Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var lidt sent ude med en bestilling af en nat lampe med indgraveret navn til et barnedåb. Jeg betalte ekstra for hurtig service og fik pakken leveret efter 2 hverdage. Det er imponerende hurtigt,... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk kunde service!!! Har bestilt flere gange og der er altid god service og kvalitets produkter. Fornyeligt bestilt jeg et sæt af børne taske, flaske og madpakke. Der var en lille fe... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

To måneders leveringstid og virkelig ringe kundeservice. Bestilte min ordre med julekalendere til mine børn, samt en julekrans d. 15. oktober, leveringstiden bliver sat til 13. november. Dette... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte for et lille års tiden siden rygsæk og drikkedunk til mine lille piges børnehavestart. Tasken er blevet vasket flere gange da den er med regnbue og sart lyserød - men det hele vasken nemt og... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg bestilte i weekenden en bamse med…

Jeg bestilte i weekenden en bamse med indgraveret navn. Da jeg kommer til betaling afviser den, og min ordre bliver annulleret. Herefter går jeg ind og laver en ny bestilling, men med min mands kort - denne bliver godkendt.

Nu kan jeg se, at der alligevel er sendt to identiske bamser.
Jeg skriver med det samme til Rofa og får en besked om, at det er vildt at jeg ikke har kunne se at der er bestilt to.
Og at de ikke kan gøre noget ved mit problem.

Virkelig ærgerlig service.

23. august 2023

MEGA GOD SERVICE!

MEGA GOD SERVICE!!

Jeg modtog en af deres kufferter med en lille revne i. Jeg skriver efterfølgende en mail og vedhæfter billeder og ordrenummer.
Dagen efter modtager jeg en mail om at de har sendt en ny kuffert til mig, og at jeg blot kan gøre med den anden kuffert som jeg har lyst til.

Jeg vil blot takke for den helt vildt gode service! Er meget taknemmelig for den gode behandling jeg har fået, og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber noget fra Rofa.

13. juni 2023

Super kundeservice

Jeg bestilte en vare, som kom lyn hurtigt med posten, dog var der nogle fejl på produktet.
Jeg kontaktede derfor Rofa på Mail, hvor jeg her oplevede en fantastisk kundeservice.
Jeg skulle blot sende billeder af fejlen, hvor de kunne se hvad der var galt. Jeg får svar samme dag, at de sagtens kunne se, hvad problemet var og at de ville sende mig et nyt produkt dagen efter samt, at jeg måtte beholde den som jeg allerede havde modtaget.
2 dage senere står jeg med min vare, som er lige som den skal være!
Super kundeservice, jeg handler 100% der igen!

10. mai 2023

Kan anbefales

Virkelig hurtig levering og varen er præcis som man kan se på hjemmesiden - ingen skuffelse der. Smukt broderet. Bliver ikke sidste gang jeg handler her.

1. mai 2023
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Armbånd.

Armbånd.

Har købt et armbånd her med gravering, kvaliteten af læderet virker god. Det samme gælder låsen.

Er skeptisk overfor "graveringen", den er laserbrændt ser det ud til. Så tænker det er et spørgsmål om tid før det er slidt af, havde en forventning om det var graveret ind i metal låsen og ikke "brændt".

Ellers er jeg godt tilfreds, indtil videre.

12. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super flot og god kvalitet

Jeg har købt gaver af 3 omgange hos Rofa og har kun været tilfreds med de ting jeg har modtaget! (Armbånd, toilettaske og rygsæk med navn). Vil helt sikkert købe her igen.

19. mai 2022

Falsk markedsføring

Købte et travelmug som gave men endte med en ødelagt taske. Selv i spænd er den utæt og toppen åbner sig for ingenting så den er utæt bare man går med den i hånden. Det er superpænt men markedsføres som noget det ikke er. Der kan på ingen måde rejses med dette krus. Det er bare et meget dyrt termokrus. Superskuffet over den falske markedsføring. Har haft fat i support som svarer på svensk at det ikke er meningen at kruset skal rejses med som om det så gør det okay at de reklamerer med at det er et travel mug når de bagefter siger det ikke er. Køber ikke her igen.

2. januar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har bestilt en taske til min…

Jeg har bestilt en taske til min kæreste, så ved ikke med kvaliteten endnu det er en jule gave. Designet ser flot ud på selve tasken, indpakning var super fint os. Der var rimelig hurtig levering når man tænker det er fra Sverige til dkk.

Der stod 7-8 dages levering, man kan vel forvente længere leverings tid i høj sæson dette skete heldigvis ikke. Jeg skrev med kunde service super venligt og hurtig til at svarer, dog anbefaleder jeg at skrive på engelsk da jeg desværre ikke forstår svensk særlig godt.

Så firmaet har levet op til mine forventninger indtil videre og vil helt sikker handle der igen.

4. desember 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Klarna kan ikke håndtere betalingerne.

Rofa klarer det til UG. Det er Klarna der håndterer deres betalinger der ødelægger det hele.
Derfor får Rofa 3 stjerner, da de som sådan intet har gjort forkert.

Jeg har bestilt en vare ved Rofa Design, som åbenbart bruger Klarna til at håndtere deres betalinger. Min vare er blevet afsendt i går og derfor har de naturligvis hævet pengene i dag. Problemet er bare (jeg har mastercard), at de ikke har slettet reservationen af beløbet. Så nu har jeg betalt dem pengene, men de sletter ikke reservationen.

Jeg tager kontakt til Rofa, som siger jeg skal henvende mig ved Klarna, hvilket jeg gør.
Jeg sender dem screenshot af pengene de har hævet, men også af den reservation som stadig står. Jeg får at vide af Selina, at det eneste hun kan gøre er, at sende sagen videre til deres økonomiafdeling og der ved hun ikke, hvor længe de vil være om at frigøre pengene.

I sagens natur kan jeg ikke få min bank til at slette reservationen, for det må de ikke. Men Selina vil ikke (eller kan ikke, som hun skriver) sende et skriv til min bank, så han kan slette reservationen og dermed frigive mine penge.

Så nu har de uretmæssigt reserveret nogle penge på min konto og er på ingen måde samarbejdsvillige ift. at få pengene frigjort hurtigere, men det vil ske inden for 7 - 14 dage.
Hvordan kan de, i dagens Danmark, bare få lov til at reservere penge på min konto uden at jeg har givet dem tilladelse til dette?

Dette er meldt til Forbrugerombudsmanden.

Desværre for Rofa Design vil jeg i fremtiden være meget tøvende med, at bestille hos dem igen så længe de bruger Klarna til at håndtere deres betalinger. Det kan de jo så tydeligvis ikke finde ud af. Jeg er ellers utrolig glad for deres produkter, så jeg synes det er noget så ærgerligt.

8. desember 2022

Jeg elsker rofa ❤

Jeg og min søn eeeeelsker det der er blevet lavet.
Jeg har bestilt en skoletaske, sportssæk, madkasse og drikkedunk. Det hele med navn.
Det er så flot lavet og så personligt.
Jeg har ligeledes købt en lille rygsæk med navn og drikkedunk med navn til vores venners barn der havde fødselsdag, og den blev taget så godt imod.
Det er I hvert fald ikke sidste gang jeg handler der ❤

9. august 2022

SUPER TILFREDS

Først og fremmest virkelig nogle lækre og flotte produkter.
Desværre var en opbevaringskiste vi fik i dåbs gave gået i stykker på bagsiden, jeg sender billeder og mail til kundeservice, de svare retur dagen efter (skrev om eftermiddagen), og sender en ny bagside til mig.
Har absolut intet dårligt at sige, hurtig levering, lækre produkter og god kundeservice.

18. mai 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Godt køb :))

Jeg har både bestilt glas med navn på, samt et børnetæppe, nusseklud og bamse med navn - intet at sætte en finger på!

Havde nogle problemer med trækningen, hvor jeg ikke synes at jeg fik den rette hjælp fra kundeservice. Dog fandt jeg ud af det med hjælp fra banken & der var intet snyd, blot nogle fejl!

21. april 2022

Hurtig handel!👏🏼

Hurtig handel!👏🏼
Jeg har ikke bestilt noget med navn, men jeg har bestilt deres flotte kaninlampe og den er præcis som på billederne.
Jeg bestilte tirsdag kl. 00.30
Pakken blev afsendt tirsdag kl. 09.30
Afhentede i dag onsdag kl. 14.00
Dvs. at jeg modtog pakken inden for 38 timer efter ordrebekræftelsen👏🏼

Jeg var i tvivl om siden var troværdig, da der kun var 18 anmeldelser her på trustpilot, men efter lidt søgning fandt jeg ud af, at det hed Rofa Design og det er oprindeligt fra Sverige, som så har lavet hjemmesider til Danmark & Norge og derfor ikke har mange anmeldelser på de nye hjemmesider endnu👏🏼

Jeg skal helt klart handle her igen😍

23. februar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv