæder sig rigtig meget til at få den! Men spørgsmålet er - skal jeg finde på noget helt andet at give i gave?

20. oktober 2021

Kæmpe anbefaling!

Jeg har handlet ved Rofa.dk fire gange nu. Jeg er helt vild med alle de fine produkter! Der er så mange muligheder for, at personliggøre tingene. Jeg har købt termokop, badekåbe, dåbsstol, trappestol, højdemåler, taske, stableklodser m.m. Jeg er virkelig vild med deres fine produkter.
Kun én enkelt gang, har jeg ikke været helt tilfreds, pga. hakker og ujævnheder på dåbsstolen. Her sendte jeg en mail med billeder af stolens skavanker og fik hurtigt svar og hjælp.
Super god kundeservice og virkelig flotte produkter. Jeg kan garantere, at jeg kommer til at købe flere ting herfra, både til mig selv, men også i gave til andre.
Kæmpe, kæmpe anbefaling herfra!

14. august 2021

Suverænt!

Har handlet hos Rofa flere gange nu og 4 mennesker i mit netværk har erklæret det deres bedste fødselsdagsgave de nogensinde har fået. Lækkert design, materiale, kvalitet og personliggørelsen med navn er bare top 😍

Den ene gang nåede jeg ikke at hente pakken på posthuset i rette tid. Rofa henvendte sig selv til mig og tilbød at sende pakken afsted igen, kvit og frit. Sikke en service. Anbefaler Rofa Design til alle jeg kender der står i idémangel op til en fødselsdag/begivenhed.

21. juli 2021

M E G A tilfreds

M E G A tilfreds! Jeg har lige modtaget tre rygsække til mine piger. To elefant rygsække og en stor rosa rygsæk. God solid kvalitet og wow hvor er elefanterne bare søde! Skønt med navn! Kan kun anbefales 👌🏻

21. juli 2021

Jeg ELSKER designene fra Rofa

Jeg ELSKER designene fra Rofa. Har købt flere gange, både til eget forbrug men også gaver. Et lille men er at laminaten på møbler ikke virker som det stærkeste alla Jysk.
Derfor "kun" 4 stjerner, men absolut 5 stjerner for design, udvalg og service 🤩 vores ønskesedler er altid spækket med Rofa design.

2. juli 2021

Bought a backpack with custom name and bad stitching

Bought a backpack with custom name, and paied for express handling. The bag came really fast, but it had some stithing lines looking terrible. I contacted rofa.dk through their online form and asked for a fast solution, but they did not come back to me, and now the present for the babtism will not be there :(

17. juni 2021

Kan kun anbefales.

Har nu af to gange, bestilt hos Rofa Design.
1. Gang en gå-vogn med navn
2. Taske med navn.

Alt er forgået som det skal. Og varene er SÅ super flotte.
Glæder mig til at forære dem videre, til 2 * dåb.
👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. juni 2021

Bestilte en gåvogn med navn til min…

Bestilte en gåvogn med navn til min niece, hvor der så var fejl på vognen. De sender en ny til mig, som så også har fejl. Jeg har så heldigvis mulighed for at mixe de 2 sammen til en hel vogn, som hun så får i fødselsdagsgave. Kundeservice var søde, levering og hjemmeside var god, dog var jeg ikke tilfreds med kvaliteten af produktet, og var træt af alt bøvlet jeg havde.

30. mai 2021

Smukt produkt og tryg levering

Jeg har modtaget den smukkeste urboks med indgraveret navn til min bror i 20-års fødselsdagsgave.
Levering fremkommer uden problemer og jeg kunne følge min pakke hele vejen.

14. april 2021

Elendig service

Elendig service.

Jeg har købt en rygsæk til min niece og dagen efter, sætter de varen til 50% af prisen. Jeg efterspørger så Rofa, om vi ikke kan finde en løsning, da der ikke engang var gået 1/2 dag fra at jeg bestilte, til de lavede 50% på den. Det ville de absolut ikke og der var ikke en rød reje at hente!

Sidste gang jeg handler der, når der ikke engang kan blive gjort noget ved sådan en lille ting.

Der mistede de lige en ellers trofast kunde.☹️

9. mars 2021

Jeg har købt den sødeste sengeslange…

Jeg har købt den sødeste sengeslange til min datter "Krammedyr - Circus Elephant". Den er simpelthen så fin! Så lækker og blød i stoffet, holder fint formen. Vi valgte at få den graveret med navn, som også bare ser så sødt og fint ud. Jeg bestilte den onsdag eftermiddag og mandag ankom den. Jeg er virkelig positiv over den, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler ved jer.

7. mars 2021

Super flotte produkter!

Super flotte produkter
Jeg har købt:

rulledyr med navn - blush (svane) den er super flot, ruller ikke helt optimalt, men min datter elsker den.

Tøjdyr - blushing unicorn
Super lækker bamse og dejlig at røre ved og super flot

LÆRE-AT-GÅ-VOGN MED NAVN - PINK
Lever 100% op til min forventning super flot

BRUN KANIN MED NAVN - YOU & ME (34cm) super flot og rigtig sød kanin og flot brodering

Min datter elsker alle sine nu ting fra rofa.

Kan kun anbefale dem, de lever op til de ting man køber og man få det som man ser på billeder, det snyder ikke.
+ forsende blev overhold

5-stjerner her fra

4. januar 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis