Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ogólnie to biuro sprawdziło sie wyśmienicie od samego poczatku. Rezydenci na lotnisku i na miejscu. Wszelką pomoc przez doradców rowniez na wysokim poziomie. Jedynie co mogę sie doczepić to dziwnie in... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wycieczka z Rainbow objazdowa do Dominikany do hotelu Playa Bachata - najgorsze doświadczenie wyjazdowe. Hotel oceniany przez Rainbow na 4* to hotel, gdzie jest zimna woda w prysznicu, grzyb na... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie rezerwujcie wycieczek w Rainbow, zbyt wcześnie. Zbierają pieniądze, a 30 dni przed wyjazdem mówią, że wyjazdu nie będzie Oferują gorsze warunki, inne terminy. Jest to polityka biura na blokowanie... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wybraliśmy rodzinne wakacje z biurem podróży Rainbow, hotel Aqua Club Plaza był reklamowany jako idealny dla rodzin z dziećmi. Na miejscu spotkało nas niemiłe zaskoczenie – w pokoju grzyb, wilgoć i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå
  2. Guidede turer
  3. Turoperatør
  4. Søkesider for reiser

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Biuro podróży Rainbow w swojej ofercie posiada wycieczki objazdowe samolotem i autokarem oraz wczasy za granicą. Skorzystaj z promocji na First oraz Last Minute.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Odradzam korzystanie z usług tej firmy

Odradzam korzystanie z usług tej firmy. Drugi raz oferta z tego biura i drugi raz zawód. Nie mogę wypowiedzieć się na temat pracy placówki (bo ktoś inny załatwiał), ale mogę przestrzec przed organizacją pracy na miejscu. Całkowity brak opieki nad klientami. Po przylocie podstawiony autokar, ale trzeba się nagimnastykować, żeby znaleźć właściwy. Rainbow zatrudnia pracowników nie mówiących dobrze po Polsku, tylko po 4 miesiącach kursów. Rezydent na miejscu w ogóle nie ogarnia tematu. Brak kontaktu i pomocy w razie problemów. Są tam tylko po to, żeby sprzedać wam wycieczkę, która i tak jest marnej jakości. Byliśmy na wycieczce całodniowej. Dostaliśmy pilota miejscowego, którego nikt nie rozumiał co mówi. Podawał istotne informacje, ale ni w ząb nie można go było zrozumieć. Wycieczka miała być polskojęzyczna. Przewodnika, też dostaliśmy miejscowego. Lepiej już mówił po Polsku, ale jednak dalej ją kaleczył. Brak informacji przed wylotem do Polski. Zasugerowaliśmy się informacjami innego biura, który miał ten sam lot. Przez co spóźniliśmy się na zbiórkę. Pilot nie miły, a wręcz chamski. Oczywiście miejscowy, więc po Polsku nie zbyt dobrze mówił. Kierowca w ramach zemsty, gdzieś sobie odjechał i musieliśmy targać bagaż sami kawał drogi, gdzie nawet nam nie pomógł. Mówiliśmy, że rezydent nie podał informacji o wylocie i zbiórce, ale on powiedział, że to wina rezydenta nie jego sprawa.

12. desember 2024

Uważajcie

Uważajcie . Rainbow to oszuści ! Zaplanowana wycieczka opłacona w marcu , kończą się miejsca a w grudniu mail o odwołaniu z powodu ... braku chętnych . Miesiąc przed wyjazdem ! Nie muszę mówić jak to rujnuje plany . Wycieczka dostępna tydzień później w ...dwa razy wyższej cenie . Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta oraz UOKiK.

18. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Brak dotrzymania warunków umowy i próby wyłudzenia

Zarezerwowaną z półrocznym wyprzedzeniem (i odpowiednią zniżką za wcześniejszą rezerwację) wycieczkę do Egiptu biuro odwołało na niecałe 3 tygodnie przed wylotem, już po wpłacie całej kwoty - w sobotę po południu, bezosobowym mailem wysłanym z back office. Poszukiwanie alternatywnego wyjazdu w tym samym biurze okazało się próbą wykorzystania sytuacji w celu wyłudzenia od nas większej kwoty - za zapłaconą sumę nie zaoferowano nam innej wycieczki o chociaż zbliżonej wartości mimo dostępnych miejsc. Obsługa wyjątkowo arogancka, nieprofesjonalna i pozbawiona chęci znalezienia odpowiedniego rozwiązania. Ewidentne działania na szkodę klienta, nigdy więcej. Sprawa jest u prawnika.

W międzyczasie biuro podnosiło ceny za dodatkowe usługi, zmieniało godziny lotów skracając podróż. Odradzam, zwłaszcza dłuższe wycieczki i podróżowanie z dziećmi.

30. november 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wycieczka Nil i Skarby Egiptu

Wycieczka Nil i Skarby Egiptu
Piękne miejsca - dotyk historii, cudowne widoki na Nilu.
Jednak na tym się kończy dobre doświadczenie.
Serwis jaki otrzymaliśmy był poniżej standardów. Hotel w Hurgadzie widział 4* może 50 lat temu gdyż pożółkłe wanny, zardzewiałe prysznice, brudne kafelki, potłuczony kamienny stol z odpadającymi fragmentami o tym nie świadczą. Restauracja - extra płatna- w Kairze z okropnym jedzeniem. Pilot wycieczki powinien być bardziej zaangażowany. Zebrane extra pieniądze na napiwki ? Napiwki są dobrowolne i nie powinniśmy płacić z góry w szczególności że bagażowy na statku odmówił wydania klucza jeżeli mu się nie da pieniędzy a pozatym bagaże trzeba było samemu wkładać do autokaru.
Kajuta wykupiona na trzy osoby była przygotowana tylko na dwie jedynie z jednym zestawem kosmetyków do mycia. Śniadania - suchy prowiant - okropne.
Pierwsza wycieczka z Rainbow i ostatnia.

27. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Muszę podzielić się moim rozczarowaniem…

Muszę podzielić się moim rozczarowaniem związanym z wyjazdem z biurem podróży. W dniu przylotu bez żadnej wcześniejszej konsultacji biuro nagle zmieniło hotel na obiekt o dramatycznie niższym standardzie. W nowym miejscu brakowało podstawowych udogodnień obiecywanych w ofercie – nawet dostępu do Wi-Fi, co było szczególnie uciążliwe. Początkowo próby kontaktu i prośby o pomoc były ignorowane lub zbywane. Dopiero po interwencji i naciskach ze strony wszystkich podróżnych udało się wymusić przeniesienie do lepszego hotelu, ale okupione było to ogromnym stresem i straconym czasem.

Co więcej, na miejscu okazało się, że opłacona dodatkowo opcja pokoju z widokiem na morze, za którą zapłaciliśmy 400 zł, również nie została zapewniona. Tymczasem biuro zaproponowało nam niecałe 200 zł zwrotu – co jest absurdalne, bo nawet nie pokrywa to kosztów tej opcji, nie mówiąc już o zadośćuczynieniu za niepewność i niedogodności. Straciliśmy również jeden pełen dzień pobytu przez problemy z zakwaterowaniem, a w pierwszym hotelu nie mogliśmy nawet czuć się bezpiecznie, bo drzwi do pokoju zwyczajnie się nie zamykały.

Na złożone odwołanie biuro zasłania się wewnętrznym regulaminem, twierdząc, że „nie musi” na nie odpowiadać. Jest to jednak bezpodstawne, ponieważ zgodnie z prawem konsumenta każda reklamacja powinna zostać rozpatrzona w ciągu 30 dni – jeśli tak się nie stanie, automatycznie przyjmuje się, że roszczenia zostały zaakceptowane. Biuro niestety nie respektuje tego, próbując unikać odpowiedzialności i ignorując prawa klientów. Odradzam korzystanie z usług tej firmy.

1. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wycieczka objazdowa po Maroko z tym…

Wycieczka objazdowa po Maroko z tym biurem to pomyłka , zaczynając od pani przewodnik i jej biznesie kończąc na serwowanych posiłkach . Mam wykupioną u nich nastepną wycieczkę objazdową już w Europie ciekawi mnie ile będzie mnie kosztować rezygnacja . Nie polecam tego biura .

11. oktober 2024

Wakacje Turcja Seaphoria Beach Resort

Niestety ale oferta dotyczaca hotelu Seaphoria Beach Resort (Turcja) jaką otrzymaliśmy przez biuro podróży Rainbow nie pokrywała się ze stanem faktycznym. Decydujac sie na ofertę Ultra All Inclusive w moim przekonaniu ma ona zawierać coś ekstra, coś co nie jest dostępne w niższych pakietach. Niestety ale po przyjezdzie podczas otrzymywania opasek Pan na recepcji powiedział że nie oferuja czegos takiego jak Ultra All Inclusive tylko All Inclusive co rowniez w mojej opinii nie miało miejsca (dania były w wiekszosci te same, dodatkwoo jeżeli np na kolacje przyszlo sie godzine później to większości dań juz brakowało, na co biuro odpowiedziało, że najprawdopodnbiej były juz przygotowywane nowe- nie prawda, ponieważ do końca kolacji nowe, ciepłe dania się nie pojawiły, alkohole/drinki to również pomyłka, chyba że dopłaciło się w dolarach- raczej nie po to wybiera się pełny pakiet aby jeszcze dopłacać,koty spacerujace po restauracji). Ponadto (sytuacja ktora najbardziej nami wstrząsnęła) na miejscu podczas zameldowania
otrzymaliśmy kartę do pokoju w którym ktoś spał (było ok. 4.30 czasu polskiego), czyli równie dobrze do (nastepnego) pokoju który otrzymaliśmy w każdym momencie ktoś inny mógł dostać kartę. Biuro oczywiście odrzuciło reklamacje, m.in. odpowiadając że przecież nic takiego się nie stało. Zdecydowanie nie polecam!

2. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma Rainbow zasługuje na bardzo niską…

Firma Rainbow zasługuje na bardzo niską ocenę, dlatego nie poleciłbym jej nikomu. Zdecydowanie odradzam korzystanie z ich usług, szczególnie jeśli planujecie wakacje w Turcji. W Turcji zdarza się, że różne hotele mają takie same nazwy, a agent odpowiedzialny za naszą rezerwację popełnił poważny błąd. Zamiast zakwaterować nas w odpowiednim hotelu zgodnie z numerem rezerwacji, przydzielił nas do tańszego obiektu, kierując się przypuszczalnie naszym wyglądem.

Zarezerwowaliśmy nasz wyjazd jako grupa, jednak czwórka z nas została rozdzielona – agent Rainbow umieścił nas w tańszym hotelu, z dala od naszych znajomych. Firma Rainbow nie podjęła żadnych działań, aby naprawić swój błąd, mimo że za te wakacje zapłaciliśmy niemałą sumę. W efekcie zostaliśmy umieszczeni w innym hotelu, oddalonym o dwie godziny drogi od miejsca, w którym przebywali nasi znajomi. Aby rozwiązać problem, zażądano od nas dodatkowych 4000 euro na osobę, co jest absurdalną kwotą, biorąc pod uwagę, że to ich pomyłka.

Agent, który dopuścił się tego błędu, to Karol. Skontaktowaliśmy się z nim, ale poinformował nas, że jest na wakacjach, a potem zablokował nas i nie podejmował żadnych dalszych działań. Firma Rainbow również nie podjęła żadnych kroków, by rozwiązać tę sytuację.

Nie polecam tej agencji, gdyż są to oszuści. Sprzedadzą wam wakacje, które będą wyglądały zupełnie inaczej, niż się spodziewacie. Jeśli marzycie o bezbłędnie zaplanowanej podróży, unikajcie ich usług.

5. oktober 2024

Jedne wielkie naciąganie.

Jedne wielkie naciąganie.. Bardzo dużo nie jasności, praktyczny brak przepływu informacji pomiędzy klientem a przewodnikiem, okłamywanie nas co do godzin wyjazdu, czekania na pokoje, ceny wycieczek fakultatywnych, brak reakcji biura podróży, jedne wielkie dno, więcej nie pojadę z tym biurem podróży.

30. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Świetna ekipa animatorów

Świetna ekipa animatorów! Pani Oliwia i Maja przerosły nasze oczekiwania! Pomimo nie dużej ilości gości potrafiły znaleźć świetne alternatywy zabaw gdzie nie było nudy! Pełne energii, uśmiechów, kulturalne i cudowne dziewczyny!! Aby więcej takich animatorów!

5. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam biura podróży Rainbow.

Nie polecam biura podróży Rainbow.
Kupiliśmy w przedsprzedaży w sierpniu 2024 r. wakacje na lato 2025. Ceny miały wzrosnąć, bo niby tak działa przedsprzedaż.
Po czym 24 września 2024 r. cena obniżyła się o ponad 900,00 zł na wybrany przeze mnie hotel. Podobnie zmalały ceny na inne wyjazdy do Turcji, które miałam dodane w aplikacji, jako ulubione.
Korzystamy od lat z Biura Podróży Rainbow.
Dziwne praktyki stosuje biuro. Jest to jawne naciąganie klientów.
Zrezygnować można tylko poprzez zapłatę kosztów rezygnacji, co jest niekorzystne.
W październiku nadal są niższe ceny niż były w sierpniu. "Super" promocja dla klientów - zakup wyjazdu w "promocyjnej cenie w przedsprzedaży".
Nie polecam.

19. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wycieczka objazdowa po Sycyli stała się…

Wycieczka objazdowa po Sycyli stała się szkołą przetrwania. Na pomoc medyczną czekaliśmy od 7.30 do 16.30. Biuro nie czuję się odpowiedzialnym za realizację warunków umowy w zakresie zapewnienia warunków umożliwiających zwiedzanie i odpoczynek. Słaba obsługa i brak odpowiedzialności. Na wycieczce czuło się brak wsparcia i pomocy. A Biuro Obsługi uważa brak możliwości snu, brud i bardzo kiepskie warunki higieniczne za niedogodność nie mająca wpływ na wypoczynek.

11. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Walenie w człona przez raonbow

No cóż, wyjazd fantastyczny, żadnych zastrzeżeń, byłem 3 raz z tym biurem i niestety chyba ostatni. Biuro po raz kolejny w sposób wyrafinowany oszczędza i tak ustala terminy przylotów i odlotów że na początku człowiekowi wydaje się, że super na korzyść - nic bardziej mylnego. Przylot mieliśmy ok. godziny 1:30 w nocy, ale juz 22.05 tymczasem wycieczka jest od 21.05, wylot z Polski 20:05 więc pobyt od 21.05 tylko z nazwy, no i doba hotelowa od 3:00. Dalej było wszytko ok, aż do wylotu i tu uwaga wylot 23:30 w dniu 01.05 teoretycznie cały dzień, z tą drobną różnicą że doba hotelowa kończy się o 11:00/12:00 i co co dalej 12 godzin bez pokoju ?!?!? Pierwszym razem czułem się jak wyrzucony z domu do lasu pies, drugim razem widząc że jest to samo co za pierwszym, dopłaciłem oczywiście astronomiczną sumę 55 $ za przedłużenie do godziny 18:00, czyli w skrócie za 6 godzin przedłużenia zapłaciłem 55$. Cudnie. Może jakiś baran bez wyobraźni w tym biurze dostrzeże problem. Być może to nowa forma marketingu (lub zmowy hotelowej - bo Egipt to siedlisko wyłudzania i oszustwa na każdym kroku - niestety smutne ale prawdziwe) i robienia ludzi w balona. Niestety ostatni raz zgodziłem się na takie warunki i traktowanie. Nie wiem czy tylko mi to przeszkadza, że ten teoretycznie cały piękny dzień, jakby się mogło wydawać na korzyść turysty, tak naprawdę bez pokoju jest stracony! Byłem z rodziną razem 8 osób część była z Coral Travel - oni przylecieli i odlecieli o normalnych porach i nie mieli tego problemu. Dlatego obecnie w internecie zamierzam, opisać te praktyki po to żeby każdy był świadomy na co się godzi z tym biurem, lub jeśli komuś takie traktowanie pasuje - jego sprawa. Opłacony pobyt powinien zawierać wykupiony pokój od godziny do godziny pobytu, a nie trolowanie 12 godzin na obiekcie, ani się gdzie umyć po kąpili morskiej, przebrać ani załatwić jak człowiek.

20. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ostrzegam wszystkich przed biurem…

Ostrzegam wszystkich przed biurem podróży Rainbow! Chcę podzielić się naszą smutną sytuacją, która miała miejsce podczas wycieczki do Turcji "Smak Orientu" w dniach 11.09-18.09. Zdecydowaliśmy się na tę wycieczkę głównie z powodu lotu balonem w Kapadocji – głównej atrakcji, którą biuro Rainbow intensywnie promuje zdjęciami balonów na tle malowniczych krajobrazów. Lot balonem był dostępny za dodatkową opłatą 300€ od osoby, a firma wymusiła na nas decyzję o płatności już pierwszego dnia, bez gwarancji, że lot faktycznie się odbędzie. Zaufaliśmy im i zapłaciliśmy, a usługa została nam sprzedana.
Przewodniczka, Pani Magda, po kilku dniach poinformowała nas, że istnieje ryzyko, iż balony nie wystartują z powodu złych warunków pogodowych, choć w programie były na to zarezerwowane dwa dni. Jednak wieczorem przed planowanym lotem dowiedzieliśmy się, że balon nie wystartuje z powodu wiatru. Mieliśmy nadzieję na lot kolejnego dnia, ale zamiast tego, zaproponowano nam wycieczkę Jeep Safari, której główną atrakcją jest widok na balony. Jak się można domyślić – balonów oczywiście nie było.
Tego dnia przewodniczka wciąż trzymała nas w niepewności, mówiąc, że czekają na informację, czy balony będą miały pozwolenie na lot kolejnego dnia. Ostrzegała również, że firmy balonowe działają jak mafia, a ceny za loty mogą wzrosnąć, co się w końcu stało. Wieczorem poinformowała nas, że loty będą się odbywać, ale cena wzrosła do 500€ od osoby! Nikt nas nie zapytał o decyzję – po prostu założono, że rezygnujemy, i obiecano zwrot pieniędzy.
W tej sytuacji mój brat i tata poszli do lokalnego biura turystycznego, które oferowało loty balonem za 370€. Przekazaliśmy to Pani Magdzie, licząc, że pomoże nam i innym chętnym uczestnikom wycieczki zrealizować to, po co przyjechaliśmy. Jednak zamiast wsparcia, spotkaliśmy się z brakiem zrozumienia i jakiejkolwiek empatii. Pani przewodniczka poinformowała nas, że jeśli zdecydujemy się na lot balonem, autobus odjedzie bez nas o godzinie 7:00. W efekcie – choć była taka możliwość – nie mogliśmy skorzystać z atrakcji, za którą zapłaciliśmy.
Czuliśmy się oszukani i pozostawieni samym sobie. Firma Rainbow pokazała, jak bardzo ma gdzieś swoich klientów. Wydaliśmy mnóstwo pieniędzy, licząc na niezapomniane wrażenia, a zamiast tego wróciliśmy z żalem i rozczarowaniem. Nie dano nam szansy na zorganizowanie alternatywy, aby chociaż obejrzeć balony z bliska. Rano z hotelu smutno patrzyliśmy na balony unoszące się w oddali, czując gorycz zmarnowanej okazji.
W końcu, po krzykach i złości w autokarze, przewodniczka zatrzymała nas na poboczu drogi szybkiego ruchu, twierdząc, że to jedyne miejsce, z którego możemy zobaczyć balony. Zamiast spełnienia marzeń, wróciliśmy z uczuciem, że zostaliśmy potraktowani jak nic niewarte osoby, których pieniądze nie mają żadnej wartości dla Rainbow.
Straciliśmy nie tylko lot balonem, ale i wycieczkę Jeep Safari, która mogła się odbyć w dniu, kiedy balony startowały. Rainbow całkowicie zawiodło nas i wielu innych uczestników. Ta sytuacja to jawne oszustwo i brak jakiejkolwiek troski o klientów.
Tego nie da się zrekompensować w żaden sposób. Dodaję zdjęcie podczas jedynego, żałosnego podstoju na zobaczenie balonów, na które patrzyłam ze łzami w oczach.

17. september 2024

Odradzam

Reklamowałam wycieczkę, niestety biuro nie przychyliło się do moich roszczeń i zaproponowało 100zł w formie voucherów. Co jest moim zdaniem nieadekwatną kwotą do uchybień, które wynikły podczas wycieczki, a poza tym w przyszłości nie zamierzam korzystać więcej z usług biura i nie wykorzystam tych kodów. Głównym powodem złożenia reklamacji była niesprawna klimatyzacja - ostatnie 3 dni pobytu obsługa nie była w stanie jej naprawić, ani zaproponować innego pokoju. Wszystko było zgłaszane do rezydentki oraz samodzielnie w recepcji. Odczuwalna temperatura na zewnątrz to było nawet ponad 40 stopni w tamtym czasie, więc jej brak na prawdę uniemożliwiał normalny sen i odpoczynek. Poza tym oczekiwano od nas, że będziemy na obsługę czekać w pokojach i być ciągle przy naprawie. Jednego dnia tak, też zrobiliśmy, bo po nieprzespanej nocy na prawdę chcieliśmy, żeby ktoś to w końcu naprawił. Mimo spędzenia całego dnia w pokoju, obsługa nie naprawiła usterki i tak już zostało do końca pobytu. Poza klimatyzacją były również inne uchybienia, które biuro uznało za normalne. Mrówki w pokoju, smród z kanalizacji, zawilgocenia, bród i inne uszkodzenia. Odwiedziłam prawie 30 krajów na własną rękę i wiele miejsc nie miało nawet 1 gwiazdki, a było w lepszym standardzie niż ten hotel. Pomijając już stan hotelu, to brak rozwiązania problemu niesprawnej klimatyzacji uważam za główną podstawę uznania tej reklamacji za zasadną. W mojej ocenie 100 zł w formie vouchera nie jest proporcjonalne do poniesionych przeze mnie strat.

23. juli 2024

Oszukańcza firma

Oszukańcza firma, na wszystkim zawyżają opłaty. Hotele 3 gwiazdkowe a podatki pobierają za 4-5gwiazdkowe. Przewodnicy nastawieni na prowizje a nie zwiedzanie.

26. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Overbooking i ignorowanie klientow

Niestety biuro działa z kontrahentami którzy robią overbooking. Hotel do którego nas przeniesiono był gorszego standardu i w 2 linii brzegowej zamiast pierwszej. O zmianie hotelu dowiedziałem się po wylądowaniu samolotem w Turcji... po reklamacji zwrócili jakieś marne 1000 zl i o więcej musiałbym się z nimi sądzić. Zero odpowiedzialności, jak można sprzedać komuś wycieczkę a następnie zakwaterować w gorszym hotelu i mieć klienta w poważaniu.

31. august 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam wakacji z pseudo biurem Rainbow

Odradzam kupowanie wakacji z pseudo biura podróży Rainbow. Powrót zorganizowany tragicznie. Na miejscu okazuje się ze ostatniego dnia wyjazdu pokój trzeba opuścić do godz. 11:00 (przestaje też obowiązywać all inclusive) a wylot jest o północy. Ostatni dzień "beztroskich" wakacji spędza sie na 10 godzinnym czekaniu na autokar w recepcji hotelu

13. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zarezerwowałem i zapłaciłem za…

Zarezerwowałem i zapłaciłem za wycieczkę w w stacjonarnym biurze Rainbow. Wycieczka jak wylot zostały potwierdzone w centrali firmy przez pracownicę biura. Na 2 dni przed wylotem dostałem informacje z tego pseudo biura że w wyniku błędu systemowego nie mogę lecieć na wczasy. Pytając o konkretny powód pani pracująca w biurze nie potrafiła odpowiedzieć. Pieniądze wróciły na moje konto dopiero po kilku dniach. NIE POLECAM, NIGDY WIĘCEJ

3. juli 2024

NAJWIESZKA POMYLKA .NIE POLECAM RAINBOW

Wydalismy ponad 25000 tys za wyjazd rodzinny za 3 pokoje a dostalismy 2 pokoje i zmuszeni bylismy spac w obrzydliwych,smierdzacych pokojach przy glosnej ulicy. Po 2 dniach laskawie dali nam 3 pokoje ,za ktore zaplacilismy miesiace wczesniej .Hotel Rethymno Mare Water Park (niby 5*) ,powinien dostac maksymalnie 1-2*.
Brudne pokoje, smierdzaca woda nie dajaca sie pic, hotel z wieloma schodami ,nie przystosowany dla malych dzieci , tragiczna animacji dla dzieci nie wspominajac dla doroslych . Rezydent Pani Maja abolutnie nie jest pomocna przy zaistanialych problemach z pokojami ani sluzaca rada przy wycieczkach. Bardzo niesympatyczna i brak profesjonalizmu. Ogolnie nie polecam . Jest wiele biur na rynku a Rainbow okazalo sie nasza najwieksza porazka . Nigdy nie mielismy tak zlego doswiadczenia a podrozujemy kilka razy w roku. To bylo nasze pierwsze i ostatnie doswiadczenie z Rainbow !!!!

22. juni 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv