Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijk, goede prijs, tot zover zeer goede/degelijke kwaliteit! Ben zeer tevreden met mijn nieuwe loopband! Bezorging was ook sneller dan verwacht, dus al met al supertevreden. Het aanbod is, beg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Is mooi op tijd geleverd en ben er zeer tevreden over , en nog een mooie weegschaal erbij gekregen top.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling en bezorging van het product gingen goed, passend bij andere reviews. Helaas bleek het geleverde product defect, waar het invullen van een contactformulier op de website al niet lei... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Treningsutstyrsbutikk

Skrevet av virksomheten

Boost je routine Sinds 2019 helpt Rockerz jou om beter te bewegen, ontspannen en je energie te laten bruisen. Of je nu werkt aan je conditie of ultiem wilt ontspannen, van loopbanden tot massage guns — onze producten geven je routine een boost.⚡ Bij Rockerz draait alles om jouw energie en welzijn. Want met Rockerz wordt elke dag net wat meer Rock 'n Roll! We staan open voor de feedback van onze klanten en zijn transparant over de productie van ons aanbod.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

loopband gekocht.

3. april 2026

Beste,

Dankjewel voor je leuke reactie! 😊

Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent. Veel plezier ermee, en goed om te weten dat de weegschaal ook in de smaak valt! 💪

Rockerz loopband

We gaan als een jekko op die loopband. Prijs kwaliteit is top, en bestelling was volgende dag binnen.

23. mars 2026

Wat leuk om te horen!

Top dat de loopband zo goed bevalt en dat de levering ook lekker snel was. Veel plezier ermee en blijf lekker gaan! 💪

NOG STEEDS AAN HET WACHTEN🥵🥵🥵🥵😡😡😡😡

Ik heb besteld op 7maart tot nu ik heb niks gezien of ontvang nou ja zo wat moet ik doen?kan ik gewoon mijn geld terug?

19. mars 2026

Hi Marichu,

Wat vervelend om te lezen dat je je bestelling van 7 maart nog steeds niet hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Excuses voor de onduidelijkheid en vertraging. We willen dit graag direct voor je uitzoeken en oplossen. Zou je ons een bericht willen sturen met je ordernummer en gegevens via onze klantenservice? Dan kijken we meteen na wat de actuele status is.

Als blijkt dat de levering niet op korte termijn kan plaatsvinden, dan kunnen we uiteraard ook met je meekijken naar een passende oplossing, waaronder restitutie.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product ben er blij mee. Past onder de bank, ideaal wel zwaar om eronder uit te halen maar goed dat overleef ik wel

4. mars 2026

Dankjewel voor je review! 😊

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je blij bent met het product. Klinkt als een ideale oplossing onder de bank 💪 Veel plezier ermee!

Snelle levering !

Snelle levering en een heel fijn apparaat!
Ik heb gekozen voor Rockerz omdat ik ook de trilplaat van dit merk heb! Handig en makkelijk in gebruik!

9. mars 2026

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Super om te horen dat je zo tevreden bent en dat je ook al ervaring hebt met de trilplaat van Rockerz 💪 Fijn dat alles zo handig en makkelijk in gebruik is. Veel plezier ermee!

Extreem slechte communicatie

Helaas bleek het geleverde product defect, waar het invullen van een contactformulier op de website al niet leidt tot een reactie, duurt ook terugmailen minstens een week, maar kan het ook zomaar zijn dat je na twee weken nog geen reactie hebt. Telefonische beloftes worden hierbij niet nagekomen.

Als je hier besteld hoop dan op een goed werkend product, want zodra het misgaat, heb je aan Rockerz helemaal niets.

Ik ben nu gestart met in gebreke stellen en geld terugeisen. Hopelijk levert dat wél een reactie op.

15. januar 2026

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring na levering zo is verlopen. Zeker wanneer een product defect blijkt te zijn, moet je kunnen rekenen op snelle en duidelijke service. Dat dit in jouw geval niet zo is gegaan, is niet zoals het hoort.

Onze excuses voor de trage communicatie en het niet nakomen van verwachtingen in het contact daarna. Inmiddels is duidelijk geworden dat het contactformulier op onze website een technische fout heeft gehad. Normaal gesproken reageren wij juist binnen 24 uur, zoals ook terug te zien is in veel van onze andere reviews. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit in jouw situatie erg vervelend is geweest.

We willen dit uiteraard alsnog netjes oplossen. Als je ons je ordergegevens stuurt via onze klantenservice, dan laten we dit direct intern oppakken en beoordelen we ook meteen de status van je dossier en de vervolgstappen.

Top product!

Na de 1e mislukte bezorgpoging (werd terug verzonden, terwijl het nooit aankwam op de ophaalpunt) van DPD contact gehad met Rockerz. Ze hebben me meteen goed geholpen en de bestelling + betaling geannuleerd. 2e poging en had ik eindelijk mijn loopband! Super fijn ding. Ik ga in de toekomst meer bestellen bij jullie!

17. desember 2025

Beste,

Dankjewel voor je uitgebreide review! 😊

Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk toch goed is gekomen en dat je nu lekker aan de slag kunt met je loopband 💪 Sorry nog voor het gedoe met de eerste bezorgpoging, maar super dat onze support je snel heeft kunnen helpen.

We waarderen je vertrouwen enorm en kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen! 🙌

Mooi product en fijne prijs

Mooi product en fijne prijs
We hebben dit model zelf al en nu ook aangeschaft voor onze ouders. Die vinden het ook super fijn. Het is natuurlijk niet de oplossing, maar in combinatie met beweging maakt dit de spieren snel weer los. En dus ook de pijnklachten

2. januar 2026

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat het product zo goed bevalt, zelfs zo goed dat jullie het ook voor jullie ouders hebben aangeschaft 💪 Goed om te lezen dat het helpt om spieren los te maken in combinatie met beweging.

We wensen jullie allemaal veel plezier en comfort ermee! 🙌

Blij mee!!!

Snel geleverd. Mooi loopband.

31. desember 2025

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat het product zo goed bevalt.

We wensen jullie allemaal veel plezier en comfort ermee! 🙌

Top loopband!

Top loopband!

Gebruiksvriendelijk, geen sta-in-de-weg. Door de MOOVV loopband loop ik elke dag mijn “rondje” zonder last te hebben van de weersomstandigheden. Kortom ik ben blij 😀

28. november 2025

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je elke dag je rondje kunt maken en dat de loopband zo gebruiksvriendelijk is 💪 Hopelijk is het wel de Rockerz Loopband. We wensen je nog heel veel fijne wandelmomenten toe, weer of geen weer! 😀

Heerlijk

Sbel geleverd, duidelijke instructies, makkelijk in gebruik, heerlijk om te ondergaan

11. desember 2025

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je elke dag je rondje kunt maken en dat de loopband zo gebruiksvriendelijk is 💪 We wensen je nog heel veel fijne wandelmomenten toe, weer of geen weer! 😀

Helemaal TE GEK!

Helemaal TE GEK!
Ik ben geen sauna-ganger omdat er vaak een gebrek aan stilte is daar maar sinds een kleine week heb ik de Rockerz saunadeken met lange golf infrarood en daarmee een verrukkelijk nieuw avondritueel, daarna lekker afdouchen, kopje thee en hoppa mijn bed in!

11. desember 2025

Beste,

Wat een geweldige review om te lezen! 😄

Super om te horen dat je nu thuis helemaal tot rust komt met de saunadeken en er een fijn avondritueel van hebt gemaakt 💛 Klinkt als pure ontspanning: lekker opwarmen, afdouchen en daarna zo je bed in.

Dankjewel voor het delen en veel ontspannende avonden gewenst! 🙌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel fijn product, aanrader!

Allereeerst was het super dat de trilplaat een dag na bestelling geleverd werd en dat in de maand december! Ik gebruik de trilplaat nu ruim een week, iedere ochtend 10 minuten en het voelt heerlijk om de dag zo te beginnen. Voel me oprecht energieker en het is een fijne aanvulling naast het sporten. De trilplaat neemt weinig ruimte in beslag, is makkelijk in gebruik en stevig in zn trillingen. Na kantoor leg ik mn benen op de trilplaat en ik voel zo de vermoeidheid minder worden. Ben er heel blij mee!

10. desember 2025

Beste,

Wat een mooie en uitgebreide review, dankjewel! 😊

Super om te horen dat de levering zo snel was, zelfs in december, en dat je de trilplaat zo prettig gebruikt in je dagelijkse routine 💪 Klinkt alsof het echt een fijne toevoeging is aan je ochtend én herstel na werk.

Dankjewel voor het delen van je ervaring en veel plezier ermee verder! 🙌

Super goede service

Super goede service
En goede kwaliteit van de artikelen
👍👍👍

20. november 2025

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als de kwaliteit 👍👍👍 We waarderen je support enorm! 🙌

Aanrader!

Bezorging was ook sneller dan verwacht, dus al met al supertevreden. Het aanbod is, begrijpelijk, beperkt, maar dat wekt voor mij juist vertrouwen, dan weet je dat ze zich focussen op kwaliteit ipv kwantiteit!

18. oktober 2025

Beste,

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! 😊

Super om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe loopband en dat ook de levering sneller was dan verwacht 💪 Fijn dat je juist vertrouwen haalt uit onze focus op kwaliteit.

We wensen je heel veel plezier en succes met je trainingen! 🙌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ideale combinatie: praktisch en stijlvol

Op dit moment heb ik twee producten van Rockerz jn huis en beide zijn praktisch én stijlvol! Een ideale combinatie.

Daarnaast ben ik zeer tevreden met het contact dat ik heb gehad. Het geeft me een goed en vertrouwd gevoel!

8. oktober 2025

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Super om te horen dat je beide producten zo fijn vindt en dat ze zowel praktisch als stijlvol zijn 💪 Fijn ook dat je het contact als prettig en vertrouwd hebt ervaren, dat waarderen we enorm!

Veel plezier met je Rockerz producten 🙌

Vurdert til 4 av 5 stjerner

een efficiënte methode om aan je stappendoel te komen!

Het product werd snel en veilig geleverd met track&trace. De instructies voor de opbouw zijn duidelijk en makkelijk. In een mum van tijd staat de loopband hoe die moet staan en kan je workout beginnen. Ik gebruik het vooral om mijn dagelijkse stappendoel te verhogen en dat werkt tot hiertoe zeer efficiënt. Je kan de loopband ook makkelijk verplaatsen en het neemt niet veel ruimte in. De afstandsbediening is echt een meerwaarde.
Het enige nadeel dat ik ondervonden heb: het platform is iets te smal om echt op te hardlopen en de calorieën die geteld worden zijn niet volledig accuraat.

11. september 2025

Beste,

Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review! 😊

Fijn om te horen dat de levering, montage en het gebruik zo soepel verlopen en dat je de loopband goed inzet om je dagelijkse stappendoel te halen 💪 Ook goed dat je de afstandsbediening en het compacte formaat als pluspunten ervaart.

Dank ook voor je feedback over het loopvlak en de calorieweergave — dat nemen we zeker mee. We waarderen het dat je dit zo duidelijk aangeeft! 🙌

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super handige bolderkar met dak tegen…

Super handige bolderkar met dak tegen de zon of regen! Ideaal!

2. september 2025

Dankjewel voor je leuke review! 😊

Fijn om te horen dat de bolderkar zo goed bevalt en dat het dak goed beschermt tegen zon en regen ☀️🌧️ Ideaal inderdaad! Veel plezier ermee 🙌

Musthave!

Onze nieuwe bolderkar is zeker een musthave wanneer je op pad met kleine kinderen gaat! Ontzettend stevig en met dak dus ideaal voor dagjes weg. De bolderkar heeft brede banden waardoor je gemakkelijk door het zand of bos kunt rijden.

12. august 2025

Dankjewel voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat de bolderkar zo stevig en praktisch is en dat hij ideaal is voor dagjes weg met de kinderen 💪 Ook top dat de brede banden goed werken in zand en bos.

Veel plezier met jullie avonturen samen! 🙌

Top ding

Heel makkelijk om te bestellen!makkelijk om in elkaar te zetten! En ideaal met 2 kids!

7. august 2025

Dankjewel voor je leuke review! 😊

Fijn om te horen dat het bestellen en in elkaar zetten zo makkelijk ging en dat het perfect werkt met twee kids 💪 Veel plezier ermee! 🙌

Team Rockerz

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv