Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In augustus 2025 online een tafel gekocht. Compleet ander (kleur)blad ontvangen dan besteld. Vervanging werd meerdere keren uitgesteld met smoeze. 4 vrije dagen genomen waarbij men elke niet is komen... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kijk op hun site en zie dat er nu staat : faillissement is aangevraagd! Stond er eerder deze week nog niet en ook wij moesten nog wat geleverd krijgen (eigenlijk omruilen van verkeerde levering) en o... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

1 ster minder omdat je lang moet wachten op de planken maar super mooi. Let op, heb je holle muren dan kan je ze beter niet kopen want de super lange dikke metalen pennen die de muur in moeten om d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren al een tijd opzoek naar een boomstamtafel met bankje voor in de overkapping. Wij vonden het allemaal erg duur, tot we op de website van Robustiek Wonen kwamen. Echt een prachtige boomstamtaf... Vis mer

Selskapet har svart

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Great service and communication

Hele mooie artikelen en heldere communicatie. Wij zijn erg blij met onze aankopen. De reden voor de 4 sterren is omdat een deel van de order vergeten was en hier moest ik achteraan bellen. Dit was erg snel opgelost en we ontvangen na 2 dagen al het ontbrekende artikel.

23. januar 2023

PRACHTIGE HOUTEN TUINTAFEL MET X-POTEN

Afgelopen winter 2022/2023 hebben wij een prachtige houten tuintafel besteld bij Robustiek Wonen.
Daarbij hebben wij fijn gebruik kunnen maken vd winter sale.
Nadat de tafel netjes in elkaar was gezet en de monteur vertrokken was, ontdekten we een klein mankement.
Graag wil ik even melden dat het “probleem” snel en vakkundig is opgelost.
Kortom, wij zijn superblij met onze mooie tuintafel……
Dank voor de nette en goede service.

20. februar 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slordige order behandeling/afwerking

Ik had 24-10 een wandplank besteld met 4 bevestigingen, hier stond een levertijd van 4 weken voor.. na zelf meerdere keren bellen heeft de plank zo'n 2-2,5 week gereed in de loods gelegen wachten op levering.. afgelopen woensdag (6,5 week later) eindelijk de plank binnen gekregen zonder de bevestigingen. hiervoor uiteraard gebeld en kreeg deze 09-12 binnen.. maar helaas maar 2 van de bestelde 4 bevestigingen!! echt zeer slordig dit.

Heb zojuist weer gebeld, ze gaan de missende 2 weer opsturen.. na zo aanmodderen verwachtte ik toch een enige vorm van tegemoetkoming of compensatie maar dit bleef uit. jammer.

Denk niet dat ik hier nogmaals iets zou kopen.

Verder prima te woord gestaan, aardig personeel van de klantenservice.

12. desember 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Zwarte tafelpoten

Zwarte tafelpoten besteld, deze zijn prima en stevig, goede kwaliteit. Alleen aan de bovenkant van beide poten waren de zijkanten verbogen, net op het punt waar de boorgaten voor de bevestiging aan de tafel zitten. Hierover gemaild, hun antwoord was dat ze niet verbogen waren toen zij ze verzonden hadden en dat ze tijdens transport beschadigd zijn, ze leggen de schuld bij PostNL. Bij zo'n zware poten zou dan ook de kartonnen verpakking beschadigd moeten zijn en deze was geheel intact. Heb de bovenkant zelf rechtgebogen met zwaar gereedschap.

8. september 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie producten en fantastische mensen die hier werken

Wat een mooi bedrijf. Mooie tuintafel besteld, ik had een stukje pech met levering en lichte beschadiging, zij gaan aan alle kanten voor een oplossing. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, dank jullie wel voor het altijd op een fijne manier te woord staan en met mijn mooie product.

22. september 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede service, bij de schap die ik had besteld had ik schapdragers besteld die achteraf niet bleken te passen. Dit kon zonder problemen omgeruild worden naar de leren schapdragers.

14. juli 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij kregen een prachtige tafel geleverd…

Wij kregen een prachtige tafel geleverd door robustiek wonen. Heel mooi, degelijk en stevig materiaal en goed gemonteerd tijdens de levering. De levertijd was wel wat langer dan verwacht. 11 weken ipv 6-8 weken zoals vermeld op de website. Als ik vragen had over de levering, was de communicatie wel steeds heel vlot en vriendelijk. Wij vinden het een aanrader en zijn heel tevreden!

10. august 2022

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv