Overskuelig hjemmeside 👍 Fantastisk service, hurtig forsendelse og vidunderlige priser.. Og så var der slik med i pakken 🤣😍👌
Se hva andre synes
Så fint og gode tilbud
Jeg fant drømme skoene til min 2 år gamle sønn til under halv pris av hva de koster i norge:)de kom raskt og i esken lå en liten pakke med godis:)for en service!!!handler mer enn gjerne med dere igjen... Vis mer
Fantastisk oplevelse, bestilte varerne torsdag eftermiddag og modtag den allerede fredag formiddag. Det er en fantastisk service. Vil helt sikkert handle hos dem i fremtiden og anbefale deres hjemmesi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MilkyWalk er webshoppen, hvor du finder et kæmpe udvalg af børnesko og børnetøj, der kombinerer høj kvalitet med moderne design - til altid gode priser. Hos os er sortimentet nøje udvalgt, så du kan finde alt fra komfortable sneakers, robuste støvler og lette sandaler til stilfulde og funktionelle sko, der passer til alle årstider og anledninger. VI MÅLER ALLE SKO INDVENDIGT for at sikre den perfekte pasform, og du kan nemt sortere udvalget efter smalle, medium og brede modeller, så du hurtigt finder netop de sko, der matcher dit barns behov. Sortimentet af børnetøj spænder bredt med tøj til både hverdag og fest, fra bløde trøjer og bukser til elegante kjoler og praktisk overtøj. Her er der fokus på både stil og komfort, så dit barn kan bevæge sig frit og trygt, uanset om det leger i haven eller tilbringer en dag i skolen. Vi samarbejder med en række anerkendte børnetøjs og børnesko brands, herunder Ver de Terre, Name It, Lil Atelier, Only Kids, En Fant, Mikk-Line, Joha, Wheat, Bundgaard, New Balance, Skechers, Angulus, RAP, Bisgaard, MarMar, Mini Rodini og flere andre, som alle står for kvalitet, innovation og en passion for børnemode. Dette gør det muligt for os at tilbyde produkter, der både lever op til høje standarder og følger de nyeste trends på markedet. Med EGET LAGER I DANMARK kan vi tilbyde levering fra dag til dag, hvilket sikrer en hurtig og pålidelig service - FRA KUN 19 KR. Vores mål er at gøre hele købsoplevelsen nem og bekvem for dig, fra den første søgning til modtagelsen af dine varer. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål, vejledning og support. Hos MilkyWalk arbejder vi målrettet for at kombinere et bredt produktudvalg med en personlig og effektiv service, så du kan træffe de rigtige valg for dit barns garderobe og fødder. Vores fokus på detaljen i både sko og tøj sikrer, at du altid får produkter, der er både sikre, komfortable og stilfulde. Det er vores ambition at tilbyde en shoppingoplevelse, hvor kvalitet, service og et nøje udvalgt sortiment går hånd i hånd og gør en forskel i din hverdag.
Kontaktopplysninger
Krogenbergvej 15A, 3490, Kvistgaard, Danmark
- info@milkywalk.com
- milkywalk.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Så fint og gode tilbud
Slik i pakken 👍
Overskuelig hjemmeside 👍
Veldig fornøyd med det jeg har bestilt…
Veldig fornøyd med det jeg har bestilt herfra. Kjempegod service og mye bra tilbud. Har som regel fått varene innen 5 dager og de er levert i postkassen.
Kan absolutt anbefales.
Simpelthen den fineste service
Simpelthen den fineste service, med små overraskelser i pakken, +plus to par strømper! 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget godt service!
Rask levering til Norge
Rask levering til Norge. Lekker innpakking!
God og nem bestilling og alt var i…
God og nem bestilling og alt var i orden.
Grei levering og hyggelig
Grei levering og hyggelig, søt innpakning. Tipp topp 😊👍🏻
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales - alt er bare i orden!
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Helt klart ikke første gang jeg handler hos wilkywalk!
Meget fin service og produkt
Overrasket over den fine indpakning og …
Overrasket over den fine indpakning og den ekstra lille pakke man fik med i købet 😊. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der 👍
Super rask levering- til Norge!!
Jeg fant drømme skoene til min 2 år gamle sønn til under halv pris av hva de koster i norge:)de kom raskt og i esken lå en liten pakke med godis:)for en service!!!handler mer enn gjerne med dere igjen:)
Meget fornøyd!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, bestilte varerne torsdag eftermiddag og modtag den allerede fredag formiddag. Det er en fantastisk service. Vil helt sikkert handle hos dem i fremtiden og anbefale deres hjemmeside :)
Gratis strømper og levering dagen …
Gratis strømper og levering dagen efter. What's not to like?
Virkelig god service!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.