Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Niestety obraz "Złotawy symbol hinduskiej tantry" nie jest ani gram złoty. Farba jest żółtka a obraz przez to wygląda tandetnie. Na stronie wyglądał zupełnie inaczej. W dodatku firma korzysta z kurier... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jedyne dwie gwiazdki mogę dać za szybki czas realizacji, ale co do zrealizowanego projektu to niestety w niczym nie przypomina czegoś co zamawiałam, złoto to kilka odcieni żółtego, czyli kilka żółtych... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Błyskawiczna obsługa, plakat świetnej jakości w pasującej ramie. Konkurencyjna cena plus świetny generator do wybierania rozmiaru, kadrowania i przycinania plakatu. Super!

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Jakość wydruku absurdalnie niska

Jakość wydruku absurdalnie niska - nigdy nie widziałem takiej pixelozy na tapecie :/ Ponadto najdroższa mozliwa do wyboru opcja nie nadaje się nawet do delikatnego przetarcia szamtką - natychmiast ulega odbarwieniu, czegos takiego nie doświadczycie nawet na najtańszej tapecie z marketu. Mam pretensje do siebie bo nie zamawia się niczego w sklepach, które nie istnieją na google (gdyby istnieli mieliby ocenę 2/5 w bardziej widocznym miejscu). Zmarnowane ponad 1000zł.

28. februar 2026

Polecam!

Jak dla mnie super firma, wydruk fototapety przepiękny, kolory żywe, żadnych widocznych pikseli. Dość dobrze się montuje, więc jak dla mnie perfekcja. Przed zakupem skontaktowałem się z obsługą w celu konsultacji. Pani na infolinii wyjaśniła wszystko, odpowiedziała na pytania i doradziła kilka rzeczy od siebie! Polecam

9. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Brak realizacji zamówienia zgodnie z…

Brak realizacji zamówienia zgodnie z formatem.
Nie informują że np. w danych wymiarach nie ma możliwości wykonania jako jeden format -robią jak im wygodniej i nie kontaktują się z klientem.
Zamówiłem format jako jeden element przysłali składane z dwóch części nie informując że nie ma możliwości w jednym.
Aby złapać klienta. Potem tłumaczenia jakimś dziwnym regulaminem jak by nie było maili i telefonów. NIE POLECAM

13. januar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

La qualité d'impression est mediocre

La qualité d'impression est très mauvaise, beaucoup de pixels.. pour 16€ payé pour 1m² , c'est cher pour une qualité médiocre.
C'est une amie professionnelle dans ce domaine qui me l'a posé, et elle confirme mon avis.
Sinon de loin ça fait bel effet, mais tout de même pas assez qualitatif pour le prix payé.
Livraison au top par contre et rapide

27. oktober 2025

DÉPLORABLE ! 🤬

J'ai commandé un sticker qui selon Redro était en cours de finition graphique le 12/09, depuis cette information, aucune nouvelle quant à son expédition. Pourtant le mail de confirmation de commande précise une livraison de 2 à 5 jours. J'ai contacté ce vendeur par mail. Sa réponse est en contradiction avec les informations reçues lors de ma commande. Je suis d'autant plus furieuse car le coût de la livraison est prohibitif compte tenu du délai qui n'est pas respecté. À fuir...

12. september 2025

OSZUŚCI

Zgadzam się z opiniami innych użytkowników. Sklep stosuje nieuczciwe praktyki. Na stronie każdego produktu jest widoczna informacja o możliwości zwrotu, tymczasem firma nie akceptuje zwrotów i twierdzi, że produkty są drukowane "na zamówienie klienta". Odsyła do regulaminu, w którym zawarty jest punkt o tym, że produkty na zamówienie nie podlegają zwrotowi, jednak jest to praktyka niezgodna z obowiązującym prawem, gdyż kupno jednego z dostępnych wariantów produktu to nie to samo co personalizacja pod klienta. Nie wiem jeszcze czy mój zwrot ostatecznie zostanie zaakceptowany, ale i tak daję jedną gwiazdkę, bo właściciele sklepu albo sami nie znają prawa i wprowadzają klientów w błąd albo celowo to prawo łamią wykorzystując niewiedzę ludzi.

16. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dał bym zero,foto tapeta rozpikselowana…

Dał bym zero,foto tapeta rozpikselowana w dodatku dostajesz zdjęcie obcięte a nie pomniejszone by do rozmiaru dopasować w ten sposób dostałem część obrazu pisząc o reklamacje oni twierdzą że nie uznają reklamacji bo wymiar się zgadza a że obraz nie jest taki jak u nich na stronie to już nie ,

23. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, fototapeta kiepskiej jakości rozpikselowana. Pieniądze wyrzucone w błoto, nie popełniajcie tego samego błędu i nie zamawiajcie nic w redro.pl.

23. juli 2025

Tapeta niezgodna z opisem

Tapeta niezgodna z opisem. Reklamacji nie przyjmują… ale można sobie nową wybrać, wydrukują i prześlą. Porażka! Kasy nie oddają stracone 800 zł …

10. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dałabym zero gwiazdek jeśli byłaby taka…

Dałabym zero gwiazdek jeśli byłaby taka możliwość. Nie kupujcie z tej strony to oszuści !!!! Wysyłają coś zupełnie innego niż pokazują na swojej stronie, a później kłamią że ich regulamin na to pozwala i nie ma możliwości zwrotu tego czegoś... Zamiast flizeliny papier rozwalający się w dłoniach, grafika to właśnie to zdjęcie z ogłoszenia ale powiększone do wielkości jaką wybieramy i to wygląda jak ogromne rozmazane piksele.... Szok po prostu... Nawet na chińskich stronach nie ma takich oszustów... Nie dajcie się nabrać tym złodziejom.

26. juni 2025

Couleur horrible

Livraison pas très rapide mais bon ? puisqu'il faut produire ! Quand à la couleur !!! on m'avait bien prévenu qu'il pouvait y avoir une différence ,mais à ce point ! c'est horrible.

20. mai 2025

Qualité exécrable

Qualité exécrable, image extrêmement pixelise. Il ne correspond pas fidèlement à l'image de présentation affichee sur leur site. Ils refuse mon retour et de me rembourser, sur un sticker standard non-personnalisée, fait sur commande. À éviter !

29. mars 2025

Zadowolona klientka

Zamówiłam plakaty i jestem bardzo zadowolona. Plakaty są piękne, kontakt ze sklepem bezproblemowy, dostawa w ciągu kilku dni...na pewno zamówię ponownie.

15. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam. “Tapeta” która do mnie dotarła to rozpikselowany obrazek, który nawet w najmniejszym stopniu nie przypomina wzoru prezentowanego na stronie. Firma nie pokusiła się nawet na zakup wzorów w formie wektorowej. Nie chcą przyjąć spowrotem swojego “dzieła”, nawet po kilkunastu telefonach i meilach wymienionych z ta firmą nie mogę się doprosić o adres zwrotny.

7. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłam tapetę 2.5x4.5m w cenie 1100…

Zamówiłam tapetę 2.5x4.5m w cenie 1100 zł. Dostałam tragicznej jakości wydruk. Fachowiec zadzwonił z informacją, że tapeta rwie się w rękach. Dotykanie jej ściera kolor, a podobno można ją było myć. To jakaś papierowa imitacja nie fototapety, a tapety. Dramat. Nie kupujcie w tym sklepie.

24. februar 2025

Dramat

Dramat. Zamówiona tapeta była w tragicznej rozdzielczości, niezgodna z opisem i grafiką na stronie przy zamówieniu. Brak kontaktu ze strony obsługi przy zgłoszeniu zwrotu, brak odpisywania na maile. Nie polecam!

19. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv