Product quality is decent, overall productappearance is appealing, company image is endearing. Delivery time was good. Have known rice for some small time know. The quality of their products has not... Vis mer
Se hva andre synes
Bestilte 2 krus. Super hurtig levering, og det ene krus levede op til forventningerne. Krusene var håndmalet, og derfor kan der opstå forskelligheder ud fra billedet, men syntes malingen var ret tynd... Vis mer
Magnifique collection de vaisselle et de gobelets, arrivée juste à temps pour Noël. Tout est d’une grande délicatesse et d’un raffinement remarquable. Chaque pièce invite à plonger dans un unive... Vis mer
Slechte kwaliteit/prijsverhouding malamine servies. De afbeeldingen op de bekers waren binnen een paar maanden al verkleurd. Bij de borden verkleuren ze niet, maar laat de beschermingslaag los. Als je... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
We want to be that little extra something that adds value to your everyday lives - we call it EVERYDAY MAGIC.
Kontaktopplysninger
Havnegade 100E, 5000, Odense, Danmark
- ricebyrice.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
The new designs are again so beautiful…
The new designs are again so beautiful that I would like to be friends with the designer
Good quality
Have known rice for some small time know. The quality of their products has not deteriorated.
Really happy with my purchase!
Really happy with my purchase!
Voor de tweede x besteld bij Rice …
Voor de tweede x besteld bij Rice besteld, eerste keer was pakje ook weg . Nu de tweede keer wederom ! Weer die waardeloze GLS die omdat ik ff niet thuis was pakje weer heeft meegenomen en ze bieden het daarna nooit meer aan . Na veel heen en weer heeft Rice het geld teruggestort.

Svar fra rice by rice
I give only 3 stars because the Styles…
I give only 3 stars because the Styles are fine but they are expensive for their material which Is melanine,
The shopping charges are expensive so I have bought more items than I wanted at the beginning to avoid them

Svar fra rice by rice
Købte de smukkeste bogstavkrus til…
Købte de smukkeste bogstavkrus til vores børnebørn. Hurtig levering.
Just perfect as usual.
Elsker alt ved Rice og ville købe meget…
Elsker alt ved Rice og ville købe meget mere hvis det ikke lige var for prisen som er i den dyre ende. Men gode produkter, god kundeservice og mulighed for at betale med Klarna - jeg er fan!
Een redelijk duren koffie togo beker…
Een redelijk duren koffie togo beker aangeschaft, binnen een week de deksel kapot, (gevallen van nog geen meter hoog)
Nu ging ik opzoek naar alleen de deksel vervangen, dit was/is een bekend probleem maar los verkopen gaat niet.
Dus ik geen zin om weer €30,- uit te gegeven met het id dat het ook zo stuk is en dan ook niet vervangen kan worden,.
Jammer zeker voor een duurzaam bedrijf 🤨

God butik!!
Rice laver super søde og fine ting! Tilpas leverings tid
Very beautiful tableware and good…
Very beautiful tableware and good quality!
My daughter loves it!
Leider ist der kinderbecher einmal aus…
Der Kinderbecher ist einmal aus der Hand des Kindes gefallen, schon war er kaputt. Auf Nachfrage bei Rice haben sie ihn nicht umtauschen wollen. Wir haben dort einen großen Einkauf getätigt, wir haben keine guten Erfahrungen mit Rice.

Slechte verzending & timing
Ze doen 2 weken over het inpakken en versturen van het pakket, vervolgens duurt de verzending ook meer dan 1 week en de track & trace werkt ook niet. De producten zijn prima verder.

Jolis gobelets fleuris
Jolis gobelets fleuris !
Envoi soigné et super rapide
Goede ervaring, mooie producten
Ik heb latte lepels besteld. Ze zijn na twee dagen bezorgd en waren zorgvuldig verpakt. Mooie kwaliteit. Ook prettig dat de stickers los op de lepels zaten en daardoor makkelijk verwijderd konden worden.
Een aandacht, op de fotos van de website zie je niet dat de lepels maar aan 1 kant bedrukt zijn. De bedrukking is netjes en de kleuren precies zoals op de website.
A kwaliteit.
Simply beautiful !
I bought three articles from the kitchen line for my baby, I found them absolutley stunning ! Bright colours, very good material, shipping very fast. I absolutley love everything from rice dk !❤️
Article bien emballé
Article bien emballé, arrivé sans casse et rapidement ! Merci beaucoup et ce bougeoir est très joli
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.