Regina Coeli doet wat het beweert : Je wordt volledig ondergedompeld in de taal die je wilt leren. Hierdoor is je focus 100% op de te leren taal gericht. En dit wordt op een fijne/leuke manier gedaan.... Vis mer
Se hva andre synes
Tijdens de training bij Regina Coeli heb ik een flinke stap kunnen maken met het leren van de engelse taal. Je wordt echt ondergedompeld en werkt een week lang uitsluitend aan het verbeteren van je En... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een intensieve cursus Nederlands gevolgd en ben er ontzettend tevreden over. De persoonlijke benadering van de trainers maakte voor mij echt het verschil. Ze letten vanaf het begin heel precies... Vis mer
Selskapet har svart
Het was een geweldige ervaring. Vanaf moment van binnenkomst tot en met afsluiting van je dagen. Er heerst echt een hele fijne sfeer en de taaldocenten zijn geweldig. Daarbij is het een aanrader om ee... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Language Institute Regina Coeli
Skrevet av virksomheten
Wij geloven dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Regina Coeli leert mensen beter communiceren in een andere taal. Daarnaast geven we onze cursisten iets dat nog veel waardevoller is: zelfvertrouwen. Wie het beste uit zichzelf durft te halen werkt effectiever, behaalt betere resultaten en boekt persoonlijk succes.
Kontaktopplysninger
Martinilaan 12, 5652 BR, Vught, Nederland
- +31 73 684 87 90
- hello@reginacoeli.nl
- reginacoeli.nl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Grote stap vooruit met Duits
5 dagen bij Regina Coeli gewerkt aan mijn Duits. Grote stap vooruit, maatwerk waarbij ook tijdens de training goed bijgestuurd is. Faciliteiten zijn top. Naast de training, ook goede lunch, mogelijkheid voor sport, ontspanning, mogelijkheid voor individueel werken maar ook in groepsverband.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Het één op één met een trainer is…
Het één op één met een trainer is prettig
Het gaat allemaal in een ontspannen zweer
Top verzorging

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Zeer goede docenten en fantastische faciliteiten
Fantastische faciliteiten en zeer goede docenten om een taal te leren

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Veel geleerd van een team professionals…
Veel geleerd van een team professionals in een inspirerende omgeving!

Ondergedompeld
Ik denk dat dit de beste manier is om iets van een taal te leren, je wordt er in ondergedompeld en alles ademt de taal die je aan het oefenen bent,ik zou het iedereen aanraden

Ervaring rijker, doel bereikt
Ervaring rijker, veel geleerd in korte tijd! Er wordt alles aan gedaan om je maximaal te laten focussen op je doel: Taal leren. Alle facetten er omheen zijn top geregeld!

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Een taaltraining bij Regina Coeli is een kadootje aan jezelf.
Ik heb niet alleen veel geleerd, veel verdieping, veel weetjes, grammatica etc over de Spaanse taal, maar vooral genoten van deze bijzondere week. Super intensief. Ik had een geweldig leuke groep, waar veel synergie was, dat het een vrolijke happening is geworden. Jammer dat de week voorbij was. Helaas is er voor mij voor de rest van het jaar niet mogelijk om nog eens een weekend te komen, anders had ik me meteen weer ingeschreven. Cursus voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Nu alles in de praktijk brengen.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
In slechts 3 dagen door een goede…
In slechts 3 dagen door een goede combinatie van theorie en praktijk mijn Frans weer behoorlijk opgehaald.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Wat een unieke en leuke leerervaring. Onvergetelijk.
De sfeer en ontvangst waren super ontspannen en comfortabel. De lessen waren leerzaam en uitdagend en tegelijkertijd was de setting heel aangenaam en voelde veilig en vertrouwd. Zonder het door te hebben hebben we mijn grenzen mbt de engelse taal flink verlegd en het heeft met veel zelfvertrouwen gegeven. Ik kijk terug op een heel erg fijne week en een unieke leerervaring die ik iedereen gun die er moeite voor wil doen.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
De beste plek om een taal te leren
De beste plek om een taal te leren. Maatwerk, individuele toptrainers, luxe faciliteiten.

Hani
Mijn ervaring bij Language Institute Regina Coeli was geweldig en zeer leerzaam. De docenten zijn professioneel en de lessen zijn intensief en effectief. Ik merkte duidelijke vooruitgang in korte tijd. Ik raad het iedereen aan die serieus een taal wil leren.

geweldige leraren
geweldige leraren, 100% tailor made lessen gefocussed op jouw leerdoel, heerlijke omgeving met fantastisch eten

Uitstekende Taalervaring bij Regina Coeli
Regina Coeli biedt een uitstekende taaltrainingservaring die ik ten zeerste aanbeveel. De organisatie is professioneel en goed gestructureerd, waardoor de lessen soepel verlopen en goed aansluiten bij mijn leerdoelen. De trainers zijn deskundig en geven persoonlijke aandacht, wat mijn leerproces enorm heeft geholpen. De logiesaccommodatie was comfortabel en van hoge kwaliteit, wat bijdroeg aan een aangenaam verblijf. Al met al is Regina Coeli een topkeuze voor iedereen die zijn taalvaardigheden effectief wil verbeteren. Ik overweeg zeker om volgend jaar terug te komen voor verdere training.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Ik heb het nu eindelijk zelf ervaren
Ik heb het nu eindelijk zelf ervaren, nadat het al jaren op mijn verlanglijstje stond en velen me zijn voorgegeaan, maar de nonnen in Vught is en blijft het instituut om in een korte en intensieve tijd van een week een volledig nieuwe taal tot je te nemen. Heel erg indrukwekkend. ¡Muchas gracias!

Svar fra Language Institute Regina Coeli
prettige leeromgeving waar het aan…
prettige leeromgeving waar het aan niets ontbreekt.
fijne taaltrainers die maatwerk leveren.
heerlijk eten.
Omdat het aan mijn doelstellingen…
Omdat het aan mijn doelstellingen voldeed. Ik waardeer de intensieve begeleiding.
Pq pude aprender e entender melhor; me esforcei
Pq pude aprender e entender melhor, o indioma holandês.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.