Regina Coeli doet wat het beweert : Je wordt volledig ondergedompeld in de taal die je wilt leren. Hierdoor is je focus 100% op de te leren taal gericht. En dit wordt op een fijne/leuke manier gedaan.... Vis mer
Se hva andre synes
Tijdens de training bij Regina Coeli heb ik een flinke stap kunnen maken met het leren van de engelse taal. Je wordt echt ondergedompeld en werkt een week lang uitsluitend aan het verbeteren van je En... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een intensieve cursus Nederlands gevolgd en ben er ontzettend tevreden over. De persoonlijke benadering van de trainers maakte voor mij echt het verschil. Ze letten vanaf het begin heel precies... Vis mer
Selskapet har svart
Het was een geweldige ervaring. Vanaf moment van binnenkomst tot en met afsluiting van je dagen. Er heerst echt een hele fijne sfeer en de taaldocenten zijn geweldig. Daarbij is het een aanrader om ee... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Language Institute Regina Coeli
Skrevet av virksomheten
Wij geloven dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Regina Coeli leert mensen beter communiceren in een andere taal. Daarnaast geven we onze cursisten iets dat nog veel waardevoller is: zelfvertrouwen. Wie het beste uit zichzelf durft te halen werkt effectiever, behaalt betere resultaten en boekt persoonlijk succes.
Kontaktopplysninger
Martinilaan 12, 5652 BR, Vught, Nederland
- +31 73 684 87 90
- hello@reginacoeli.nl
- reginacoeli.nl
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geweldige taaltraining bij Regina Coeli
Onlangs heb ik een 5-daagse taaltraining business Engels gevolgd bij Regina Coeli, wat een zeer positieve ervaring was. De trainers zijn professioneel, betrokken en echt gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het instituut straalt kwaliteit en rust uit, wat het leren enorm bevordert. De ambiance is prettig en inspirerend en de faciliteiten zijn uitstekend met zeer vriendelijk personeel en hoge kwaliteit lunch en diner. Al met al was het een geweldige ervaring die mijn zelfvertrouwen in het Engels heeft vergroot. Ik kan Regina Coeli dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige taaltraining.

Zeer persoonlijke aanpak
Zeer persoonlijke aanpak, de lessen worden echt op maat gegeven.
Ook erg flexibel, als op een bepaald punt blijkt dat je ergens anders moeite mee hebt dan in de intake aangegeven, dan wordt daar aandacht aan gegeven.

Verwachtingen overtroffen
Ik had al een vrij hoge verwachting van de cursus voordat ik me had opgegeven maar de cursus en de leraressen overtroffen echt al mijn verwachtingen!! Dit was echt een ' magische' ervaring als ik het zo mag noemen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik op de derde dag al zoveel in het Frans kon vertellen. Wat een geweldig team en structuur! En de faciliteiten waren absoluut top! Overigens nog een hele toffe bonus: het gebarentaal!!! Het was een eer om mijn warme chocolademelk op zo'n leuke interactieve manier te bestellen. En alle barista's en staff waren zo ongelooflijk lief~ Deze hele ervaring was meer dan perfect <3

Enorm intensieve taaltraining
Enorm intensieve taaltraining. Vijf dagen lang van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren en heel veel spreken. Ook goed als digitale detox, want tijd voor je telefoon heb je niet meer.
Ik heb een top week gehad en ben heel blij met het resultaat.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Wat een fantastische plek.
Wat een fantastische plek.
Geweldige,enthousiaste,energieke leraren.Heel veel
geleerd in 2 dagen.
Een hele prettige plek om te zijn,en echt meer dan geweldig eten.Hoop er nog een keer terug te kunnen komen.

Fantastisch opleiding
Fantastisch opleiding, individueel en werken goed aan je doel! Je wordt een soort van ondergedompeld in de taal naar je keuze. In mijn geval was het Engels en allemaal met "native Speakers".

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Super goede en leuke week gehad
Super goede en leuke week gehad. Zou het iedereen aanraden!!

doen!
Perfecte opleiding om in een korte tijd je taal niveau omhoog te halen. 5 dagen Spaans gedaan en ik vind het een stuk beter gaan, zeer vriendelijke en kundige mensen.

Een geweldige ervaring
Super vriendelijke leraren, personeel, heerlijk eten kortom in 1 woord geweldig

Regina Coeli een beleving
Ik ken Regnia Coeli al 35 jaar en heb menig collega hier naar toe gestuurd. NU mocht ik zelf. Regina Coeli is een beleving, waar goed voor ons gezorgd wordt.
Tip om beter voorbereid te zijn op bijzondere allergiën. Het team was zeker bereidwillig, iets scherper zou moeten kunnen.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Een inspirerende en motiverende week
Ik vond het een fantastische ervaring, een week waarin ik veel heb geleerd en grote stappen heb gezet in mijn taalvaardigheid.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Taaltraining zeker aan te bevelen!
Alles is zo goed geregeld dat je je volledig op je taalstudie kunt richten: er is goed eten en er zijn voldoende mogelijkheden om even te ontspannen in pauzes en vrije momenten.
De docenten zijn erg gedreven en passen de lessen volledig aan je individuele behoefte aan, waardoor je die zaken leert die voor jou relevant zijn.

Aanrader
Heb een geweldige taalcursus gevolgd bij Regina Coeli, het was een leerrijke ervaring. De docenten zijn zeer professioneel, ze weten precies hoe ze de trainingen kunnen afstemmen op jouw persoonlijke leerdoelen. Het verblijf in het interne hotel is uitstekend verzorgd: comfortabele (Frisse) kamers, een rustige omgeving en overheerlijke maaltijden. Een absolute aanrader!! Super bedankt RC Team!!

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Wat een bijzonder ervaring de week in…
Wat een bijzonder ervaring de week in Vught was! Alles was uitstekend, de leraren, de sfeer en het eten. Alles was gericht op maximaal leersucces.

Top!
Top trainers, top accomodatie en het programma was volledig op mijn leerwensen ingestoken.

Svar fra Language Institute Regina Coeli
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.