Veldig fornøyd med nettbutikken , enkelt å bestille , god kommunikasjon med kundeservice og rask levering. Ein trygg og god butikk å handle fra. Kjøpte ei vifte som fungerer godt og innfrir våre b... Vis mer
Det ble gjort en feil med pakken min som gjorde at de ble veldig forsinket, som var veldig dumt da taket il terra jeg hadde kjøpt hastet veldig. Men veldig god kundeservice og når de først sendte i po... Vis mer
Norsk leverandør til kjæledyreiere i mer enn 30 år. Reptil.no sender alle produkter fra vårt lager i Trondheim direkte til deg som forbruker. Vårt mål er å ha gode priser og rask leveringstid. Fornøyde kunder er det vi lever av.
Haakon VII`s gate 12, 7041, Trondheim, Norge
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned

Svar fra Reptil.no
Kjøpte ei vifte som fungerer godt og innfrir våre behov.

Svar fra Reptil.no
De ville ikke ettersende varen som de ikke hadde inne selv om den var mulig å bestille i nettbutikken. Når jeg da kansellerte hele ordren har jeg ikke fått penger tilbake. Det hjelper ikke at det er butikken Tropehagen Zoo som egentlig driver denne nettbutikken. Hadde jeg visst det hadde jeg ikke bestilt i utgangspunktet.
Edit: Det hjelper ikke å skylde på andre. E-postene jeg har fått fra dere er merket Tropehagen, ikke Reptil.no. Og selv om dere sier pengene kun er reservert, så har ikke reservasjonen blitt hevet. Svaret deres hjalp ingenting, så vurderingen består.

Svar fra Reptil.no
Kjøpte 3stk Jerico rose til dekorasjon.
Disse var bittesmå i forhold til produktbilde. Var riktignok to i et par poser....Ikke ble hele planten grønn heller. Så dette var langt unna forventningene.
Men god kommunikasjon med selger da bestillingen ble forsinket.

Svar fra Reptil.no
Vi kjøpte landet til skilpadde. Forholdsvis rask behandling å vår sære ( men skjønne å morsomme) skilpadde vil bruke landsdelen sin. Dette har vært ett lite problem at den ikke vil sole seg på den forrige. Der lå den heller oppå hulen sin å solet seg.

Svar fra Reptil.no
Kort ventetid og rask levering, selv med varer som først manglet på lager.

Rask levering!
Og, når vi hadde reklamasjon på den ene varen, var det også godt håndtert.
Alt i alt bra service og gode rutiner.

Svar fra Reptil.no
bra hjelp da et produkt var feil på siden. veldig hyggelig og bra kundeservice hjelp og rask levering

Svar fra Reptil.no
Terrariumet jeg hadde bestilt var knust når det ankom, men kundeservice var svært behjelpelige og jeg fikk sent et nytt så snart det var på lager, uten noe mer styr. Ellers ankom alt som det skulle med rask levering. Bra utvalg og vennlig betjening gjør at jeg kommer til å handle herfra igjen neste gang jeg trenger reptil-utstyr.

Svar fra Reptil.no
Har aldri motatt en bestilling så raskt, ble sendt samme dag som jeg bestilte, mottok det dagen etter, kjempe fornøyd med varene.