Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Zakupilem obraz w wersji premium i to byla pomylka, obraz w swietle dziennym od strony okna blyszczy sie, malo widac to co na obrazie. Wina lezy w tym zelu. Nie polecam tej opcji.To porazka Nie mogle... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sceptycznie podchodziłem do zakupu obrazu XXL i jego formy składanej. Samo złożenie okazało się niezbyt wymagające. Instrukcja jest jasna i klarowna. Wszystko odpowiednio spasowane, a płótno odpowiedn... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Szybko, sprawnie, zamówione, zapłacone, szybko dotarło, idealnie zapakowane, bardzo dobra jakość zamówionych obrazów. Wybrałem opcje premium druku i faktycznie obrazy wyglądają jak malowane pędzlem.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Interiørarkitekt
  2. Gardinbutikk
  3. Interiørbutikk
  4. Maleributikk
  5. Plakatbutikk
  6. Tapetbutikk

Skrevet av virksomheten

Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian.Nasza oferta obejmuje ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany , które są nie tylko dowodem najwyższej jakości, ale również wyrazem dobrego gustu. Współpracujemy z utalentowanymi artystami, którzy dbają o to, by każdy wzór był oryginalny i intrygujący. W Bimago przykładamy wielką wagę do kontroli procesu produkcji.Od początku do końca każdy etap jest starannie nadzorowany, aby zapewnić, że nasze dekoracje ścienne są perfekcyjnie dopracowane. Dzięki temu możemy zagwarantować, że każdy produkt, który opuszcza naszą halę produkcyjną, spełnia najwyższe standardy. Nasza strona internetowa oferuje szeroką gamę inspiracji dla różnorodnych wnętrz. Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłów na dekorację salonu, sypialni, czy kuchni, znajdziesz u nas coś dla siebie. Zachęcamy również do odwiedzenia naszej strony na Facebooku, gdzie regularnie publikujemy nowe pomysły i inspiracje, które mogą pomóc Ci przemienić Twój dom w miejsce wyjątkowe i stylowe. Zapraszamy do Bimago, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od swojego gustu i potrzeb. Odkryj z nami, jak piękne mogą być Twoje ściany! Bimago - odkryj unikatowe dekoracje ścian! Ręcznie malowane obrazy, wydruki na płótnie i więcej. Perfekcyjne wykonanie, oryginalne wzory. Inspiracje do każdego wnętrza czekają na Ciebie!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Zakupilem obraz w wersji premium i to…

Nie moglem zwrocic obrazu bo obraz zawiesilem na scianie i taka byla odpowiedz ze strony bimago. Nie polecam

19. februar 2026

Svar fra Bimago

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam niezmiernie przykro, że zamówiony obraz nie spełnił Pana oczekiwań. Cieszymy się natomiast, że mogliśmy pomóc Panu dokonać zwrotu produktu, a cały proces przebiegł sprawnie i zakończył się pełnym zwrotem środków. Jeśli miałby Pan jakiekolwiek pytania, pozostajemy nieustająco do dyspozycji.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super jakość, ekspresowa wysyłka.

Bardzo polecam zakupy na stronie Bimago.
Fototapeta jest świetnej jakości - w przystępnej cenie.
Ekspresowa wysyłka. Towar otrzymałam w przeciągu 2 dni roboczych.

16. mars 2026

Svar fra Bimago

Bardzo dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że jakość fototapety oraz szybka realizacja zamówienia spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie 😊

Fototapeta premium

Fototapeta premium jest gruba i dobrze układa się na ścianie, łączenia praktycznie są niewidoczne. Materiał jest bardzo dobrej jakości a kolory intensywne - takie jak na zdjęciu Polecam.

7. mars 2026

Svar fra Bimago

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że fototapeta premium spełniła Pana oczekiwania – zarówno pod względem jakości materiału, jak i intensywności kolorów 😊

To dla nas bardzo ważne, że doceniają Państwo łatwość aplikacji oraz niemal niewidoczne łączenia. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!

Efficacité du service clients

Après une erreur dans la livraison (cde non conforme) le service clients a été exceptionnel.La réclamation traitée par mails a été prise en compte très rapidement. Le service est remarquable d'efficacité. Le tableau commandé est magnifique et de très belle qualité . Je recommande vivement ce site.

6. februar 2026

Svar fra Bimago

Merci infiniment pour votre message et pour votre recommandation ! Nous sommes désolés pour l’erreur initiale lors de la livraison, mais nous sommes ravis d’avoir pu résoudre la situation rapidement et à votre satisfaction. Nous sommes également très heureux d’apprendre que le tableau vous plaît et que vous appréciez sa qualité. Merci pour votre confiance et votre soutien !

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Papier jungle non 148800 de tres bonne…

Papier jungle non 148800 de tres bonne qualite, faciles a poser

23. desember 2025

Svar fra Bimago

Merci beaucoup pour votre avis ! Nous sommes ravis que le papier peint vous ait plu, tant pour sa très bonne qualité que pour sa facilité de pose.

Miła obsługa

Miła obsługa. Zamówienie zgodne z oczekiwaniami.

5. januar 2026

Svar fra Bimago

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że obsługa spełniła Pani oczekiwania, a zamówienie było zgodne z założeniami. Zapraszamy ponownie!

tapety bardzo dobrej jakości

tapety bardzo dobrej jakości, dobra komunikacja

20. november 2025

Svar fra Bimago

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jakość tapet oraz komunikacja spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Dziękuję za miłą niespodziankę w…

Dziękuję za miłą niespodziankę w sylwestra bałam się że paczka nie przyjdzie ale się zdziwiłam ponieważ tryptyk wczoraj dotarł owszem czas oczekiwania trwał 10 dni ale było warto poczekać

31. desember 2025

Svar fra Bimago

Bardzo dziękujemy za miłe słowa 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła na czas i że tryptyk spełnił Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że będzie długo cieszył oko!

Brak odpowiedzi na maile

Brak odpowiedzi na maile. Nie da sie dodzwonic. Dostalam niekompletne zamówienie i nie moge skontaktować sie ze sklepem.

23. desember 2025

Szanowna Pani,
uprzejmie informujemy, że w okresie przedświątecznym i noworocznym nasza infolinia była nieczynna, a obsługa klientów odbywała się głównie drogą mailową. W uzasadnionych przypadkach zastrzegaliśmy sobie możliwość kontaktu telefonicznego z Klientem.

Z uwagi na bardzo dużą liczbę zapytań czas oczekiwania na odpowiedź mógł ulec wydłużeniu — przepraszamy za powstałe niedogodności. Informujemy jednocześnie, że zwróciliśmy Pani pieniądze za jeden z produktów.

Dziękujemy za cierpliwość i zapewniamy, że dokładamy starań, aby każda sprawa została zakończona w sposób satysfakcjonujący.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zamówiłam tapetę 4 grudnia po…

Zamówiłam tapetę 4 grudnia po konstatacji telefonicznej z pracownikiem firmy. Czas oczekiwania 3 dni robocze na wyprodukowanie plus gora 2 dni wysyłka. Dziś mija 19 dni i zero informacji brak przesyłki. Nie odpisują na maile infolinią nieczynna. Wyłudzono pieniądze

4. desember 2025

Szanowna Pani,
uprzejmie informujemy, że przesyłka została już dostarczona. Przepraszamy za wydłużony czas realizacji oraz brak bieżących informacji — rozumiemy, że mogło to wzbudzić niepokój.

Zapewniamy, że dokładamy starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Mamy nadzieję, że tapeta spełni Pani oczekiwania i będzie satysfakcjonującym wyborem. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeby wsparcia pozostajemy do dyspozycji. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Dramat

Jestem załamany. Brak kontaktu ze sklepem, infolinia nieczynna, zero informacji o realizacji zamowienia pomimo, że mineło już 7 dni. Oczywiście zamówienie opłacone....
Czytajając wcześniejsze recenzje mam coraz mniejszą nadzieję na pozytywny finał przygody z tą firmą:(

17. desember 2025

Szanowny Kliencie,
rozumiemy Pańskie zaniepokojenie i dziękujemy za opinię. Zgodnie z informacjami podanymi przy składaniu zamówienia, jest ono obecnie w trakcie produkcji i realizowane w obowiązujących terminach. Odpowiedzi na wiadomości udzielamy najszybciej, jak to możliwe, w tym przypadku nastąpiło to w ciągu 48 godzin.

Uprzejmie informujemy, że w okresie przedświątecznym i noworocznym nasza infolinia jest nieczynna, a obsługa Klientów odbywa się głównie drogą mailową. W uzasadnionych przypadkach zastrzegamy sobie możliwość kontaktu telefonicznego z Klientem. Z uwagi na bardzo dużą liczbę zapytań, czas oczekiwania na odpowiedź może być wydłużony.

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Złożyłem zamówienie jakiś czas temu i…

Złożyłem zamówienie jakiś czas temu i zupełny brak kontaktu ze strony sklepu o aktualizacji statusu zamówienia. Przy próbie kontaktu z infolinią, informacja że infolinia jest nieczynna, a na wiadomości e-mail nie ma odpowiedzi od kilku dni.

15. desember 2025

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za przekazaną opinię. Abyśmy mogli jednoznacznie odnieść się do sprawy i sprawdzić status konkretnego zamówienia, uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia. Informujemy jednocześnie, że w okresie przedświątecznym i noworocznym nasza infolinia jest nieczynna, a obsługa klientów odbywa się głównie drogą mailową. W uzasadnionych przypadkach zastrzegamy sobie możliwość kontaktu telefonicznego z Klientem. Z uwagi na bardzo dużą liczbę zapytań, czas oczekiwania na odpowiedź może być obecnie wydłużony. Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności oraz dziękujemy za Państwa cierpliwość i wyrozumiałość.

Dramat!!

Dramat!!! Na dostawę czeka się nie wiadomo ile, zupełny brak kontaktu ze sklepem, nie odpisuja na emaile a dodatkowo infolinia również jest nieczynna, kontakt w dni robocze w godzinach 8-17 a pojawia się komunikat że zapraszaj do kontakt w dniu godzinach pracy sklepu. To z pewnością moje ostatnie zamówienie w tym nieszanującym klienta sklepie. Wszystko co piszą inne osoby to prawda, wyłączyli infolinię i po problemie. Ja tego na pewno tak nie zostawię, konsultowałem już sprawę z prawnikiem w Urzędzie Ochrony Konkurencji i konsumenta. Ta firma to synonim oszustwa i niekompetencji. Uważajcie!

16. desember 2025

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za przekazaną opinię. Trudno nam odnieść się do opisywanej sytuacji w sposób konkretny, ponieważ na podstawie samego imienia nie jesteśmy w stanie zlokalizować zamówienia w systemie.

Serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, czas realizacji miał być 2 dni tymczasem po 11 dniach jest cisza nie odpowiadają na wiadomości.

1. desember 2025

Dzień dobry,
serdecznie przepraszamy za dłuższy czas oczekiwania na odpowiedź. W okresie okołoświątecznym otrzymujemy wyjątkowo dużą liczbę zapytań, co mogło wpłynąć na opóźnienie w komunikacji.
Chcemy jednak uspokoić: zamówienie zostało wysłane 10.12 i doręczone 12.12. Mamy nadzieję, że produkt spełnia oczekiwania i będzie dobrze służył przez długi czas.
Nieustannie pracujemy nad usprawnieniem obsługi, aby kontakt z nami oraz realizacja zamówień były równie sprawne, jak powinny.
Pozostajemy do dyspozycji

Bimago

Kupilam w Bimago fototapete. Produkt przyszedł szybko. Kolory i jakość nie odpowiadały mi. Zdecydowałam się zwrócić tapete i tu zaczeły się problemy. Kontakt e-mailowy zerowy, nie odpisują na wiadomości. Nie otrzymałam zwrotu środków. Na pewno tego tak nie zostawię. Nie polecam. Lepiej kupić stacjonarnie. Żałuje, ze nie przeczytałam wcześniej opinii o sklepie. Mój przypadek to nie pierwszy.

1. desember 2025

Svar fra Bimago

Bardzo nam przykro z powodu opisanych niedogodności — zdecydowanie nie taki standard obsługi chcemy zapewniać. Pragniemy Panią uspokoić: zwrot środków został już zrealizowany, a potwierdzenie powinno zostać wysłane automatycznie.

Jeśli wiadomość nie dotarła, serdecznie przepraszamy. Chętnie sprawdzimy wszystko ponownie — wystarczy krótki kontakt z numerem zamówienia.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fototapeta- śródziemnomorski pejzaż

Jedna dodatkowa gwiazdka za szybkość dostawy. Zamówiłam fototapetę śródziemnomorski pejzaż, niestety jakość wydruku bardzo słaba. Kolor ok, ale jedna wielka pikseloza...

24. november 2025

Svar fra Bimago

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że dostawa dotarła szybko. Jednocześnie bardzo nam przykro, że jakość wydruku nie spełniła Pani oczekiwań — zależy nam, aby każdy produkt prezentował się perfekcyjnie.

Chętnie to sprawdzimy i znajdziemy najlepsze rozwiązanie. Prosimy o przesłanie numeru zamówienia oraz zdjęć tapety, abyśmy mogli dokładnie zweryfikować sprawę. Jesteśmy tu, by pomóc i poprawić Pani doświadczenie.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tapeta zamówiona jakiś czas temu

Tapeta zamówiona jakiś czas temu , niestety jestem rozczarowana jakością materiału , kiedy chciałam delikatnie przemyć plamę - schodzi kolor i się rozmazuje. Tapeta premium .

24. november 2025

Svar fra Bimago

Dziękujemy za opinię i bardzo nam przykro, że tapeta nie spełniła Pani oczekiwań. Taka sytuacja zdecydowanie nie powinna mieć miejsca, zwłaszcza w wersji premium. Chętnie sprawdzimy, co dokładnie się wydarzyło i pomożemy znaleźć najlepsze rozwiązanie.

Prosimy o krótką wiadomość z numerem zamówienia oraz zdjęciami – dzięki temu szybciej wyjaśnimy sprawę i zaproponujemy odpowiednią rekompensatę

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zamówiony obraz przyszedł z dużym…

Zamówiony obraz przyszedł z dużym opóźnieniem, na dodatek w słabo zabezpieczonej przesyłce,co skutkowało jego lekkim uszkodzeniem.Z tego względu został udzielony rabat, a sam obraz okazał się bardzo ładny.

4. november 2025

Svar fra Bimago

Cieszymy się, że obraz przypadł Panu do gustu. Dziękujemy za wyrozumiałość i zaufanie.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bardzo słaby kontakt nie odebrana…

Bardzo słaby kontakt nie odebrana paczka zwrócona dość dawno do sklepu niestety mimo maili ani kontaktu ze strony sklepu ani zwrotu pieniędzy. Brak zainteresowania klientem czekam nadal na zwrot pieniędzy za tapetę….

7. november 2025

Dzień dobry,
pragnę serdecznie przeprosić za wszystkie niedogodności,rozumiemy, jak frustrujące potrafi być czekanie bez jasnych informacji. Państwa zwrot nie został jeszcze zeskanowany na magazynie, jednak mimo tego środki już zwróciliśmy. Powinny pojawić się na koncie w najbliższych dniach roboczych.
Gdyby pojawiły się dodatkowe pytania, z przyjemnością pomożemy.
Pozdrawiamy serdecznie.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv