In augustus 2025 online een tafel gekocht. Compleet ander (kleur)blad ontvangen dan besteld. Vervanging werd meerdere keren uitgesteld met smoeze. 4 vrije dagen genomen waarbij men elke niet is komen... Vis mer

Kijk op hun site en zie dat er nu staat : faillissement is aangevraagd! Stond er eerder deze week nog niet en ook wij moesten nog wat geleverd krijgen (eigenlijk omruilen van verkeerde levering) en o... Vis mer

1 ster minder omdat je lang moet wachten op de planken maar super mooi. Let op, heb je holle muren dan kan je ze beter niet kopen want de super lange dikke metalen pennen die de muur in moeten om d... Vis mer

Wij waren al een tijd opzoek naar een boomstamtafel met bankje voor in de overkapping. Wij vonden het allemaal erg duur, tot we op de website van Robustiek Wonen kwamen. Echt een prachtige boomstamtaf... Vis mer

2,9

Middels

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Bartafel voldoet volledig aan de verwachting

Een goed en helder advies van Rick gekregen. Hij begreep precies waar wij naar op zoek waren en heeft hier een uitstekende invulling aan gegeven. De bartafel is keurig op tijd geleverd en wij zeer tevreden over het eindresultaat.

1. mai 2024

Super tevreden

Een poosje terug kwam onze nieuwe eettafel en wat zijn we er blij mee! Alles was helemaal zoals verwacht. Communicatie goed, levering snel, maar bovenal een schitterende tafel!

Direct ook een tafel voor in de tuin besteld, ook hier is onze ervaring uitsluitend positief. Het team van Robustiek wonen levert kwaliteit en komt de afspraken keurig na.

13. april 2024

Top kwaliteit en service!

Onlangs twee wandplanken besteld bij Robustiek Wonen en enorm tevreden met de kwaliteit en service! Goed contact gehad via de mail en de planken hangen ook prachtig. Makkelijk te monteren met stelschroeven waardoor het ook makkelijk waterpas te krijgen is, echt top!

14. mai 2024

Geen reactie op slecht product

Langere levertijd zonder melding
Geen voorgeboorde gaten.
Vlekkerig en donkerder, zelfs zwarte vlekken, korrelig en onbehandelde plekken. Coating laat na 1 dag los.
Geen reactie op klacht via mail

29. mars 2024

Poor information about shipment, very long waiting time

When you place an order then you immediately receive a email from the transport company that the item will be shipped. But that is not the case, if you read the order confirmation realy good than you know that the order is not processed at all ! Very strange to act like this. Further you do not receive any information about the progress of the order. And out of the blue you receive an email that the order is shipped. You have no time at all to react if the shipmend does not suits you. So as in my case. And the item was damaged during transport (poorly packed). If I should use the product for what is it supposed to do then I had a problem. But I needed only a part of it and I could leave the damaged part.

15. februar 2024

Voor mij niet meer

Erg onduidelijk dat wanneer je een bestelling plaatst je eigenlijk meteen een track en trace code krijgt wat je de indruk geeft dat het binnenkort geleverd wordt. Niet dus, levertijd is langer als ze aangeven. Dan ineens wordt zonder eerdere aankondiging het geleverd. Of het uitkomt of niet dat is niet hun zorg. Bij mij ging het om een wand plank die ook nog eens beschadigd aankomt en volstrekt anders is als de website afbeelding doet vermoeden. Voor mij nooit meer

22. februar 2024

Wandplanken besteld

Wandplanken besteld. Prachtige planken alleen binnen gekregen zonder bevestiging. Hiervoor gebeld, zou geleverd worden maar zou langer duren ivm de kerst. Helemaal prima. 3 weken later toch maar even gebeld. Bevestiging waren nog niet opgestuurd ivm drukte is het niet door goed door gekomen. Mw van de klantenservice ging het even uitzoeken en ik zou de volgende dag terug gebeld worden. Week later nog geen bericht terug. Toch maar weer zelf gebeld. Bevestiging zou worden op gestuurd. Gevraagd voor evt tegemoetkoming. Doen ze niet aan, klanten moeten maar tevreden zijn..
Bevestiging eenmaal binnen, is het nog niet eens compleet ook nog. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.. heel jammer dat het zo loopt want de planken zelf zijn prachtig.

23. januar 2024

tevreden klant

beste Robustiek.
Ondanks dat mijn bestelling veel later kwam hebben jullie dit netjes gecommuniceerd door middel van een email met de uitleg waarom dit kwam.
ik beoordeel een bedrijf ook op de service als iets niet lekker loopt...chapeau jullie hebben dit goed opgelost en ik ben heel tevreden over de salontafel spider poot.

1. mars 2023

Goede service

Goede service, fijne bezorging! Goed geregeld en zeer tevreden met onze op maat gemaakte tafel.

13. mars 2023