Se hva andre synes
Met succes de spoed cursus sport massage afgerond! Erg leerzaam en fijne manier van werken. De theorie en praktijk is prima te volgen zonder voorkennis, zolang je maar graag nieuwe dingen wilt leren... Vis mer
September 2018 begonnen met de basis pedicure opleiding. Nu bijna klaar nog de laatste loodjes. Dit schooljaar veel geleerd van Arja en Jeanet. Je wordt goed begeleid bij de praktijklessen. Met all... Vis mer
Onlangs voor de derde keer bij IVS in de leer geweest, Bamboemassage! Een leuke, gezellige kleine klas met collegae van verschillende niveau's (van studenten tot mensen met een eigen praktijk) en... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
IVS Opleidingen verzorgt al 43 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland (en één in Antwerpen). Zo leiden we op voor erkende diploma's
Kontaktopplysninger
Spuiweg 105, 3311 GT, Dordrecht, USA
- ++31 78 6144934
- info@ivsopleidingen.nl
- ivsopleidingen.nl
Leuke en leerzame opleiding
Ik heb de versnelde opleiding voor sportmasseur gedaan en afgelopen weekend afgerond. Wat een leuke tijd hebben we gehad met de groep, Nicolette is echt een topper. Je moet wel goed door hebben dat je een verkorte opleiding doet want het is flink gas geven in de lessen maar ook zeker erbuiten en de theorie is pittig! Al met al een opleiding waar ik veel geleerd heb en een leuke tijd gehad heb!
Het was een prettige leerzame les!
Het was een prettige leerzame les!
Geven door een ervaren lerares die de nodige tips gaf.
Ik persoonlijk heb veel geleerd om bamboe massages te geven.
Indian head massage en handmassage…
Indian head massage en handmassage geleerd. Het waren docenten die zeker goed hun best deden en fijn les gaven. Ik doe er helaas niks mee omdat ik de massages (met name indian head) op de buik heb geleerd... Ik werk zelf met klanten die op hun rug liggen en heb dit tijdens de training aangegeven. Hier werd helaas geen oplossing voor geboden en daarom 4 sterren. Ik kan het gewoon echt niet toepassen zo. Jammer. Los daarvan ook de handmassage geleerd, heel ontspannen en fijn om te ondergaan. Een tip is wel ga er gelijk mee aan de slag. Door corona niks mee gedaan en daardoor de oefening en ritmes vergeten. Ook hier doe ik nu niks meer mee... De ervaring was prima en fijn. Maar voor mij niet geschikt achteraf. 28-1-2020 (kon de datum niet meer invoeren)
Een hele leuke en afwisselende…
Een hele leuke en afwisselende opleiding. Dankzij de bevlogen docenten Bianca, Janet en af en toe ook Ad, is het me gelukt om binnen 9 maanden mijn diploma te halen. Het is geen opleiding die je er zomaar even bij te doen, je moet er echt wel wat voor doen.
Opleiding sportmassage en -verzorging 2023 / 2024
Ik ben blij dat ik voor de opleiding sportmasseur en -verzorging gekozen heb voor IVS opleidingen. Het enthousiasme en de kennis van Ad (praktijk) en Timmy (theorie) maakte dit schooljaar eentje om nooit te vergeten. Evenals de uiterst leerzame extra lessen van Jeanet en Bianca. Allemaal professionals met liefde voor het vak, altijd bereid tot persoonlijke en duidelijke uitleg.
Lomi lomi
De wellness workshops zijn stuk voor stuk zo fijn, worden met zoveel aandacht en liefde voor het masseren gegeven. Fantastische docent!
Sportmassage opleiding 23/24
Net de sportmassage opleiding afgerond in Eindhoven: wat een geweldige ervaring, de manier van lesgeven, de leerzame stof, het geduld, geen vraag was teveel. Ze willen je ECHT iets leren en de passie zit in alle docenten! Ze helpen je overal bij.Het was echt in 1 woord SUPER! Dankjewel voor alles!mocht je twijfelen om deze opleiding te volgen; zeker doen en vooral bij IVS OPLEIDINGEN! DOEN!!!!
Fantastische school
Fantastische school! klein schalig, enthousiaste manier van lesgeven.
eerder heb ik pedicure en medisch pedicure gevolgd.
Door kleinschalige school was het super leuk om hier de lessen te volgen.
nu bezig met sportmassage.
Het zijn échte opleidingen, geen makkelijk er vanaf maken, wel veel zelf verantwoording (wat super goed is) En zoveel ruimte en mogelijkheden om extra les te volgen oid. Goede duidelijk informatie. Fijne leraren
Zeer fijne leer metode
Zeer fijne leer metode. Fijne leraren en een goede manier van lesgeven.
Workshop Zwangerschapmassage…Aanrader!
Vandaag een hele mooie leerzame dag beleefd met de Workshop Zwangerschapmassage. Deze werd gegeven door een fijne Superleuke vlotte Juf met duidelijke taal en uitleg. Complimenten voor deze prachtige Workshop! Niet te vergeten het was een fijne groep wat het ook heel fijn maakt om mee samen te werken!
Zwangerschapsmassage cursus
Vandaag eensuoerfijme en waardevolle zwangerschapsmassage cursus mogen ontvangen.
Wat een gepassioneerde trainer en wat een vakkennis!
Een waar feestje om hier je massageopleidingen en cursussen te mogen volgen
Chapeau grote klasse! Een échte aanrader
Een leuke en leerzame cursus
Een leuke en leerzame cursus, met goede leraren die kennis van zaken hebben je prima begeleiden
Top!!!!!!!!
Superleuke opleiding
Nadat ik een blessure heb gehad (door sporten) heeft een masseur mij meegeholpen met herstellen. Toen wist ik het zeker! Ik wil zelf goed kunnen masseren. Op internet heb ik toen IVS opleidingen gevonden. De opleiding was superleuk. De docenten hebben veel kennis en het was heel leerzaam. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt, een echte aanrader!
Er wordt goed en duidelijk les gegeven
Er wordt goed en duidelijk les gegeven. Aardige leerkrachten.
Sportmasseur
1,5 jaar geleden ben ik puur voor de lol de opleiding tot sportmasseur gestart bij ivsopleidingen. Hier kreeg ik wekelijks theorie en praktijklessen. Zeker de theorielessen waren pittig. Dit omdat anatomie en fysiologie totaal nieuw voor me waren. Maar door het enthousiasme van de leraressen ( Bianca en Janet) ben ik hier heel goed doorheen gekomen! Sterker nog de manier van lesgeven heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik het zonde vond om de opleiding puur voor de lol te doen. En zo is het balletje gaan rollen en heeft dit geresulteerd in inmiddels 3 extra cursussen die ik heb afgerond via IVS en 1 avond in de week dat ik nu mijn eigen praktijk heb.
Ik heb de cursus sportmassage gedaan en…
Ik heb de cursus sportmassage gedaan en verschillende workshops bij IVS
Je wordt heel goed begeleid zowel bij de theorie als in de praktijk en je kan altijd alles vragen.
Ook wordt er snel op mails gereageerd en kan je met je vragen terecht.
Jacqueline Besseling
Opleiding medisch pedicure afgerond
Opleiding medisch pedicure afgerond, goede docent, fijne communicatie met administratie, korte lijntjes en snelle reacties.
Mijn ervaring met de pedicure opleiding…TOP!
Mijn ervaring met de pedicure opleiding van IVS is heel erg goed. Wij hadden ervaren docenten en ze waren zeer behulpzaam en kundig. Alle vragen die ik had hebben zij beantwoord en ze hebben mij goed klaargestoomd voor het examen. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor IVS.
Masseren kun je leren
Een leuke maar pittige opleiding. Zeker een aanrader! De ene week praktijk en de week theorie is een goeie afwisseling. Er wordt met heel veel enthousiasme les gegeven! En door allerlei slimme tips geleerd hoe je de soms wat droge stof eigen kunt maken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.